Microsoft Dynamics 365 beheer

Met Microsoft Dynamics breng je (klant)data samen en krijg je de krachtige inzichten om succesvol te zijn. Neem slimme beslissingen met betere inzichten en overtref verwachtingen van klanten en personeel. Kies voor Microsoft Dynamics 365 beheer van Ultimum. Als Microsoft-partner kennen wij het platform als geen ander en zorgen wij dat alles soepel werkt, waarmee wij zakelijke groei stimuleren.

Neem contact op

Goed Microsoft Dynamics 365 beheer kent een scala aan voordelen en heeft diverse grote en kleine bedrijven laten groeien. Niet alleen bespaar je tijd en verlaag je de operationele kosten, maar je maakt tevens gebruik van het meest waardevolle bezit van jouw bedrijf. Met de nieuwste technologie zet je de huidige bedrijfsdata aan het werk, krijg je een compleet beeld van je klant en ontdek je nieuwe kansen. Overtref verwachtingen van de klant, genereer leads en zorg voor een positieve klantervaring.

Microsoft Dynamics 365 beheer uitbesteden

Dynamics 365 beheer van Ultimum

Als full-service IT-dienstverlener implementeren wij met trots het power house van Microsoft. Het totaal platform helpt de organisatie te groeien, evolueren en transformeren. Microsoft Dynamics 365 maakt jouw organisatie flexibel en schaalbaar. Zo kan je eenvoudig rollen (her)definiëren en op- en afschalen op basis van de huidige behoefte. Wij ondersteunen graag bij de implementatie, het beheer, onderhoud en de doorontwikkeling. Werkzaam voor overheidsinstanties, MKB en klanten als eBay, Shell, KPN en ING kennen wij onze verantwoordelijkheid. Daarbij bieden wij 24/7 support, heb je slechts één aanspreekpunt voor alle IT-vraagstukken en zijn wij specialist in cybersecurity.

Dynamics 365 kent ongekende mogelijkheden op verschillende gebieden, zoals verkoop, marketing, service, finance, operations, handel en HR. Laat alle onderdelen van de organisatie samenwerken en kies voor het meest innovatieve totaalpakket op de markt. Zo ben je klaar voor de toekomst en beschik je over alle middelen voor de huidige doelstellingen. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of bedrijf kunnen betekenen? In een gesprek met onze specialisten nemen wij de opties met je door. Neem daarom direct contact met ons op.

Waarom Dynamics 365

  • Slimmere verkoop en marketing
  • Naadloze integratie met Office 365
  • Uitgebreide analysemogelijkheden
  • Positieve klantervaring
  • Snelle implementatie

Snelle implementatie

Ultimum Business Solutions ondersteunt dagelijks bij de inzet en implementatie van Microsoft Dynamics 365. Met ruim 24 jaar ervaring kennen wij de valkuilen en voorkomen wij problemen in het traject. Zo realiseren wij een snelle en soepele implementatie van Microsoft Dynamics 365 in de Cloud. Hierbij bespaar je  op kosten als hardware, personeel, onderhoud en licenties, doordat je alles in één keer regelt. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de support, adoptie, trainingen en het beheer.

Dynamics Business Solutions


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Business Solutions

Waarom Business Solutions uitbesteden?

MS Dynamics en Office 365 vereisen expertise. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Door diverse disciplines in-house te verenigen biedt Ultimum een totaaloplossing, maar kan je ook slechts een deel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig zijn de Business Solutions?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.