Data migratie naar Microsoft 365

Als organisatie wil je verder, doorontwikkelen en aan de toekomst denken. De overstap naar Microsoft 365 kan dan de oplossing bieden voor documenten, communicatie en samenwerken. Vereenvoudig de IT infrastructuur met de alles-in-één online werkplek. Zo is alles in één keer goed geregeld en bespaar je op de kosten. Het is verstandig om bij de overstap een expert te vragen voor de data migratie naar Microsoft 365 vanaf de oude omgeving. Als Microsoft partner neemt Ultimum deze zorg graag uit handen en zorgen wij voor een geruisloze overstap. Krijg ook weer grip op data en processen en kies voor Microsoft 365 Business Solutions van Ultimum.

Neem contact op

Als full-service IT-dienstverlener hebben wij alle kennis en ervaring in huis voor een optimale configuratie, migratie, beheer en ondersteuning. Zeker bij het migreren van de oude naar de nieuwe omgeving doe je er verstandig aan om ondersteuning te vragen aan een specialist. Ook de overstap van lokaal beheer naar de cloud regelen wij zonder problemen. De data migratie naar Microsoft 365 laten uitvoeren door Ultimum of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers.

Microsoft 365 data migratie

Data migratie naar Microsoft 365 uitbesteden

Het migreren naar een nieuwe omgeving kan complex zijn. Veel bedrijven en organisaties kiezen er daarom voor om de data migratie naar Microsoft 365 uit te besteden. Zo ben je verzekert van een soepele overgang en worden problemen vakkundig opgelost. Om het maximale uit de nieuwe ICT-omgeving te halen is optimalisatie en een juiste configuratie essentieel. Wij bieden beheer, optimalisatie en onderhoud als een service.

Een vraagstuk, koppeling of innovatief idee? Geen probleem! Met onze centrale organisatie brengen wij verschillende disciplines bij elkaar en lossen wij elk vraagstuk op. Zo heb je slechts één IT-partner nodig en (desgewenst) één aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde vragen. Desnoods nemen wij contact op met overige IT-leveranciers.

Waarom Microsoft 365

  • Naadloos samenwerken
  • Altijd en overal toegankelijk
  • Geavanceerde beveiligingsfuncties
  • Automatische updates

Data migreren naar Microsoft 365

Samenwerken met Ultimum?

Mogelijkheden aan het bekijken of al overtuigt van Microsoft 365? Wij assisteren graag! Ons traject start met een business case, waarin wij aan de hand van de behoefte een eerlijk advies uitbrengen. Vervolgens volgen de strategiebepalingen en projectinitiatie. Facetten die aanbod komen bij de migratie naar Microsoft 365 zijn architectuur, inrichting, data migratie, adoptie, training, nazorg en proactief beheer.

Door onze jarenlange (praktijk) ervaring is aan alles gedacht en kennen wij altijd een passende oplossing. Afhankelijk van de wensen, eisen en behoefte kijken wij samen naar een passende licentie, zoals Microsoft 365 Business Basic, Standard en Premium.

Microsoft 365 licenties

Interesse?

De data migratie naar Microsoft 365 soepel laten verlopen? Ontdek Ultimum! Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en kent de nieuwste producten en technieken als geen ander. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Business Solutions

Waarom Business Solutions uitbesteden?

MS Dynamics en Office 365 vereisen expertise. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Door diverse disciplines in-house te verenigen biedt Ultimum een totaaloplossing, maar kan je ook slechts een deel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig zijn de Business Solutions?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.