IT Security voor MKB

De grootste bedreiging voor Midden en Groot bedrijven in Nederland zijn cybercriminelen. Een succesvolle cyberaanval kan grote gevolgen hebben. Denk aan een datalek, overname van accounts of gijzeling van het systeem. Herstel gaat gepaard met hoge kosten en soms zelfs boetes. Naderhand zal je alsnog moeten investeren in Cybersecurity om de veiligheid op orde te brengen. Wees cybercriminelen voor en kies voor IT security voor MKB van Ultimum!

Neem contact op

Het aantal cyberaanvallen stijgt jaarlijks. Het is daarom niet langer de vraag 'of' je slachtoffer wordt van een cyberaanval, maar 'wanneer'. Doe de GRATIS Cybersecurity Quickscan en krijg inzicht in de cyberveiligheid. Cyberaanvallen richten zich allang niet meer op creditcardgegevens van huishoudens, maar richten zich tot bedrijven. Zo gijzelen criminelen steeds vaker accounts, bestanden en complete systemen van bedrijven. Schakel daarom direct een specialist in en verhoog de beveiliging met security oplossingen en security awareness trainingen. Maak direct een afspraak met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden.

IT Security MKB

IT Security voor MKB

Ultimum is ruim 24 jaar werkzaam voor midden en groot bedrijven in Nederland vanuit onze vestiging in Almere. Met een landelijke dekking en 24/7 support zijn wij de aangewezen partij. Met IT security voor MKB brengen wij eerst de zwakke plekken in kaart. Vervolgens gaan wij doelgericht aan de slag met het beveiligen van de ICT-omgeving en het netwerk. In de laatste fase werken wij aan cybersecurity awareness onder het personeel en monitoren we het netwerk.Ook aan de slag met cybersecurity? Kies voor Ultimum en maak een afspraak met één van onze specialisten!Interesse?


FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?

Uitgelichte topics