MultiTankcard en Ultimum verlengen samenwerking

MultiTankcard autoriseert, verwerkt en factureert alle transacties op het gebied van zakelijke mobiliteit. Het aantal vervoersproducten en -diensten wordt stap voor stap uitgebreid. Innovatieve technologieën en samenwerkingen met vooruitstrevende partners vergroten het gebruiksgemak voor werkgever en werknemer steeds verder en maken van MultiTankcard dé toonaangevende mobiliteitspartner.

MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is de grootste én meest voordelige aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland voor zzp’ers, mkb’ers, mobiliteitsmanagers en leasemaatschappijen. Met MultiTankcard voor leasend Nederland en met MoveMove voor haar directe klanten biedt het bedrijf een platform voor alle vormen van zakelijk reizen: je tankt of laadt net zo gemakkelijk als dat je de bus, trein of een taxi in stapt. Ook aanvullende autodiensten zijn beschikbaar zoals parkeren en carwash.

“Deze processen vragen een zware en betrouwbare IT-infrastructuur die 24/7 moet presteren en functioneren. Onze IT-partner op het gebied van beheer moet dit aankunnen en proactief op onze veranderende wensen inspelen. Ultimum is wat ons betreft de perfecte partner,” aldus Algemeen Directeur Patrick Roozeman van MultiTankcard. “Wij hoeven ons geen zorgen te maken over beheer en alles wat daarbij komt kijken en kunnen ons dus volledig richten op bedrijfsprocessen en een optimale service voor onze klanten.”

“Deze dynamiek moet je goed aanvoelen en dat is wat Ultimum doet en kan. Ultimum is dan ook trots dat we de komende jaren naast MultiTankcard kunnen staan. Wij zijn continu bezig met het verfijnen en optimaliseren van onze diensten om hiermee ook de continuïteit van MultiTankcard te borgen. Ons uitgangspunt is dat de gebruikers, medewerkers en klanten van MultiTankcard onverstoorbaar kunnen blijven doen wat ze willen zonder de storende factor van een haperende IT”, aldus Marcel Kaatman van Ultimum.

Ultimum is een high-end IT-infrastructuur en cybersecurityspecialist uit Almere. Ultimum neemt graag de operationele werkzaamheden over, van managed services op een specifiek gebied tot outsourcing van de gehele ICT-omgeving. In alle gevallen heeft Ultimum maar één doel voor ogen continuïteit van haar klant.

Uitgelichte topics