IT Security voor MKB

De grootste bedreiging voor Midden en Groot bedrijven in Nederland zijn cybercriminelen. Een succesvolle cyberaanval kan grote gevolgen hebben. Denk aan een datalek, overname van accounts of gijzeling van het systeem. Herstel gaat gepaard met hoge kosten en soms zelfs boetes. Naderhand zal je alsnog moeten investeren in Cybersecurity om de veiligheid op orde te brengen. Wees cybercriminelen voor en kies voor IT security voor MKB van Ultimum!

Neem contact op

Het aantal cyberaanvallen stijgt jaarlijks. Het is daarom niet langer de vraag 'of' je slachtoffer wordt van een cyberaanval, maar 'wanneer'. Doe de GRATIS Cybersecurity Quickscan en krijg inzicht in de cyberveiligheid. Cyberaanvallen richten zich allang niet meer op creditcardgegevens van huishoudens, maar richten zich tot bedrijven. Zo gijzelen criminelen steeds vaker accounts, bestanden en complete systemen van bedrijven. Schakel daarom direct een specialist in en verhoog de beveiliging met security oplossingen en security awareness trainingen. Maak direct een afspraak met één van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden.

IT Security MKB

IT Security voor MKB

Ultimum is ruim 24 jaar werkzaam voor midden en groot bedrijven in Nederland vanuit onze vestiging in Almere. Met een landelijke dekking en 24/7 support zijn wij de aangewezen partij. Met IT security voor MKB brengen wij eerst de zwakke plekken in kaart. Vervolgens gaan wij doelgericht aan de slag met het beveiligen van de ICT-omgeving en het netwerk. In de laatste fase werken wij aan cybersecurity awareness onder het personeel en monitoren we het netwerk.


Lees ook onze topic: Cyber security training

Met name de cybersecurity awareness is een belangrijke fase. Gebruikers zijn vaak de zwakste schakel. Daarom geven wij trainingen, nemen de (bedrijfs)processen door en testen het effect. Met klanten als overheidsinstanties en grote organisaties pakken wij onze verantwoordelijkheid en zorgen wij voor de Ultieme beveiliging.

Interesse?

Ook aan de slag met cybersecurity? Kies voor Ultimum en maak een afspraak met één van onze specialisten!


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl