Traffic Builders en Ultimum helpen tijdens week van de armoede

Vorige week, van 11 tot 17 oktober 2021, was het in Nederland de week van de armoede, met op zondag 17 oktober de internationale Wereldarmoededag. Traffic Builders wilde hierin graag een steentje bijdragen om armoede in de omgeving tegen te gaan. Zo kwamen ze op het idee om de handen ineen te slaan met stichting VoedselLoket Almere (VLA), om laptops te doneren aan kinderen die deze goed kunnen gebruiken voor het onderwijs. Ultimum werd om hulp gevraagd om alle laptops (kosteloos) te ‘wipen’.

Wereldarmoededag

Elk jaar is het op 17 oktober de ‘Internationale Dag voor de Uitroeiing van Armoede’, kortweg Wereldarmoededag. Wereldwijd worden er initiatieven georganiseerd om mensen in armoede te helpen, zo ook in Nederland. Hier staat namelijk de hele week van 17 oktober in het teken van het bestrijden van armoede. Want ondanks dat het niet altijd zichtbaar is, zijn er ook in Nederland veel mensen die in armoede leven, meer dan 900.000. Gevolg is dat 1 op de 13 kinderen in ons land in armoede opgroeit. Het is daarom dan ook zo belangrijk dat stichtingen als het VoedselLoket Almere hun werk doen. Daarnaast is het belangrijk dat dit soort stichtingen geholpen worden door anderen, zodat zij nog meer mensen kunnen helpen.

Traffic Builders helpt graag en wij ook

Vanuit Traffic Builders wilden ze mensen in Almere graag helpen in de week van de Wereldarmoededag. Laptops die bij hen niet meer in gebruik waren hebben ze daarom beschikbaar gesteld voor kinderen en jongeren die deze goed kunnen gebruiken voor het onderwijs. Wij als gewaardeerd partner, hebben deze laptops kosteloos voor Traffic Builders opgeschoond, waardoor ze weer als nieuw zijn en naar hun volgende bestemming konden. zijn. De laptops zijn op donderdag 14 oktober overhandigd aan Peter Mons, directeur van stichting VLA.

 

Lees hier het originele artikel

Website: https://www.traffic-builders.com/traffic-builders-helpt-tijdens-de-week-van-de-armoede/?utm_medium=socialmedia&utm_source=linkedin&utm_campaign=tblog&utm_content=traffic-builders-nieuws

Bron: Traffic Builders

 

Uitgelichte topics