Microsoft Dynamics 365 beheer

Met Microsoft Dynamics breng je (klant)data samen en krijg je de krachtige inzichten om succesvol te zijn. Neem slimme beslissingen met betere inzichten en overtref verwachtingen van klanten en personeel. Kies voor Microsoft Dynamics 365 beheer van Ultimum. Als Microsoft-partner kennen wij het platform als geen ander en zorgen wij dat alles soepel werkt, waarmee wij zakelijke groei stimuleren.

Neem contact op

Goed Microsoft Dynamics 365 beheer kent een scala aan voordelen en heeft diverse grote en kleine bedrijven laten groeien. Niet alleen bespaar je tijd en verlaag je de operationele kosten, maar je maakt tevens gebruik van het meest waardevolle bezit van jouw bedrijf. Met de nieuwste technologie zet je de huidige bedrijfsdata aan het werk, krijg je een compleet beeld van je klant en ontdek je nieuwe kansen. Overtref verwachtingen van de klant, genereer leads en zorg voor een positieve klantervaring.

Microsoft Dynamics 365 beheer uitbesteden

Dynamics 365 beheer van Ultimum

Als full-service IT-dienstverlener implementeren wij met trots het power house van Microsoft. Het totaal platform helpt de organisatie te groeien, evolueren en transformeren. Microsoft Dynamics 365 maakt jouw organisatie flexibel en schaalbaar. Zo kan je eenvoudig rollen (her)definiëren en op- en afschalen op basis van de huidige behoefte. Wij ondersteunen graag bij de implementatie, het beheer, onderhoud en de doorontwikkeling. Werkzaam voor overheidsinstanties, MKB en klanten als eBay, Shell, KPN en ING kennen wij onze verantwoordelijkheid. Daarbij bieden wij 24/7 support, heb je slechts één aanspreekpunt voor alle IT-vraagstukken en zijn wij specialist in cybersecurity.

Dynamics 365 kent ongekende mogelijkheden op verschillende gebieden, zoals verkoop, marketing, service, finance, operations, handel en HR. Laat alle onderdelen van de organisatie samenwerken en kies voor het meest innovatieve totaalpakket op de markt. Zo ben je klaar voor de toekomst en beschik je over alle middelen voor de huidige doelstellingen. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of bedrijf kunnen betekenen? In een gesprek met onze specialisten nemen wij de opties met je door. Neem daarom direct contact met ons op.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


Snelle implementatie

Ultimum Business Solutions ondersteunt dagelijks bij de inzet en implementatie van Microsoft Dynamics 365. Met ruim 24 jaar ervaring kennen wij de valkuilen en voorkomen wij problemen in het traject. Zo realiseren wij een snelle en soepele implementatie van Microsoft Dynamics 365 in de Cloud. Hierbij bespaar je  op kosten als hardware, personeel, onderhoud en licenties, doordat je alles in één keer regelt. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de support, adoptie, trainingen en het beheer.

Dynamics Business Solutions