Floriade Expo 2022 en Ultimum gaan samenwerking aan!

Floriade Expo 2022 en Ultimum hebben de handen ineengeslagen. Op 14 april 2022 opent Floriade haar poorten voor een half jaar lang in Almere. Als Almeers bedrijf zijn wij dan ook trots op het feit dat wij een opdracht mogen uitvoeren voor dit unieke project.

Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling die slechts één keer in de 10 jaar in Nederland plaatsvindt. Het is de zevende keer dat de tentoonstelling in Nederland wordt gehouden. Ditmaal vindt de tentoonstelling plaats in ons prachtige Almere. De Nederlandse tuinbouw brengt hier in samenwerking met nationale en internationale deelnemers en partners het thema ‘Growing Green Cities’ tot leven, wat tevens de basis legt voor de toekomstige duurzame stadswijk Hortus.

Als Full-service IT-dienstverlener met bijna 25 jaar ervaring verzorgen wij naast IT-beheer voor MKB ook diensten als Cybersecurity, Business Solutions en Detachering.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op voor een persoonlijk gesprek via +31 (0)88 118 98 40 / sales@ultimum.nl

Uitgelichte topics