Aftermovie en foto's Scoren met Data! 14-06-'23

Op woensdag 14 juni vond ons evenement "Scoren met Data!" plaats bij VIEW Almere. Een geslaagd evenement waarbij vier sprekers (Roon Hulshoff - DMYB, Eva de Mol - CapitalT, Vera van der Werff - AWS en Allain Silbernberg - Ultimum) hun visie gaven op (de ontwikkeling van) het gebruik van data maar ook de beveiliging hiervan!

Tekst gaat verder onder de foto's
Aftermovie en meer foto's onder de tekst  

Na de presentaties, met een korte drinkpauze tussendoor, was er nog tijd voor een korte paneldiscussie. Hierbij sloten Rodrigo Soto Escamilla (Ultimum) en Jan Peters (E-quipment) aan i.p.v. Eva de Mol. Onder leiding van de altijd scherpe dagvoorzitter Joost Buitenweg (Pixelthis) werden er aan de sprekers nog een aantal vragen gesteld door het publiek. Ook filosofische vragen als "Hoe staan we er over 10 jaar voor op het gebied van data?" kwamen aan bod en werden zo goed als mogelijk beantwoord door de kundige sprekers.

Na afloop van het inhoudelijke gedeelte was er nog genoeg tijd om in het zonnetje verder te kletsen over de aan bod gekomen onderwerpen, te netwerken en nog even na te genieten onder het genot van een heerlijke BBQ en een drankje!

UPDATE (23-06-23):

Bekijk hieronder de aftermovie en nog meer foto’s en hou ons in de gaten voor interessante onderwerpen op het gebied van Cybersecurity, Detachering en Outsourcing & Beheer.

 

Uitgelichte topics