Microsoft Dynamics 365 Business Central

Is jouw ICT-omgeving klaar voor de toekomst? Met Microsoft Dynamics 365 Business Central heb je alles in één keer goed geregeld. Het totaalplatform van Microsoft biedt oplossingen voor klein bedrijven, MKB en grote organisaties. Beheer alle bedrijfsprocessen in één applicatie en werk veilig in de cloud. Daarnaast is het flexibel, schaalbaar en integreert het naadloos met Office / Microsoft 365.

Neem contact op

Vaak maak je als bedrijf gebruik van verschillende diensten, producten en softwarepakketten. Met Microsoft Business Central breng je alles samen en krijg je weer grip op de bedrijfsprocessen. Daarbij krijg je meer inzicht door het samenbrengen en kan je slimmere beslissingen nemen. Microsoft Dynamics is het fundament voor de bedrijfsvoering. Het platform biedt vrijheid om te voorzien in de actuele behoefte en is tevens klaar voor de toekomst.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Business Central uitbesteden

Het implementatieproces kan complex zijn en vereist specialistische kennis. Als Microsoft-partner kennen wij de valkuilen als geen ander en voorkomen wij problemen. Daarbij configureren en optimaliseren wij het systeem, zodat alles soepel werkt. Met ruim 24 jaar ervaring en werkzaam voor overheidsinstanties, MKB en klanten als eBay, Shell, KPN en ING nemen wij onze verantwoordelijkheid. Zo heb je vanaf dag één slechts één aanspreekpunt en bieden wij 24/7 support. Waar nodig nemen wij contact op met de overige leveranciers / partners.

Met het uitbesteden van Microsoft Dynamics 365 minimaliseer je de IT infrastructuur en verlaag je op de kosten. Zo bespaar je op hardware, personeel, onderhoud, licenties en innovatie. Ondanks de kostenbesparing kies je toch voor het meest innovatieve en complete zakelijke platform en krijg je de kans om bedrijfsprocessen weer te stroomlijnen.

Microsoft Business Central

Voordelen Outsourcing bij Ultimum

  • Meer focus op core-business
  • Toegang tot resources, kennis en kunde
  • Reduceren van kosten
  • Betere kwaliteit van service
  • Innovatie
  • Veiligheid

Beheer van Microsoft Business Central

Breng de focus terug op de core-business van de organisatie en kies voor beheer van Microsoft Business Central door Ultimum. Niet alleen controleren wij de implementatie en migratie van data, maar verzorgen wij tevens training en nazorg. Daarnaast detacheren wij als full-service IT-dienstverlener specialisten, wanneer daar behoefte aan is.

Maak kennis met de professionele en persoonlijke aanpak van Ultimum en neem contact op met één van onze medewerkers.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Business Solutions

Waarom Business Solutions uitbesteden?

MS Dynamics en Office 365 vereisen expertise. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Door diverse disciplines in-house te verenigen biedt Ultimum een totaaloplossing, maar kan je ook slechts een deel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig zijn de Business Solutions?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.