ICT Beheer Purmerend

ICT Beheer Purmerend

In het ICT-landschap volgen ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Dit vereist flexibiliteit van jouw IT infrastructuur en omgeving. Ook het interne kennisniveau wordt vaak ingehaald door de snelle veranderingen. Veel bedrijven en organisaties kiezen daarom voor IT outsourcing. Zo bieden wij IT beheer in Purmerend met een landelijke dekking, 24/7 support en zorgen wij dat alles soepel en optimaal functioneert. Interesse? Neem gerust contact met ons op of plan een afspraak met één van onze medewerkers, zodat wij de mogelijkheden samen kunnen doornemen.

Neem contact op

Met Ultimum is alles Ultiem geregeld. Zo is er vanaf dag één slechts één aanspreekpunt voor alle IT-vraagstukken en uitdagingen. Waar nodig nemen wij contact op met overige IT-partners. Werkzaam voor overheidsinstanties, MKB en klanten als eBay, Shell, KPN en ING nemen wij onze verantwoordelijkheid. Zo voorziet onze dienstverlening in de actuele behoefte en sluiten wij aan bij de toekomstvisie en doelstellingen. Opzoek naar een IT bedrijf in Purmerend? Kies met Ultimum voor pro-actief beheer en veiligheid. Als cybersecurity specialist kennen wij de dreigingen en oplossingen als geen ander.

IT Beheer Purmerend

IT Beheer in Purmerend van Ultimum

Als full-service IT-dienstverlener bieden wij meer dan IT beheer in Purmerend. Zo zijn wij dagelijks werkzaam voor onze klanten op het gebied van infrastructuur, serverbeheer, ICT support, werkplekbeheer, cybersecurity, business solutions en diverse andere diensten. Tevens detacheren wij ICT specialisten in geval van onderbezetting of complexe projecten/implementaties. 

Overtref verwachtingen en breng de focus weer terug op de core-business. Met het uitbesteden van ICT beheer bij een specialist verhoog je het servicelevel, worden vraagstukken en uitdagingen adequaat opgepakt en lossen wij 95% van de incidenten direct op afstand op. Daarbij zijn kosten voorspelbaar, overzichtelijk en lager. Je bespaart namelijk op (onverwachte) kosten voor licenties, personeel, onderhoud en hardware.

ICT Bedrijf Purmerend

ICT Bedrijf en Cybersecurity Expert

Kies je voor Ultimum? Dan is alles in één keer goed geregeld! Het uitbesteden kent diverse voordelen, denk aan: 

  • Meer focus op core-business
  • Toegang tot resources, kennis en kunde
  • Reduceren van kosten
  • Betere kwaliteit van service
  • Innovatie
  • Veiligheid

Daarnaast detacheren wij IT professionals als vaste (staffing)partner en bieden wij Business Solutions, zoals Microsoft 365 en Microsoft Dynamics 365. Ook cybersecurity staat bij ons hoog in het vaandel. Het aantal cyberaanvallen stijgt jaarlijks aanzienlijk en een veilige (werk)omgeving is daarom belangrijker dan ooit. Benieuwd naar onze oplossingen? Neem direct contact op of plan een afspraak met één van onze specialisten.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.

Uitgelichte topics