MS Dynamics 365 CRM uitbesteden?

Wees toonaangevend, flexibel en klaar voor de toekomst. Met het innovatieve Microsoft Dynamics 365 CRM-systeem zijn mogelijkheden eindeloos en is alles in één keer goed geregeld. Het totaalplatform biedt namelijk ruimte voor zowel gebruikers-, als applicatie- en functioneel beheer. Als Microsoft-partner adviseren, configureren en optimaliseren wij de omgeving, zodat je het maximale uit de MS Dynamics Business Central haalt. Benieuwd? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op

Binnen organisaties wordt meestal gebruikt van een scala aan diensten, producten en softwarepakketten. Met het Microsoft Dynamics 365 CRM koppel je deze diensten of maak je gebruik van pasklare Microsoft-oplossingen. Als specialist met ruim 24 jaar ervaring ondersteunen wij bij de koppeling van diensten en producten en zorgen wij dat deze aansluit bij de huidige behoefte en doelstellingen.

Door onze agile werkwijze verloopt het advies, implementatie, adoptie en het beheer in korte periodes. Ook aan de slag? Neem contact op of plan een kort informatiegesprek met één van onze specialisten.

Dynamics

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

MS Dynamics 365 CRM-systeem

Het Microsoft Dynamics 365 CRM-platform stelt gebruikers in staat om toonaangevend te zijn in hun branche. Met de inventieve technologie ben je flexibel, schaalbaar en krijg je weer grip op processen. Dit is niet alleen bevorderlijk voor bedrijfsresultaten, maar stelt je tevens in de gelegenheid om meer klantwaarde te leveren.

Door onze uitgebreide kennis en ervaring denken wij mee over vraagstukken en uitdagingen. Daag ons uit en ontdek wat wij voor je kunnen doen in combinatie met de intelligente bedrijfsapplicaties van het MS Dynamics CRM-systeem.

Overtref verwachtingen

  • Verkoop: sluit meer deals
  • Marketing: verhoog leads
  • Service: overtref verwachtingen
  • Finance: efficiënt financieel beheer
  • Operations: automatiseer activiteiten
  • Handel: verenig fysieke en digitale handel
  • Human Resources: optimaliseer hr-processen en -programma's

Microsoft Business Solutions en Ultimum

Business is geen 9 tot 5 verhaal meer en draait 365 dagen per jaar door. Daarom beschikken wij over een 24/7 supportdesk met specialisten van verschillende disciplines om adequaat hulp te bieden. Zo ben je snel geholpen en is 95% van de incidenten op afstand opgelost. Vanzelfsprekend komen wij waar nodig op locatie.

Maak kennis met de persoonlijke en professionele aanpak van Ultimum. Neem direct contact op voor een informatiegesprek en wij vertellen graag meer.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Dynamics 365 CRM

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze MS Dynamics 365 CRM specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie. Zo detacheren wij onder andere MS Dynamics 365 CRM experts.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics