Partnership Ultimum en Rapid7 voor Cybersecuritydiensten

Ultimum, de toonaangevende kennispartner voor cybersecurity- en 24/7 SOC-dienstverlening, kondigt met trots aan samen te werken met Rapid7. Wereldwijd is Rapid7 bekend als leverancier van geavanceerde beveiligingsoplossingen waaronder InsightIDR, een geïntegreerde cloud native SIEM (Security Information and Event Management) en XDR (Extended Detection and Response). Deze strategische samenwerking stelt Ultimum in staat om de IT-infrastructuur van haar klanten, zoals werkplekken, netwerken en Cloud omgevingen, nauwlettend in de gaten te houden. Dankzij 24/7 monitoring met de oplossingen van Rapid7 kan Ultimum de data van haar klanten optimaal beschermen tegen voortdurend evoluerende cyberdreigingen.

Rapid7 is leider in de cybersecurity-industrie volgens de kwalitatieve Magic Quadrant analyse en onderzoeksmethodiek van IT-adviesbureau Gartner. Het bedrijf biedt een breed scala aan oplossingen waarmee organisaties beveiligingsproblemen kunnen detecteren, analyseren en oplossen. Met InsightIDR hebben ze als eerste XDR geïntegreerd in een cloud-native SIEM oplossing die wereldwijd wordt geprezen en gebruikt door security teams in Managed Detection Response (MDR) / en Security Operations Center (SOC). Met InsightIDR kunnen organisaties hun volledige omgeving beheren met meer bruikbare informatie en minder ruis, dankzij ingebedde threat-intelligence en geautomatiseerde responsmogelijkheden.

Deze nieuwe samenwerking met Rapid7 maakt deel uit van Ultimum's voortdurende inspanningen om de beveiliging te verbeteren en de hoogste normen van veiligheid en bescherming voor klanten te waarborgen.

Allain Silbernberg, Chief Businessline Officer bij Ultimum, is trots op de samenwerking: "Als bedrijf dat zich inzet voor de veiligheid van klanten en hun data, is het essentieel dat we gebruik maken van de beste beveiligingsoplossingen die beschikbaar zijn. Rapid7 biedt ons de geavanceerde technologieën en expertise die we nodig hebben om onze cybersecuritydienstverlening te versterken en onze systemen te beschermen tegen de steeds veranderende bedreigingen. Rapid7 is een bewezen innovator en zal een waardevolle aanvulling zijn op onze beveiligingsdiensten. Met het product InsightIDR als geïntegreerde SIEM en XDR-oplossing tillen we onze beveiligingsdiensten naar een hoger niveau wat ons in staat organisaties optimaal en effectief te beschermen.

Petra Oort, Channel Account Manager van Rapid7 is ook blij met de samenwerking: “Ultimum heeft een aanzienlijke expertise en betrouwbaarheid als beveiligingspartner met een al sterke aanwezigheid in Nederland. Vanaf het begin heeft Ultimum aanzienlijke investeringen gedaan in het opbouwen van specialistische kennis van Rapid7’s InsightIDR.  De combinatie van technische expertise, ervaring, strategisch inzicht en hechte samenwerking vormt de basis van ons gezamenlijke succes. Samen zetten we ons in voor de digitale veiligheid van organisaties en bieden we de hoogste normen van bescherming voor waardevolle data."

 

Hier ook te lezen: Ultimum kiest voor Security Operations Center voor de geavanceerde cybersecurity-oplossingen van Rapid7 (techvisor.nl)

Uitgelichte topics