Werkplek online: 24/7, veilig en zorgeloos

Overweeg je de huidige werkplek in te ruilen voor een werkplek online? Het maakt thuiswerken, flexibel en mobiel werken mogelijk. Daarbij is data altijd binnen handbereik en profiteer je van diverse voordelen, zoals schaalbaarheid, kostenbesparing en meer focus op de core-business. Maak van IT een drijvende kracht in plaats van een zorg. Doe waar je goed in bent en laat de IT aan Ultimum over.

Neem contact op

Een belangrijke beweegreden voor organisaties en bedrijven in Nederland is de focus op kernactiviteiten die steeds verder lijkt te verwateren. Door zaken als de ICT Infrastructuur, werkplekbeheer en IT Beheer uit te besteden kan het bedrijf zich weer focussen op de activiteiten die er echt toe doen. Daarbij laat je het IT beheer over aan een partij die hierin gespecialiseerd is, waarmee je zowel niet hoeft te investeren in expertise, kennis, hardware, licenties en innovatie. Allemaal direct afneembaar bij Ultimum.

Werkplek online

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Werkplek online van Ultimum

Ultimum neemt de verantwoordelijkheid en neemt vanaf dag één alle zorgen uit handen. Zo heb je slechts één aanspreekpunt voor alle vraagstukken en problemen. Waar nodig nemen wij zelf contact op met de overige IT partners. Mochten problemen zich voordoen regelen wij 95 procent direct op afstand. Op deze manier verloopt alles zo soepel en efficiënt mogelijk zonder dat de continuïteit in gevaar komt.

Vanwege onze centrale organisatie zijn wij als geen ander instaat om zowel de implementatie als het beheer te verzorgen. Duidelijk is waar de verantwoordelijkheden liggen, hoe alles is geregeld en waar je terecht kan met een vraag. Tevens houden wij rekening met de bedrijfsdoelstelling en sluiten de IT behoefte hierop aan. Zo wordt IT een krachtige tool en draagt Ultimum bij aan het succes van de organisatie.

Werkplek online uitbesteden

Last van trage hardware? Back-ups slecht geregeld? Een irritant ticketsysteem? Veel tijd en geld kwijt aan IT? Of heb je een andere reden? Dan is het tijd om de IT uit te besteden en over te stappen naar een werkplek online. Passend bij de huidige strategie, maar die ook volstaat voor toekomstige plannen. Natuurlijk is een kundige en betrouwbare IT partner essentieel. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring, adviseert, realiseert, optimaliseert en beheert IT voor een organisaties en MKB in heel Nederland.

Niet elke organisatie wilt direct de gehele IT uitbesteden. In de praktijk zien we vaak dat een deel van de ICT wordt uitbesteed. Een eerste dienst is vaak het uitbesteden van de helpdesk, cyber security of remote monitoring. Ook cloud oplossingen als werkplekken zouden een goede eerste stap kunnen zijn. Nadat de organisatie kennis heeft gemaakt is een overgang naar andere diensten of volledige uitbesteding altijd een mogelijkheid.

Gesprek aanvragen

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten. Wij vernemen graag wat wij kunnen betekenen op het gebied van:

  • Infrastructuur beheer
  • Werkplekbeheer
  • Applicatiebeheer
  • Service desk
  • Single point of contact
  • Cybersecurity operations management
  • Change Management

FAQ: Werkplek online

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Kies voor een werkplek online. Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Werkplek online is hierbij een belangrijk onderdeel.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics