ICT Beheer in Eindhoven

Ontwikkelingen in de wereld van ICT gaan snel en het interne kennisniveau wordt ingehaald. Met ruim 23 jaar ervaring zien wij dit vaak gebeuren en ondersteunen hier graag bij. IT Beheer is allang geen eenmalige investering meer, waardoor bedrijven en organisaties overstappen op een externe leverancier. Met onze centraal gelegen vestiging in Almere bieden wij 24/7 IT beheer in Eindhoven.

Neem contact op

Als full-service IT-dienstverlener leveren wij niet alleen het beheer, maar ook diensten als serverbeheer, ICT support, werkplekbeheer, cybersecurity of detachering van IT professionals. Zo heb je één partner voor alle IT vraagstukken en slechts één vast vakkundig aanspreekpunt. Dit verhoogt de servicekwaliteit en brengt de focus terug op de core-business. Daarnaast minimaliseer je de kosten op IT beheer in Eindhoven, vanwege de besparing op kosten als licenties, hardware, onderhoud en personeel.

IT Beheer Eindhoven

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

U-Manage: ICT Beheer in Eindhoven

Opzoek naar een vaste partner voor IT beheer in Eindhoven? Een ICT-omgeving voldoet aan de actuele behoefte, maar is tevens voorbereid op de toekomst. Met de innovatieve producten van Ultimum is alles in één keer goed geregeld. Werkzaam voor diverse gemeenten, organisaties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING vinden wij altijd een oplossing.

Maak kennis met de voordelen van IT outsourcing

  • Meer focus op kernactiviteiten van de organisatie
  • Minder en overzichtelijkere kosten
  • Single Point of Contact
  • 24/7 beschikbaar met landelijke dekking
  • Flexibiliteit: eenvoudig op- en afschalen
  • Security: ons cybersecurity team zorgt voor optimale beveiliging
  • Innovatie: klaar voor de toekomst
  • Optimalisatie: functioneert zorgeloos en optimaal

 

Full-service IT-dienstverlener

Ultimum is niet alleen vaste partner voor beheer. Zo detacheren wij IT professionals in geval van onderbezetting of bij complexe implementaties, migraties of projecten. Ook implementeren, beheren en ondersteunen wij bij de slimme alles-in-één werkplek; Microsoft 365. Hiermee vereenvoudig je in één keer de hele IT infrastructuur, verlaag je de kosten en is alles online. Daarnaast krijg je hiermee weer grip op processen en data, zodat alles beheersbaar blijft.

Heb je een vraagstuk of benieuwd naar de mogelijkheden van IT beheer in Eindhoven? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij staan voor je klaar!


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: IT Beheer Eindhoven

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Zo leveren wij tevens IT beheer in Eindhoven.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Zo zijn wij tevens actief voor IT Beheer in Eindhoven.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics