Implementatie van Microsoft Dynamics 365

Overtref verwachtingen met slimmere verkoop en marketing, een naadloze integratie met Office 365 en minder kosten. Kies voor het totaal-platform Microsoft Dynamics 365 en laat jouw business groeien, evolueren en transformeren. Ultimum verzorgt de Microsoft 365 implementatie en zorgt voor een optimaal functionerende CRM-oplossing. Met ruim 23 jaar ervaring kennen wij de mogelijkheden en toepassingen als geen ander.

Neem contact op

In tijden waarin IT niet stilstaat is flexibiliteit en schaalbaarheid essentieel. Microsoft Dynamics 365 is speciaal ontwikkeld om mee te bewegen in de actuele behoefte. Zo kan je rollen eenvoudig (her)definiëren en is op- en afschalen van functionaliteiten geen probleem. Bij de start van het project ondersteunen wij bij het opstellen van de businesscase. Zo verloopt de implementatie van Microsoft Dynamics 365 het soepelst en kan de organisatie het CRM-systeem snel in gebruik nemen.

Microsoft 365 Dynamics implementatie

Microsoft Dynamics 365 implementeren

Als vaste ICT-partner voor diverse organisaties en bedrijven ondersteunt Ultimum Business Solutions met de inzet van CRM-oplossingen. Na het opstellen van de Businesscase zorgen wij voor een succesvol project en de implementatie van Microsoft Dynamics 365. Vervolgens zorgen wij voor een optimale configuratie, naadloze integratie met Office 365 en uitgebreide analysemogelijkheden. Ook voor de verkoop en marketing zijn slimme toepassingen inbegrepen. Interesse? Laat je dan adviseren en plan een afspraak met één van onze medewerkers.

Met de overstap naar Microsoft Dynamics 365 is geen hardware nodig, omdat het platform volledig online draait. Veel van onze klanten kiezen daarbij voor IT outsourcing van Ultimum, waarbij wij het beheer, service en storingen volledig uit handen nemen. Uiteindelijk bespaar je hiermee op de kosten en breng je de focus op de core-business van de organisatie terug. Je bespaart namelijk op hardware, onderhoud, personeel, support en licenties.

Waarom Dynamics 365

  • Slimmere verkoop en marketing
  • Naadloze integratie met Office 365
  • Uitgebreide analysemogelijkheden
  • Positieve klantervaring
  • Snelle implementatie

Dynamics 365 implementeren

Implementatie tot nazorg

Als full-service IT-dienstverlener biedt Ultimum ondersteuning in het hele traject. Zo zorgen wij voor een soepele implementatie, de data migratie en dat alles volledig werkt. Vervolgens zijn wij ook de aangewezen partij voor de gebruikersadoptie, trainingen, beheer en support.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak met één van onze specialisten.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Business Solutions

Waarom Business Solutions uitbesteden?

MS Dynamics en Office 365 vereisen expertise. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Door diverse disciplines in-house te verenigen biedt Ultimum een totaaloplossing, maar kan je ook slechts een deel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig zijn de Business Solutions?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.