ICT Beheer in Apeldoorn?

Steeds meer bedrijven en organisaties ervaren de positieve effecten van IT outsourcing. Ultimum biedt IT beheer in Apeldoorn en andere delen van Nederland. Technologie heeft het bij veel bedrijven gewonnen van het interne kennisniveau, waardoor implementaties, onderhoud en doorontwikkeling onmogelijk worden gemaakt. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste technieken en producten en halen het maximale uit de ICT-omgeving.

Neem contact op

Overstijg de verwachting en kies voor ICT beheer in Apeldoorn van Ultimum. Werkzaam voor MKB, overheidinstanties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING voldoen onze diensten aan de hoogste eisen. Als full-service dienstverlener kan je bij ons een deel of het volledige IT beheer uitbesteden. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten of neem direct contact op.

IT Beheer Apeldoorn

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

U-Manage: ICT beheer in Apeldoorn

ICT is allang geen eenmalige investering meer en vereist continu aandacht, onderhoud, training en doorontwikkeling. Met outsourcing van Ultimum heb je alles in één keer goed geregeld. Zo is er één aanspreekpunt en worden storingen adequaat opgelost door ons team van experts. IT beheer in Apeldoorn nodig? Neem dan contact met ons op en wij nemen in een adviesgesprek de mogelijkheden door.

Maak kennis met de voordelen van IT outsourcing

  • Kostenbesparing: bespaar op licenties, hardware, onderhoud, training of personeel.
  • Flexibiliteit: makkelijk op- en afschalen.
  • Security: als cybersecurity specialist verzorgen wij maximale veiligheid
  • Innovatie: wees klaar voor de toekomst.
  • Optimalisatie: ICT-omgeving is altijd up-to-date, onderhouden en functioneert optimaal
  • Hoog servicelevel: 24/7 vakkundige servicedesk, waarbij we 95% van de incidenten direct op afstand oplossen.

Full-Service IT-dienstverlener

Ultimum is werkzaam als ICT beheerder, maar actief op diverse andere gebieden. Zo zijn wij als full-service IT-dienstverlener tevens gespecialiseerd in cybersecurity, business solutions en detacheren we voor verschillende organisaties IT professionals als vaste (staffing)partner.  Zo leveren wij een deel of het volledige IT beheer, maar ook vaste en tijdelijke krachten.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op!


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: IT Beheer Apeldoorn

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag. Ook actief voor IT beheer in Apeldoorn.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Apeldoorn zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics