ICT Beheer in Eindhoven

Ontwikkelingen in de wereld van ICT gaan snel en het interne kennisniveau wordt ingehaald. Met ruim 23 jaar ervaring zien wij dit vaak gebeuren en ondersteunen hier graag bij. IT Beheer is allang geen eenmalige investering meer, waardoor bedrijven en organisaties overstappen op een externe leverancier. Met onze centraal gelegen vestiging in Almere bieden wij 24/7 IT beheer in Eindhoven.

Neem contact op

Als full-service IT-dienstverlener leveren wij niet alleen het beheer, maar ook diensten als serverbeheer, ICT support, werkplekbeheer, cybersecurity of detachering van IT professionals. Zo heb je één partner voor alle IT vraagstukken en slechts één vast vakkundig aanspreekpunt. Dit verhoogt de servicekwaliteit en brengt de focus terug op de core-business. Daarnaast minimaliseer je de kosten op IT beheer in Eindhoven, vanwege de besparing op kosten als licenties, hardware, onderhoud en personeel.

IT Beheer Eindhoven

U-Manage: ICT Beheer in Eindhoven

Opzoek naar een vaste partner voor IT beheer in Eindhoven? Een ICT-omgeving voldoet aan de actuele behoefte, maar is tevens voorbereid op de toekomst. Met de innovatieve producten van Ultimum is alles in één keer goed geregeld. Werkzaam voor diverse gemeenten, organisaties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING vinden wij altijd een oplossing.

Maak kennis met de voordelen van IT outsourcing

 • Meer focus op kernactiviteiten van de organisatie
 • Minder en overzichtelijkere kosten
 • Single Point of Contact
 • 24/7 beschikbaar met landelijke dekking
 • Flexibiliteit: eenvoudig op- en afschalen
 • Security: ons cybersecurity team zorgt voor optimale beveiliging
 • Innovatie: klaar voor de toekomst
 • Optimalisatie: functioneert zorgeloos en optimaal

ICT uitbesteden

Meer dan IT Beheer

Ultimum is niet alleen vaste partner voor beheer. Zo detacheren wij IT professionals in geval van onderbezetting of bij complexe implementaties, migraties of projecten. Ook implementeren, beheren en ondersteunen wij bij de slimme alles-in-één werkplek; Microsoft 365. Hiermee vereenvoudig je in één keer de hele IT infrastructuur, verlaag je de kosten en is alles online. Daarnaast krijg je hiermee weer grip op processen en data, zodat alles beheersbaar blijft.

Heb je een vraagstuk of benieuwd naar de mogelijkheden van IT beheer in Eindhoven? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij staan voor je klaar!


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.