Implementatie van Microsoft Dynamics 365

Overtref verwachtingen met slimmere verkoop en marketing, een naadloze integratie met Office 365 en minder kosten. Kies voor het totaal-platform Microsoft Dynamics 365 en laat jouw business groeien, evolueren en transformeren. Ultimum verzorgt de Microsoft 365 implementatie en zorgt voor een optimaal functionerende CRM-oplossing. Met ruim 23 jaar ervaring kennen wij de mogelijkheden en toepassingen als geen ander.

Neem contact op

In tijden waarin IT niet stilstaat is flexibiliteit en schaalbaarheid essentieel. Microsoft Dynamics 365 is speciaal ontwikkeld om mee te bewegen in de actuele behoefte. Zo kan je rollen eenvoudig (her)definiëren en is op- en afschalen van functionaliteiten geen probleem. Bij de start van het project ondersteunen wij bij het opstellen van de businesscase. Zo verloopt de implementatie van Microsoft Dynamics 365 het soepelst en kan de organisatie het CRM-systeem snel in gebruik nemen.

Implementatie Dynamics 365

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Microsoft Dynamics 365 implementeren

Als vaste ICT-partner voor diverse organisaties en bedrijven ondersteunt Ultimum Business Solutions met de inzet van CRM-oplossingen. Na het opstellen van de Businesscase zorgen wij voor een succesvol project en de implementatie van Microsoft Dynamics 365. Vervolgens zorgen wij voor een optimale configuratie, naadloze integratie met Office 365 en uitgebreide analysemogelijkheden. Ook voor de verkoop en marketing zijn slimme toepassingen inbegrepen. Interesse? Laat je dan adviseren en plan een afspraak met één van onze medewerkers.

Met de overstap naar Microsoft Dynamics 365 is geen hardware nodig, omdat het platform volledig online draait. Veel van onze klanten kiezen daarbij voor IT outsourcing van Ultimum, waarbij wij het beheer, service en storingen volledig uit handen nemen. Uiteindelijk bespaar je hiermee op de kosten en breng je de focus op de core-business van de organisatie terug. Je bespaart namelijk op hardware, onderhoud, personeel, support en licenties.

Implementatie tot nazorg

Als full-service IT-dienstverlener biedt Ultimum ondersteuning in het hele traject. Zo zorgen wij voor een soepele implementatie, de data migratie en dat alles volledig werkt. Vervolgens zijn wij ook de aangewezen partij voor de gebruikersadoptie, trainingen, beheer en support.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak met één van onze specialisten.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Dynamics 365 implementatie

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Dit onder andere met de implementatie van Microsoft Dynamics 365.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur met toonaangevende producten als Microsoft Dynamics 365.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics