Geslaagde Inspiration Academy for Business!

Op maandag 2 maart organiseerden wij in samenwerking met VBA en Almere City FC voor het eerst een Inspiration Academy for Business bij Almere City FC. Het event is drukbezocht door diverse ondernemers en belangstellenden uit de regio en stond in het teken van het boosten van de business met de inzet van IT.

Wij kijken terug op een geslaagd evenement! Met meer dan 90 gasten hebben we genoten van de presentaties van; Teun Jacobs (Technisch Manager van Almere City), Joop van Voorthuijsen (Co-Founder van QBS) en Rodrigo Soto Escamilla (Algemeen Directeur van Ultimum), onder de bezielende leiding van Joost Buitenweg. Dit alles in de geweldige setting bij Almere City FC en in samenwerking met de VBA. De sprekers van deze avond hebben ons op succesvolle wijze mee kunnen nemen in hun presentatie en de gasten waren ontzettend enthousiast.

Teun Jacobs zoomde in op wat technologie inmiddels bijdraagt aan het succes in voetbal en met name ook dat het verschil in mensen-trainers en analytische-trainers nu zichtbaar wordt. Joop van Voorthuijsen gaf de bezoekers mee dat focus de route tot succes is; focus op je portfolio, markt en je doelen is de voorwaarde voor groei. Vanuit Ultimum gaf Rodrigo Soto Escamilla inzicht in de kansen die er nu zijn met Cybersecurity, maar hij gaf ook een duidelijke boodschap mee: waan je niet veilig, laat je IT-omgeving steeds testen. De vraag is namelijk niet óf uw bedrijf wordt gehackt, maar wannéér!

Na de presentaties was er extra ruimte voor interactie in de vorm van een paneldiscussie. Omdat Almere City FC een inhaalwedstrijd speelde tegen Jong AZ in Alkmaar, kon Teun Jacobs helaas niet blijven na zijn presentatie. In plaats daarvan schoof Hans van Bragt (Manager Operations van Big Data Value Center) aan voor de paneldiscussie. De aanwezigen deden actief mee en hebben veel vragen kunnen stellen aan het panel over onder andere Cybersecurity en hoe dit invloed heeft op het veilig draaiende houden van de business.

Vanwege het succes van deze Inspiration Academy for Business, organiseren wij in mei een vervolg. Over de datum, locatie en exacte invulling volgen nog updates en u kunt hier binnenkort een uitnodiging voor verwachten.

Bekijk hier onder de video en foto’s van deze geslaagde avond.

 

Inspiration Academy for Business

Uitgelichte topics