MS Dynamics 365 CRM uitbesteden?

Wees toonaangevend, flexibel en klaar voor de toekomst. Met het innovatieve Microsoft Dynamics 365 CRM-systeem zijn mogelijkheden eindeloos en is alles in één keer goed geregeld. Het totaalplatform biedt namelijk ruimte voor zowel gebruikers-, als applicatie- en functioneel beheer. Als Microsoft-partner adviseren, configureren en optimaliseren wij de omgeving, zodat je het maximale uit de MS Dynamics Business Central haalt. Benieuwd? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op

Binnen organisaties wordt meestal gebruikt van een scala aan diensten, producten en softwarepakketten. Met het Microsoft Dynamics 365 CRM koppel je deze diensten of maak je gebruik van pasklare Microsoft-oplossingen. Als specialist met ruim 24 jaar ervaring ondersteunen wij bij de koppeling van diensten en producten en zorgen wij dat deze aansluit bij de huidige behoefte en doelstellingen.

Door onze agile werkwijze verloopt het advies, implementatie, adoptie en het beheer in korte periodes. Ook aan de slag? Neem contact op of plan een kort informatiegesprek met één van onze specialisten.

Dynamics

MS Dynamics 365 CRM-systeem

Het Microsoft Dynamics 365 CRM-platform stelt gebruikers in staat om toonaangevend te zijn in hun branche. Met de inventieve technologie ben je flexibel, schaalbaar en krijg je weer grip op processen. Dit is niet alleen bevorderlijk voor bedrijfsresultaten, maar stelt je tevens in de gelegenheid om meer klantwaarde te leveren.

Door onze uitgebreide kennis en ervaring denken wij mee over vraagstukken en uitdagingen. Daag ons uit en ontdek wat wij voor je kunnen doen in combinatie met de intelligente bedrijfsapplicaties van het MS Dynamics CRM-systeem.

Overtref verwachtingen

 • Verkoop: sluit meer deals
 • Marketing: verhoog leads
 • Service: overtref verwachtingen
 • Finance: efficiënt financieel beheer
 • Operations: automatiseer activiteiten
 • Handel: verenig fysieke en digitale handel
 • Human Resources: optimaliseer hr-processen en -programma's

Microsoft Business Solutions en Ultimum

Business is geen 9 tot 5 verhaal meer en draait 365 dagen per jaar door. Daarom beschikken wij over een 24/7 supportdesk met specialisten van verschillende disciplines om adequaat hulp te bieden. Zo ben je snel geholpen en is 95% van de incidenten op afstand opgelost. Vanzelfsprekend komen wij waar nodig op locatie.

Maak kennis met de persoonlijke en professionele aanpak van Ultimum. Neem direct contact op voor een informatiegesprek en wij vertellen graag meer.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Business Solutions

Waarom Business Solutions uitbesteden?

MS Dynamics en Office 365 vereisen expertise. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Door diverse disciplines in-house te verenigen biedt Ultimum een totaaloplossing, maar kan je ook slechts een deel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig zijn de Business Solutions?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.

Uitgelichte topics