Externe Solutions architect nodig?

Een enthousiaste en organisatiegerichte projectmanager nodig? Ultimum detacheert ervaren projectleiders en Solution Architects voor het succesvol leiden van infrastructurele IT-projecten. Met een bewezen track-record en up-to-date certificering staan onze professionals voor je klaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op of plan een afspraak in.

Neem contact op

Onze solutions architect weet het team te enthousiasmeren en tegelijkertijd de focus op ontwikkeling en continue verbetering te behouden. Ontwikkeling door middel van Agile-Scrum zien onze specialisten het liefst om projecten gecontroleerd te managen. Hiermee behouden zij het zicht op de business case, KPI's, stakeholders, risico's en tal van andere essentiële factoren. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen voor onze Solution Architecten en IT-projectleiders.

Solution Architect

Projectleider en Solution Architect bij Ultimum

Op het huidige moment is Marcus van Houten beschikbaar. Marcus heeft als Projectmanager en Solutions Architect meer dan 15 jaar ervaring met IT transities en transformaties. Energie krijgt hij van samenwerken en het samenbrengen van de juiste mensen van verschillende disciplines. Zo heeft hij diverse grote infrastructurele IT-projecten succesvol geleidt.

Neem contact op

Met een sterk analytisch vermogen overziet Marcus het grote plaatje snel. Gecombineerd met zijn creatieve en oplossende mindset gaat Marcus service- en doelgericht aan de slag om de opdracht zo efficiënt mogelijk in te richten. Hiervoor maakt hij graag gebruik van best practice methodes vanuit Prince II en Agile-Scrum.

Solution Architect Detachering

Wat is een Solution Architect

Een Solution Architect is verantwoordelijk voor de realisatie van een solution en werkt deze dusdanig uit dat deze kan worden geïmplementeerd bij een bedrijf of organisatie. Een solution is een technische oplossing voor een probleem, vraagstuk of bedrijfsproces. Hierbij let een Solution Architect op de gehele scope en kan hij diverse taken hebben. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Beschrijven van bedrijfsprocessen.
  • Documenteren van behoeftes, problemen, uitdagingen en vraagstukken.
  • Configureren van solutions, zodat deze aansluiten bij de behoefte en eisen van de opdrachtgever
  • Opstellen van een technisch ontwerp
  • Managen van het implementatieproject
  • Ontwerpen en beheren van een migratie(scenario)
  • Beheren, onderhouden en rapporteren van project.
  • Communicatie met opdrachtgever
  • Adviseren m.b.t. de mogelijkheden
  • Waarborging van kwaliteit

Interesse?

Plan een ontmoeting met onze Solution Architect en ga in gesprek over de mogelijkheden.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Detachering Solutions Architect

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kan je snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.