ICT Beheer Purmerend

In het ICT-landschap volgen ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Dit vereist flexibiliteit van jouw IT infrastructuur en omgeving. Ook het interne kennisniveau wordt vaak ingehaald door de snelle veranderingen. Veel bedrijven en organisaties kiezen daarom voor IT outsourcing. Zo bieden wij IT beheer in Purmerend met een landelijke dekking, 24/7 support en zorgen wij dat alles soepel en optimaal functioneert. Interesse? Neem gerust contact met ons op of plan een afspraak met één van onze medewerkers, zodat wij de mogelijkheden samen kunnen doornemen.

Neem contact op

Met Ultimum is alles Ultiem geregeld. Zo is er vanaf dag één slechts één aanspreekpunt voor alle IT-vraagstukken en uitdagingen. Waar nodig nemen wij contact op met overige IT-partners. Werkzaam voor overheidsinstanties, MKB en klanten als eBay, Shell, KPN en ING nemen wij onze verantwoordelijkheid. Zo voorziet onze dienstverlening in de actuele behoefte en sluiten wij aan bij de toekomstvisie en doelstellingen. Opzoek naar een IT bedrijf in Purmerend? Kies met Ultimum voor pro-actief beheer en veiligheid. Als cybersecurity specialist kennen wij de dreigingen en oplossingen als geen ander.

IT Beheer voor Purmerend

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

IT Beheer in Purmerend van Ultimum

Als full-service IT-dienstverlener bieden wij meer dan IT beheer in Purmerend. Zo zijn wij dagelijks werkzaam voor onze klanten op het gebied van infrastructuur, serverbeheer, ICT support, werkplekbeheer, cybersecurity, business solutions en diverse andere diensten. Tevens detacheren wij ICT specialisten in geval van onderbezetting of complexe projecten/implementaties. 

Overtref verwachtingen en breng de focus weer terug op de core-business. Met het uitbesteden van ICT beheer bij een specialist verhoog je het servicelevel, worden vraagstukken en uitdagingen adequaat opgepakt en lossen wij 95% van de incidenten direct op afstand op. Daarbij zijn kosten voorspelbaar, overzichtelijk en lager. Je bespaart namelijk op (onverwachte) kosten voor licenties, personeel, onderhoud en hardware.

ICT Bedrijf Purmerend

ICT Bedrijf en Cybersecurity Expert

Kies je voor Ultimum? Dan is alles in één keer goed geregeld! Het uitbesteden kent diverse voordelen, denk aan: 

  • Meer focus op core-business
  • Toegang tot resources, kennis en kunde
  • Reduceren van kosten
  • Betere kwaliteit van service
  • Innovatie
  • Veiligheid

Daarnaast detacheren wij IT professionals als vaste (staffing)partner en bieden wij Business Solutions, zoals Microsoft 365 en Microsoft Dynamics 365. Ook cybersecurity staat bij ons hoog in het vaandel. Het aantal cyberaanvallen stijgt jaarlijks aanzienlijk en een veilige (werk)omgeving is daarom belangrijker dan ooit. Benieuwd naar onze oplossingen? Neem direct contact op of plan een afspraak met één van onze specialisten.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: IT Beheer Purmerend

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Onder andere met IT Beheer in Purmerend.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Zo zijn wij tevens actief voor IT Beheer in Purmerend.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics