Bij Ultimum kennen wij een viertal business lines, allemaal op het gebied van IT en veiligheid:
 

Cybersecurity

Het is geen vraag meer of, maar een must! Iedere organisatie moet zorgen dat zij haar Cybersecurity op orde heeft. Via onze business line Cybersecurity zorgen wij ervoor dat uw organisatie optimaal beschermd wordt.

>>Lees meer op onze Cybersecurity pagina.

Outsourcing & Beheer

Een van onze specialiteiten waar we groot mee geworden zijn is Outsourcing & Beheer van IT. In essentie nemen wij voor u al uw IT-zorgen compleet uit handen.

>>Lees meer op onze Outsourcing & Beheerpagina.

Business Solutions

Via onze tak Business Solutions kijken we meer naar uw business processen en hoe wij deze het beste kunnen digitaliseren. We kijken hierbij naar de aanwezige organisatiedoelen, klantprocessen en organisatiecultuur. Vanuit dat startpunt ondersteunen we de organisatie in het realiseren van een klantgerichte IT-strategie.

>>Lees meer op onze Business Solutionspagina.

Detachering

Het leveren van kunde is natuurlijk onontbeerlijk. Doordat wij beschikken over een grote pool aan IT-Professionals kunnen wij de juiste gekwalificeerde mensen leveren. Juist in een wereld waarin de IT niet stil staat en constant verandert, zorgen wij ervoor dat onze IT-Specialisten (Ultimummers) kennis en/of capaciteit hebben en houden van de nieuwste producten en technologie├źn.

>>Lees meer op onze Detacheringspagina en hou onze Inhuurpagina in de gaten voor beschikbare opdrachten waar wij nog specialisten voor zoeken.