IT Security voor MKB

De grootste bedreiging voor Midden en Groot bedrijven in Nederland zijn cybercriminelen. Een succesvolle cyberaanval kan grote gevolgen hebben. Denk aan een datalek, overname van accounts of gijzeling van het systeem. Herstel gaat gepaard met hoge kosten en soms zelfs boetes. Naderhand zal je alsnog moeten investeren in Cybersecurity om de veiligheid op orde te brengen. Wees cybercriminelen voor en kies voor IT security voor MKB van Ultimum!

Neem contact op

Het aantal cyberaanvallen stijgt jaarlijks. Het is daarom niet langer de vraag 'of' je slachtoffer wordt van een cyberaanval, maar 'wanneer'. Doe de GRATIS Cybersecurity Quickscan en krijg inzicht in de cyberveiligheid. Cyberaanvallen richten zich allang niet meer op creditcardgegevens van huishoudens, maar richten zich tot bedrijven. Zo gijzelen criminelen steeds vaker accounts, bestanden en complete systemen van bedrijven. Schakel daarom direct een specialist in en verhoog de beveiliging met security oplossingen en security awareness trainingen. Maak direct een afspraak met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden.

IT Security MKB

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

IT Security voor MKB

Ultimum is ruim 24 jaar werkzaam voor midden en groot bedrijven in Nederland vanuit onze vestiging in Almere. Met een landelijke dekking en 24/7 support zijn wij de aangewezen partij. Met IT security voor MKB brengen wij eerst de zwakke plekken in kaart. Vervolgens gaan wij doelgericht aan de slag met het beveiligen van de ICT-omgeving en het netwerk. In de laatste fase werken wij aan cybersecurity awareness onder het personeel en monitoren we het netwerk.Ook aan de slag met cybersecurity? Kies voor Ultimum en maak een afspraak met één van onze specialisten!Interesse?


FAQ: MKB en IT security

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Dit onder andere met IT security voor MKB.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde werken wij dagelijks aan de IT security voor MKB.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics