ULTIMUM FELICITEERT ALMERE CITY FC MET PROMOTIE!

Na al die prachtige jaren strijd is Almere City FC er gisteren in geslaagd te promoveren naar DE EREDIVISIE! “De dag die je wist dat zou komen”, we wisten alleen niet precies wanneer. Ultimum is al een aantal jaren zowel trots shirtsponsor maar ook IT-partner of choice van Almere City FC. Wij zijn dan ook stiekem wel een beetje trots dat wij in de loop van de jaren ook op onze manier ons steentje hebben mogen bijdragen aan dit geweldige succesverhaal!

Ultimum achter Almere

De laatste paar jaren staat Ultimum, als Almeers bedrijf, letterlijk en figuurlijk achter Almere City FC, zowel op het shirt maar ook op de tribunes! Daarnaast voorzien wij al een aantal jaar het IT-beheer voor de club uit onze stad.

We hebben in deze tijd alle ups-and-downs van dichtbij meegemaakt. Zo zijn we aanwezig geweest bij de vele Play-offwedstrijden voor promotie naar de Eredivisie, hebben we City in sommige seizoenen helaas snel uitgeschakeld zien worden, waren we aanwezig in Doetinchem in het jaar dat Almere zo dichtbij was maar toch verloor in de uitwedstrijd bij De Graafschap, maar hebben we uiteindelijk ook veel strijd en passie gezien.

Tekst gaat verder onder afbeelding

Voorbereiding is het halve werk

Ook bij de verbouwing van het stadion, om de club alvast klaar te stomen voor de stappen die de club aan het zetten was, waren wij nauw betrokken. Onze Netwerkspecialisten zijn behoorlijk wat uren bezig geweest in het stadion om te zorgen voor verbetering en vernieuwing van de IT-infrastructuur om het nieuwe camerahok, de verschillende drankuitgiftepunten, achterliggende IT en natuurlijk de FEBO-muur voor te bereiden op de groei die de club een aantal jaren heeft ingezet.

Wij zijn dan ook altijd blijven geloven in promotie. Wij hebben ons vertrouwen in Almere City FC gestopt net zoals zij dat bij ons hebben gedaan op het gebied van ICT. Wij feliciteren Almere City FC van harte met de geweldige prestatie die in de afgelopen seizoenen is geleverd en dit seizoen is voltooid. Op naar nog meer mooie jaren samen, maar nu in de Eredivisie!

Een aantal mooie feitjes op een rijtje!

  • Voor het eerst een ploeg uit Flevoland (en dus ook Almere) in de Eredivisie.
  • De 56ste club die debuteert in de Eredivisie, waarmee het nummer 55 (uitgerekend FC Emmen) opvolgt.
  • Succescoach Alex Pastoor promoveert voor de derde (!) keer met een ploeg naar de Eredivisie.
  • Seizoenskaarten voor komend seizoen zijn nu al uitverkocht.

Auteur: Quincy Meijer (Ultimum)

Uitgelichte topics