Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Werkplek online: 24/7, veilig en zorgeloos

Overweeg je de huidige werkplek in te ruilen voor een werkplek online? Het maakt thuiswerken, flexibel en mobiel werken mogelijk. Daarbij is data altijd binnen handbereik en profiteer je van diverse voordelen, zoals schaalbaarheid, kostenbesparing en meer focus op de core-business. Maak van IT een drijvende kracht in plaats van een zorg. Doe waar je goed in bent en laat de IT aan Ultimum over. Een vraag, meer informatie of direct aan de slag? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak.

Neem contact op

Een belangrijke beweegreden voor organisaties en bedrijven in Nederland is de focus op kernactiviteiten die steeds verder lijkt te verwateren. Door zaken als de ICT Infrastructuur, werkplekbeheer en IT Beheer uit te besteden kan het bedrijf zich weer focussen op de activiteiten die er echt toe doen. Daarbij laat je het IT beheer over aan een partij die hierin gespecialiseerd is, waarmee je zowel niet hoeft te investeren in expertise, kennis, hardware, licenties en innovatie. Allemaal direct afneembaar bij Ultimum.

Werkplek online

Werkplek online van Ultimum

Ultimum neemt de verantwoordelijkheid en neemt vanaf dag één alle zorgen uit handen. Zo heb je slechts één aanspreekpunt voor alle vraagstukken en problemen. Waar nodig nemen wij zelf contact op met de overige IT partners. Mochten problemen zich voordoen regelen wij 95 procent direct op afstand. Op deze manier verloopt alles zo soepel en efficiënt mogelijk zonder dat de continuïteit in gevaar komt.

Vanwege onze centrale organisatie zijn wij als geen ander instaat om zowel de implementatie als het beheer te verzorgen. Duidelijk is waar de verantwoordelijkheden liggen, hoe alles is geregeld en waar je terecht kan met een vraag. Tevens houden wij rekening met de bedrijfsdoelstelling en sluiten de IT behoefte hierop aan. Zo wordt IT een krachtige tool en draagt Ultimum bij aan het succes van de organisatie.

Werkplek online uitbesteden

Last van trage hardware? Back-ups slecht geregeld? Een irritant ticketsysteem? Veel tijd en geld kwijt aan IT? Of heb je een andere reden? Dan is het tijd om de IT uit te besteden en over te stappen naar een werkplek online. Passend bij de huidige strategie, maar die ook volstaat voor toekomstige plannen. Natuurlijk is een kundige en betrouwbare IT partner essentieel. Ultimum heeft ruim 20 jaar ervaring, adviseert, realiseert, optimaliseert en beheert IT voor een organisaties en MKB in heel Nederland.

Niet elke organisatie wilt direct de gehele IT uitbesteden. In de praktijk zien we vaak dat een deel van de ICT wordt uitbesteed. Een eerste dienst is vaak het uitbesteden van de helpdesk, cyber security of remote monitoring. Ook cloud oplossingen als werkplekken zouden een goede eerste stap kunnen zijn. Nadat de organisatie kennis heeft gemaakt is een overgang naar andere diensten of volledige uitbesteding altijd een mogelijkheid.

Gesprek aanvragen

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten. Wij vernemen graag wat wij kunnen betekenen op het gebied van:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.