ICT Beheer in Apeldoorn?

Steeds meer bedrijven en organisaties ervaren de positieve effecten van IT outsourcing. Ultimum biedt IT beheer in Apeldoorn en andere delen van Nederland. Technologie heeft het bij veel bedrijven gewonnen van het interne kennisniveau, waardoor implementaties, onderhoud en doorontwikkeling onmogelijk worden gemaakt. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste technieken en producten en halen het maximale uit de ICT-omgeving.

Neem contact op

Overstijg de verwachting en kies voor ICT beheer in Apeldoorn van Ultimum. Werkzaam voor MKB, overheidinstanties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING voldoen onze diensten aan de hoogste eisen. Als full-service dienstverlener kan je bij ons een deel of het volledige IT beheer uitbesteden. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten of neem direct contact op.

IT Beheer Apeldoorn

U-Manage: ICT beheer in Apeldoorn

ICT is allang geen eenmalige investering meer en vereist continu aandacht, onderhoud, training en doorontwikkeling. Met outsourcing van Ultimum heb je alles in één keer goed geregeld. Zo is er één aanspreekpunt en worden storingen adequaat opgelost door ons team van experts. IT beheer in Apeldoorn nodig? Neem dan contact met ons op en wij nemen in een adviesgesprek de mogelijkheden door.

Maak kennis met de voordelen van IT outsourcing
  • Kostenbesparing: bespaar op licenties, hardware, onderhoud, training of personeel.
  • Flexibiliteit: makkelijk op- en afschalen.
  • Security: als cybersecurity specialist verzorgen wij maximale veiligheid
  • Innovatie: wees klaar voor de toekomst.
  • Optimalisatie: ICT-omgeving is altijd up-to-date, onderhouden en functioneert optimaal
  • Hoog servicelevel: 24/7 vakkundige servicedesk, waarbij we 95% van de incidenten direct op afstand oplossen.

ICT Beheer Apeldoorn

Meer dan ICT beheer

Ultimum is werkzaam als ICT beheerder, maar actief op diverse andere gebieden. Zo zijn wij als full-service IT-dienstverlener tevens gespecialiseerd in cybersecurity, business solutions en detacheren we voor verschillende organisaties IT professionals als vaste (staffing)partner.  Zo leveren wij een deel of het volledige IT beheer, maar ook vaste en tijdelijke krachten.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op!


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.