Data migratie naar Microsoft 365

Als organisatie wil je verder, doorontwikkelen en aan de toekomst denken. De overstap naar Microsoft 365 kan dan de oplossing bieden voor documenten, communicatie en samenwerken. Vereenvoudig de IT infrastructuur met de alles-in-één online werkplek. Zo is alles in één keer goed geregeld en bespaar je op de kosten. Het is verstandig om bij de overstap een expert te vragen voor de data migratie naar Microsoft 365 vanaf de oude omgeving. Als Microsoft partner neemt Ultimum deze zorg graag uit handen en zorgen wij voor een geruisloze overstap. Krijg ook weer grip op data en processen en kies voor Microsoft 365 Business Solutions van Ultimum.

Neem contact op

Als full-service IT-dienstverlener hebben wij alle kennis en ervaring in huis voor een optimale configuratie, migratie, beheer en ondersteuning. Zeker bij het migreren van de oude naar de nieuwe omgeving doe je er verstandig aan om ondersteuning te vragen aan een specialist. Ook de overstap van lokaal beheer naar de cloud regelen wij zonder problemen. De data migratie naar Microsoft 365 laten uitvoeren door Ultimum of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers.

Microsoft 365 data migratie

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Data migratie naar Microsoft 365 uitbesteden

Het migreren naar een nieuwe omgeving kan complex zijn. Veel bedrijven en organisaties kiezen er daarom voor om de data migratie naar Microsoft 365 uit te besteden. Zo ben je verzekert van een soepele overgang en worden problemen vakkundig opgelost. Om het maximale uit de nieuwe ICT-omgeving te halen is optimalisatie en een juiste configuratie essentieel. Wij bieden beheer, optimalisatie en onderhoud als een service.

Een vraagstuk, koppeling of innovatief idee? Geen probleem! Met onze centrale organisatie brengen wij verschillende disciplines bij elkaar en lossen wij elk vraagstuk op. Zo heb je slechts één IT-partner nodig en (desgewenst) één aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde vragen. Desnoods nemen wij contact op met overige IT-leveranciers.

Samenwerken met Ultimum?

Mogelijkheden aan het bekijken of al overtuigt van Microsoft 365? Wij assisteren graag! Ons traject start met een business case, waarin wij aan de hand van de behoefte een eerlijk advies uitbrengen. Vervolgens volgen de strategiebepalingen en projectinitiatie. Facetten die aanbod komen bij de migratie naar Microsoft 365 zijn architectuur, inrichting, data migratie, adoptie, training, nazorg en proactief beheer.

Door onze jarenlange (praktijk) ervaring is aan alles gedacht en kennen wij altijd een passende oplossing. Afhankelijk van de wensen, eisen en behoefte kijken wij samen naar een passende licentie, zoals Microsoft 365 Business Basic, Standard en Premium.

Interesse?

De data migratie naar Microsoft 365 soepel laten verlopen? Ontdek Ultimum! Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en kent de nieuwste producten en technieken als geen ander. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: MS 365 migratie

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze MS 365 specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met de Microsoft 365 migratie.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur met toonaangevende producten als Microsoft 365

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics