IT Beheer in Alkmaar

Werkt jouw bedrijf al in de cloud en hoe zit het eigenlijk met de cybersecurity? Met IT Beheer in Alkmaar van Ultimum is alles in één keer goed geregeld. Met ruim 24 jaar ervaring en werkzaam voor overheidsinstanties, MKB en grote organisaties kennen wij onze verantwoordelijkheden. Zo heb je slechts één aanspreekpunt voor alle IT-vraagstukken, 24/7 support en specialisten binnen handbereik. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vraag het ons direct.

Neem contact op

Ultimum is een full-service IT-dienstverlener gevestigd in Almere en biedt een landelijke dekking. Naast IT beheer in Alkmaar bieden wij tevens diensten als Cybersecurity, Detachering en Business Solutions. Door het samenbrengen van deze diensten zijn wij instaat om elk vraagstuk of probleem adequaat op te lossen. Kies voor goed IT beheer en maak kennis met de persoonlijke en professionele benadering van Ultimum. Wij zorgen dat de ICT-omgeving aansluit bij de huidige behoefte en klaar is voor de toekomst!

Outsourcing en IT Beheer in Alkmaar

U-Manage: IT Beheer in Alkmaar

Opzoek naar een vaste (staffing)partner voor IT beheer in Alkmaar? Wij nemen graag de mogelijkheden met je door en tonen wat dit voor de organisatie kan betekenen. Denk aan overzichtelijke, vaste en lagere kosten door een besparing op infrastructuur, onderhoud, personeel en licenties. Ook meer flexibiliteit, innovatiemogelijkheden en veiligheid zijn belangrijke factoren die op de korte, maar zeker op de lange termijn cruciaal zijn.

Daarnaast is het terugbrengen van de focus op de core-business een belangrijke beweegreden voor veel van onze klanten. Door de snelle ontwikkeling heeft technologie het interne kennisniveau vaak ingehaald. Daarbij vereisen complexe implementaties, innovatie en onderhoud van de nieuwste producten specialistische en actuele kennis. De specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken. Daarbij werken wij continu aan het up-to-date houden van de certificering.

Cybersecurity en Business Solutions

Beveiliging is belangrijker dan ooit. Met Outsourcing bij Ultimum is alles in één keer goed geregeld en draaien processen zorgeloos door. Naast onze expertise in cybersecurity bieden wij als Microsoft-partner tevens Business Solutions aan als Microsoft 365 en Microsoft Dynamics 365. Laat ons helpen om de infrastructuur weer op orde te krijgen. Wees klaar voor de toekomst.