Vacature Linux Engineer

Momenteel staat de vacature Linux Engineer open bij Ultimum. Voor onze klanten is afdeling Detachering namelijk op zoek naar een geschikte kandidaat. Beschik jij over kennis en kunde voor beheer en optimalisatie van bestaande omgevingen? Werk jij graag aan de implementatie en configuratie van nieuwe Linux-Systemen? Wij zijn op zoek naar een Linux Engineer die constant zoekt naar verbeteringen en bezig is met hoe het efficiënter kan.

Neem contact op

Onze Linux Engineers beschikken over HBO werk en denkniveau en hebben minimaal 3 jaar ervaring in een omgeving met meer dan 200 gebruikers. Verder hebben zij kennis en ervaring met Linux-systemen, RedHat, Ansible of Puppet. Taken die ons specialisten uitvoeren zijn onder andere:

  • Ontwerpen en bouwen van Linux-systemen;
  • Implementeren en onderhouden van Linux-systemen;
  • Configuratie van servers;
  • Opsporen, analyseren en oplossen van incidenten;
  • Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;
  • Schrijven van code en scripts;
  • Standard als non-standard changes.

Linux Engineer vacature

Telefoon: 0031881189820 of E-mail: sales@ultimum.nl

Vacature: Linux engineer

Bij Ultimum staat de vacature Linux Engineer open, waarbij je komt te werken als schakel tussen developers en system engineers bij één van onze klanten. Hierbij krijg je de kans om te werken met de nieuwste technieken en kennis te verbreden middels trainingen, workshops en opleidingen.

De vacature Linux Engineer is veelzijdig. Zo heb je naast ontwikkeling een adviserende rol en ondersteun je de organisatie bij het aanbrengen van een balans tussen development en beheer van systemen. Hiervoor maak je gebruik van diverse middelen als overleg, workshops en trainingen.

Bekijk ook: Werken bij Ultimum als Full-time Linux engineer

Meer weten over deze of andere beschikbare vacatures bij Ultimum? Neem gerust contact met ons op.

Detachering van Linux Engineers

Als Full-Service IT-dienstverlener biedt Ultimum reeds ruim 25 jaar detachering voor onze klanten. Dit betreft (overheids)instanties, MKB en Enterprise klanten als Ebay, SHell, KPN en ING. In geval van onderbezetting of bij complexe projecten kan een Linux Engineer (tijdelijk) verlichting brengen.

Wanneer jij reageert op de vacature Linux Engineer gaan wij op zoek naar een geschikte werkomgeving die past bij jouw ambities en persoonlijkheid. Pas wanneer we allebei een goed gevoel hebben kan er iets moois groeien voor de lange termijn. Nieuwsgierig? Stuur dan jouw gegevens, motivatie en CV naar jouwtoekomst@ultimum.nl.

FAQ: Linux vacature

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze Linux specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie. Zo detacheren wij onder andere Linux specialisten voor onderbezitting, complexe projecten of openstaande vacatures.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics