Terugblik opening ICT Tribe Almere

Maandag 6 november markeerde een nieuwe milestone voor ICT Tribe Almere! Op deze dag werd, onder grote belangstelling van de vele stakeholders (waaronder Ultimum) namelijk de nieuwe locatie geopend bij het ROC Flevoland in Almere Buiten Lees hieronder het artikel, geschreven door Melanie Grimminck van ICT Tribe en bekijk de video terugblik van deze feestelijke gebeurtenis.

"We vierden de opening van onze nieuwe locatie in Almere, een mijlpaal in onze missie voor meer en beter IT-talent in Flevoland. Een warme dank aan iedereen die de tijd heeft genomen om deelgenoot te zijn van dit belangrijke moment.

Het was een avond gevuld met inspirerende gesprekken, een blik op de toekomst van IT-onderwijs en natuurlijk uitstekend gezelschap.  
We waren verheugd met de aanwezigheid van de Wethouder bij Gemeente Almere Maaike Veeningen, gedeputeerde Provincie Flevoland Chris Jansen en directievoorzitter ROC Flevoland Mark Vlasblom voor hun bijdrage aan de officiële opening. Hun woorden benadrukten het belang van samenwerking en de ICT Tribe community.

Het evenement was ook een fantastische netwerkmogelijkheid, waarbij de fundamenten voor toekomstige samenwerkingen werden gelegd. Bij ICT Tribe Almere geloven we sterk in het samenbrengen van opleiders, overheidsinstanties en IT-organisaties om het regionale IT-landschap te versterken. 
Onze speciale dank gaat uit naar onze gastspreker Dieter Möckelmann, wiens presentatie over de impact van digitale technologie op leren en onze samenleving ons allen heeft gemotiveerd.

Verder zijn we de oprichters Gemeente Almere, Provincie Flevoland en van MBO Colleges Almere enorm dankbaar voor hun investering en vertrouwen in ons initiatief. Daarnaast danken wij Monique Uppelschoten voor haar toewijding en aandacht die hebben bijgedragen aan een soepele en geslaagde opening en alle betrokkenen die hebben bijgedragen aan het tot stand komen van ICT Tribe Almere.

We zijn enthousiast over wat de toekomst brengt en kunnen niet wachten om samen geweldige dingen te bereiken!

Ben je klaar om het IT-potentieel van jouw bedrijf te ontgrendelen? Bij ICT Tribe Almere Tribe brengen we IT-talent en nieuwe mogelijkheden samen. Laten we eens praten over hoe we samen kunnen werken en jouw ambities kunnen realiseren. Neem contact op met Peter Douwes of Ivo Schrijvers."
 

Als partner is Ultimum trots op de stappen die met de ICT Tribe Almere worden gezet. We kijken dan ook uit naar een mooie toekomst!

Bekijk hier de videoterugblik van de feestelijke opening:

ICT Tribe opening from melanie on Vimeo.

 

Bron: https://www.icttribe.nl/nieuws/opening-locatie-ict-tribe 

Auteur (tussen de quotes): Melanie Grimminck (ICT Tribe Almere)

Uitgelichte topics