Ultimum breidt Security uit met 24/7 fysiek beveiligingsteam

Ultimum kondigt met trots een uitbreiding aan van haar Security Operations Center (SOC) diensten. We introduceren vanaf volgende week, naast het 24/ opererende SOC Team, een nieuw element in ons beveiligingsarsenaal door de implementatie van een 24/7 fysiek beveiligingsteam.

In een tijd waarin digitale bedreigingen steeds geavanceerder worden en organisaties continu worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen op het gebied van cybersecurity, erkennen wij het belang van een holistische benadering van beveiliging. Na grondig onderzoek en analyse hebben wij daarom besloten om fysieke beveiliging te integreren in onze bestaande dienstverlening, met als doel onze klanten een nog robuustere bescherming te bieden tegen zowel digitale als fysieke bedreigingen.

Het nieuwe fysieke beveiligingsteam van Ultimum zal bestaan uit hoogopgeleide en ervaren professionals, die continu worden getraind en bijgewerkt met de laatste technieken en tactieken op het gebied van fysieke beveiliging. Deze experts zullen 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staan om de faciliteiten van klanten te bewaken, verdachte activiteiten te identificeren en direct actie te ondernemen bij mogelijke bedreigingen.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Door het combineren van geavanceerde technologieën, zoals bewakingscamera's, toegangscontrolesystemen en geavanceerde algoritmen voor anomaliedetectie, met menselijke intelligentie en reactievermogen, streven wij ernaar om een allesomvattende beveiligingsoplossing te bieden die onze klanten gemoedsrust geeft in een steeds complexere digitale wereld.

CEO/Founder van Ultimum, Rodrigo A. Soto Escamilla, benadrukt het belang van deze uitbreiding: "In een tijdperk waarin cyberdreigingen voortdurend evolueren en bedrijven steeds kwetsbaarder worden voor zowel digitale als fysieke aanvallen, geloven wij dat het integreren van fysieke beveiliging in onze dienstverlening een cruciale stap is om onze klanten te helpen zich te beschermen tegen een breed scala aan bedreigingen."

Met deze nieuwe toevoeging aan onze Securitydiensten bevestigen wij onze toewijding om onze klanten te voorzien van de meest geavanceerde en uitgebreide beveiligingsoplossingen, waardoor ze met vertrouwen kunnen opereren in een steeds veranderende digitale omgeving!

Uitgelichte topics