Microsoft Dynamics 365 beheer

Met Microsoft Dynamics breng je (klant)data samen en krijg je de krachtige inzichten om succesvol te zijn. Neem slimme beslissingen met betere inzichten en overtref verwachtingen van klanten en personeel. Kies voor Microsoft Dynamics 365 beheer van Ultimum. Als Microsoft-partner kennen wij het platform als geen ander en zorgen wij dat alles soepel werkt, waarmee wij zakelijke groei stimuleren.

Neem contact op

Goed Microsoft Dynamics 365 beheer kent een scala aan voordelen en heeft diverse grote en kleine bedrijven laten groeien. Niet alleen bespaar je tijd en verlaag je de operationele kosten, maar je maakt tevens gebruik van het meest waardevolle bezit van jouw bedrijf. Met de nieuwste technologie zet je de huidige bedrijfsdata aan het werk, krijg je een compleet beeld van je klant en ontdek je nieuwe kansen. Overtref verwachtingen van de klant, genereer leads en zorg voor een positieve klantervaring.

Microsoft Dynamics 365 beheer uitbesteden

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Dynamics 365 beheer van Ultimum

Als full-service IT-dienstverlener implementeren wij met trots het power house van Microsoft. Het totaal platform helpt de organisatie te groeien, evolueren en transformeren. Microsoft Dynamics 365 maakt jouw organisatie flexibel en schaalbaar. Zo kan je eenvoudig rollen (her)definiëren en op- en afschalen op basis van de huidige behoefte. Wij ondersteunen graag bij de implementatie, het beheer, onderhoud en de doorontwikkeling. Werkzaam voor overheidsinstanties, MKB en klanten als eBay, Shell, KPN en ING kennen wij onze verantwoordelijkheid. Daarbij bieden wij 24/7 support, heb je slechts één aanspreekpunt voor alle IT-vraagstukken en zijn wij specialist in cybersecurity.

Dynamics 365 kent ongekende mogelijkheden op verschillende gebieden, zoals verkoop, marketing, service, finance, operations, handel en HR. Laat alle onderdelen van de organisatie samenwerken en kies voor het meest innovatieve totaalpakket op de markt. Zo ben je klaar voor de toekomst en beschik je over alle middelen voor de huidige doelstellingen. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of bedrijf kunnen betekenen? In een gesprek met onze specialisten nemen wij de opties met je door. Neem daarom direct contact met ons op.

Snelle implementatie

Ultimum Business Solutions ondersteunt dagelijks bij de inzet en implementatie van Microsoft Dynamics 365. Met ruim 24 jaar ervaring kennen wij de valkuilen en voorkomen wij problemen in het traject. Zo realiseren wij een snelle en soepele implementatie van Microsoft Dynamics 365 in de Cloud. Hierbij bespaar je  op kosten als hardware, personeel, onderhoud en licenties, doordat je alles in één keer regelt. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de support, adoptie, trainingen en het beheer.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Dynamics 365 beheer

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze Dynamics specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Hierbij verzorgen wij tevens Dynamics 365 beheer.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit met toonaangevende diensten als Microsoft Dynamics 365 beheer.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics