Cyber security training van Ultimum

Hoe veilig is jouw IT-omgeving? Als specialist vertellen we hier graag alles over. Zo doen wij eerst diverse scans om kwetsbaarheden in de infrastructuur en het netwerk op te sporen, waarna wij deze met technische maatregelen preventief beveiligen. Toch blijkt de menselijke factor vaak nog de zwakste schakel in een organisatie. Hiervoor bieden wij cyber security training aan. Een unieke methode, waarmee wij awareness onder gebruikers creëren. Op deze manier draait jouw organisatie zorgeloos door, komen processen niet tot stilstand en voorkom je datalekken.

Neem contact op

Wij bieden verschillende oplossingen, zoals training, coaching, scans en technische maatregelen. In een gesprek adviseren wij de mogelijke toepassingen voor jouw organisatie die passen bij de bedrijfsbehoefte. Zo kunnen bedrijfsdoelstellingen worden behaald, zoals risico- en compliance standaarden, waar je als organisatie aan wilt voldoen.

cyber security training

Cyber security training voor awareness

Naast het traceren van kwetsbaarheden en het toepassen van technische maatregelen is de mens een belangrijke factor. Bewustwording van IT veiligheid binnen een organisatie draagt aanzienlijk bij aan het algehele veiligheidsniveau. Zo coachen wij personeel, geven advies, maar testen tevens naderhand om het veiligheidsniveau te waarborgen. Kies evenals overheidsinstanties, MKB en grote organisaties voor Ultimum en vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Volledige IT security uitbesteden? Hiervoor doorlopen wij de onderstaande stappen.

  • U-Secure test: Wij testen het netwerk op kwetsbaarheden door middel van pentesten en ethische hackers.
  • U-secure scan: Met onze scanner bewaken wij het netwerk
  • Vulnerability Scanner: Dagelijks scannen en monitoren wij de ICT-omgeving op risico“s en kwetsbaarheden.
  • Hacker Alert: Komt er ondanks alle maatregelen toch nog iemand binnen? Dan ontvang je direct een melding  ter alarmering.
  • Cyber security dashboard: Ontvang rapportages van de behaalde resultaten
  • Phising as a Service: Een unieke dienst, waarbij wij onder andere testen of de cyber security training effect heeft gehad op gebruikers.

Training: privacy- en securitywetgeving

Het is tegenwoordig een must voor elke organisatie om te voldoen aan aan de risico- en compliance standaarden. Zeker na de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Beveilig jouw data en gegevens en voorkom de ernstige gevolgen van cyberaanvallen. Daarbij kan de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) hoge boetes uitdelen bovenop de geleden schade. Een uitgewerkt veiligheidsplan en cyber security training zijn daarbij belangrijke factoren.

Wij brengen het veiligheidsniveau op orde en zorgen ervoor dat je voldoet aan de benodigde standaarden. Denk aan ISO-27001 en NEN-7510. Uiteraard voldoet onze eigen beveiliging ook aan deze normen. Benieuwd? Neem contact met ons op of vraag direct een gesprek aan.