IT Projectleider inhuren bij Ultimum

Transitie, transformatie, implementatie of complex project? Kies dan voor een projectleider ICT van Ultimum! Als full-service IT-dienstverlener bieden wij niet alleen Outsourcing, Cybersecurity en Business Solutions, maar detacheren wij tevens IT professionals. Zo plaatsen wij enthousiaste IT projectleiders voor tijdelijke en langdurige projecten. Met methodieken als Agile, Scrum en Prince2 passen wij de werkwijze aan op jouw project(en). Het succes van een project is (mede) afhankelijk van een ervaren projectleider. Neem daarom direct contact op en beschik snel over een gekwalificeerde, verbindende en ervaren IT projectleider van Ultimum.

Neem contact op

Een complexe implementatie, transitie of transformatie en wil je een IT projectleider inhuren? Als vaste (staffing)partner voor diverse organisaties zorgen wij voor de ultieme match op technisch en persoonlijk vlak. Zo gaan onze projectleiders servicegericht te werk om het project zo efficiënt mogelijk in te richten. Maak kennis met onze beschikbare projectleiders op het gebied van ICT en Business processen.

Projectleider ICT

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Ontmoet Marcus: IT Projectleider en Solution Architect

Met 15 jaar ervaring als IT projectleider en Solution Architect heeft Marcus zijn sporen verdiend. Hij is een enthousiaste teamspeler die het grote plaatje snel overziet. Zo heeft Marcus diverse infrastructurele IT-projecten weten te leiden en is hij op dit moment beschikbaar voor een volgende uitdaging.

Onder andere door zijn enthousiasme en verbindend vermogen, motiveert Marcus zijn projectteams. Hierbij houdt hij continu zicht op risico’s, issues, artefacten, kwaliteit, budget en progressie, want het eindresultaat staat centraal. Met de focus op ontwikkeling door Agile-Scrum zorgt Marcus voor continue verbetering met het oog op strategische groei en kosten efficiëntie.

IT Projectleiders met Diploma's en Certificeringen

Onze projectmanagers beschikken over diverse diploma's en certificeringen, zoals o.a.

  • Certified Microsoft Azure Fundamentals
  • TOGAF Foundation & Certified
  • Prince2 Foundation & Practitioner
  • ITIL v3 Foundation
  • Agile
  • Scrum
  • BEc (Bachelor of Economics)
  • Business Change Management
  • Kaizen (Lean)
  • Supply Chain Management

Samenwerken?

Plan een ontmoeting met onze projectmanagers en ontdek mogelijkheden en beschikbare Ultimummers.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Projectleider ICT

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met projectleiders ICT start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie. Onder andere met projectleider ICT.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics