IT Projectleider inhuren bij Ultimum

Transitie, transformatie, implementatie of complex project? Kies dan voor een projectleider ICT van Ultimum! Als full-service IT-dienstverlener bieden wij niet alleen Outsourcing, Cybersecurity en Business Solutions, maar detacheren wij tevens IT professionals. Zo plaatsen wij enthousiaste IT projectleiders voor tijdelijke en langdurige projecten. Met methodieken als Agile, Scrum en Prince2 passen wij de werkwijze aan op jouw project(en). Het succes van een project is (mede) afhankelijk van een ervaren projectleider. Neem daarom direct contact op en beschik snel over een gekwalificeerde, verbindende en ervaren IT projectleider van Ultimum.

Neem contact op

Een complexe implementatie, transitie of transformatie en wil je een IT projectleider inhuren? Als vaste (staffing)partner voor diverse organisaties zorgen wij voor de ultieme match op technisch en persoonlijk vlak. Zo gaan onze projectleiders servicegericht te werk om het project zo efficiënt mogelijk in te richten. Maak kennis met onze beschikbare projectleiders op het gebied van ICT en Business processen.

IT Projectleider

Ontmoet Marcus: IT Projectleider en Solution Architect

Met 15 jaar ervaring als IT projectleider en Solution Architect heeft Marcus van Houten zijn sporen verdiend. Hij is een enthousiaste teamspeler die het grote plaatje snel overziet. Zo heeft Marcus diverse infrastructurele IT-projecten weten te leiden en is hij op dit moment beschikbaar voor een volgende uitdaging.

Onder andere door zijn enthousiasme en verbindend vermogen, motiveert Marcus zijn projectteams. Hierbij houdt hij continu zicht op risico’s, issues, artefacten, kwaliteit, budget en progressie, want het eindresultaat staat centraal. Met de focus op ontwikkeling door Agile-Scrum zorgt Marcus voor continue verbetering met het oog op strategische groei en kosten efficiëntie.

Detachering ICT Projectleiders

IT Projectleiders met Diploma's en Certificeringen

Onze projectmanagers beschikken over diverse diploma's en certificeringen, zoals o.a.

  • Certified Microsoft Azure Fundamentals
  • TOGAF Foundation & Certified
  • Prince2 Foundation & Practitioner
  • ITIL v3 Foundation
  • Agile
  • Scrum
  • BEc (Bachelor of Economics)
  • Business Change Management
  • Kaizen (Lean)
  • Supply Chain Management

Interesse?

Plan een ontmoeting met onze projectmanagers en ontdek mogelijkheden en beschikbare Ultimummers.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Detachering Solutions Architect

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kan je snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.