Persoonlijk contact op afstand met Teams

Bij Ultimum zijn we een grote familie; de fijne samenwerking tussen collega’s en het persoonlijke contact benadrukt dit. In deze tijden merken we daarom helaas wel dat collega’s elkaar toch missen! Aangezien korte lijntjes, snel schakelen, open communicatie en betrokken professionele collega’s ons kenmerken, hebben we een oplossing gevonden voor het gebrek aan contact met elkaar.

Als Microsoftpartner die zelf ook gebruikmaakt van Office 365, blijkt Teams, waar we al mee werkten, een ideale oplossing te zijn voor meer online interactie met de complete organisatie. Het gebruik van Teams is enorm gestegen omdat dit goed bijdraagt aan het veilig en snel thuiswerken van onze collega’s. Extra pluspunt is natuurlijk de videomeetings die we via Teams (kunnen) houden. Zo blijft de organisatie draaiende, kunnen we elkaar zo nu en dan toch nog zien en gaan de presentaties van onze collega’s, dankzij de ‘scherm delen’ optie, toch gewoon door! Onze wekelijks terugkerende vrijdagmiddagborrel/weekafsluiting op kantoor doen we sinds afgelopen week ook via Teams voor de gehele organisatie. Zo houden we de gezelligheid en betrokkenheid in stand en blijft iedereen up-to-date.

Weten hoe we de continuïteit van uw organisatie kunnen borgen, mede door uw medewerkers snel en veilig thuis te laten werken? Neem contact met ons op voor eerste hulp bij thuiswerken! http://thuiswerken365.nl/

Uitgelichte topics