Externe Solutions architect nodig?

Een enthousiaste en organisatiegerichte projectmanager nodig? Ultimum detacheert ervaren projectleiders en Solution Architects voor het succesvol leiden van infrastructurele IT-projecten. Met een bewezen track-record en up-to-date certificering staan onze professionals voor je klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op of plan een afspraak in.

Neem contact op

Onze solutions architect weet het team te enthousiasmeren en tegelijkertijd de focus op ontwikkeling en continue verbetering te behouden. Ontwikkeling door middel van Agile-Scrum zien onze specialisten het liefst om projecten gecontroleerd te managen. Hiermee behouden zij het zicht op de business case, KPI's, stakeholders, risico's en tal van andere essentiële factoren. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen voor onze Solution Architecten en IT-projectleiders.

Solution architect tijdelijk

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Projectleider en Solution Architect bij Ultimum

Onze projectleiders en solution architects combineren ervaring met kennis en kunde. Met ruim 25 jaar ervaring heeft Ultimum zowel grote implementaties, als migraties en transities meegemaakt. Door samenbrenging van diverse displines lossen wij elk vraagstuk adequaat op. Als betrokken en flexibele organisatie zijn wij er zowel voor MKB als grote infrastructuur IT-projecten voor overheid en Enterprise klanten.

Neem contact op

Met een sterk analytisch vermogen overzien onze Solution Architects het grote plaatje. Gecombineerd met creatief en oplossend vermmogen gaan onze specialisten service- en doelgericht aan de slag om de opdracht zo efficiënt mogelijk in te richten. Hiervoor maken wij gebruik van best-practice methodes vanuit Prince II en Agile-Scrum.

Wat is een Solution Architect

Een Solution Architect is verantwoordelijk voor de realisatie van een solution en werkt deze dusdanig uit dat deze kan worden geïmplementeerd bij een bedrijf of organisatie. Een solution is een technische oplossing voor een probleem, vraagstuk of bedrijfsproces. Hierbij let een Solution Architect op de gehele scope en kan hij diverse taken hebben. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Beschrijven van bedrijfsprocessen.
  • Documenteren van behoeftes, problemen, uitdagingen en vraagstukken.
  • Configureren van solutions, zodat deze aansluiten bij de behoefte en eisen van de opdrachtgever
  • Opstellen van een technisch ontwerp
  • Managen van het implementatieproject
  • Ontwerpen en beheren van een migratie(scenario)
  • Beheren, onderhouden en rapporteren van project.
  • Communicatie met opdrachtgever
  • Adviseren m.b.t. de mogelijkheden
  • Waarborging van kwaliteit

Samenwerken?

Plan een ontmoeting met onze Solution Architect en ga in gesprek over de mogelijkheden.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Solution Architect

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met Solution architect start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie. Dit onder andere met ervaren solution architects.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics