Ultimum optimaliseert infrastructuur detailhandelsketens

Ultimum is een toonaangevende IT-dienstverlener die gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen aan diverse sectoren. Onlangs heeft Ultimum succesvolle projecten afgerond bij gerenommeerde detailhandelsketens, zoals Rituals en G-Star. Hierbij hebben ze site surveys uitgevoerd, netwerkapparatuur vervangen en het kassasysteem geüpgraded. Speciale standby teams, bestaande uit twee Ultimum specialisten, zijn met een speciaal uitgeruste Ultimum-auto het hele land afgereden om alle filialen van de klanten te bedienen.

Projectuitvoering

Ultimum heeft een gestroomlijnd proces ontwikkeld om de efficiëntie en betrouwbaarheid van de infrastructuur van detailhandelsketens te verbeteren. Het project is opgedeeld in twee sessies. Tijdens de eerste sessie worden de netwerkcomponenten van de winkels vervangen, terwijl in de tweede sessie het kassasysteem wordt geüpgraded. Deze tweefasige aanpak zorgt ervoor dat de winkels minimale onderbrekingen ervaren en dat klanten ongestoord kunnen winkelen.

Resultaten

Dankzij de inzet van Ultimum zijn de winkels van Rituals en G-Star nu voorzien van moderne en betrouwbare netwerkinfrastructuur. Het geüpgradede kassasysteem biedt verbeterde functionaliteit en efficiëntie. De implementatie werd uitgevoerd door teams van Ultimum-medewerkers die met de speciale Ultimum-auto het hele land doorkruisten. Door gebruik te maken van de juiste tools en apparatuur konden de teams snel en effectief de benodigde wijzigingen doorvoeren. De klanttevredenheid was hoog, omdat de winkels minimale hinder ondervonden tijdens de implementatie.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Toekomstperspectief

Als gevolg van het succesvolle project bij Rituals en G-Star heeft Ultimum interesse gewekt bij een bekende restaurantketen. Indien deze samenwerking tot stand komt, zal Ultimum de infrastructuur van de restaurants optimaliseren en zorgen voor wendbaarheid, weerbaarheid en continuïteit van hun systemen. Daarnaast zal Ultimum ook netwerkmonitoring implementeren en standaardisatie van processen doorvoeren, waardoor de klant een betrouwbare en efficiënte IT-infrastructuur krijgt.

Conclusie

Ultimum heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn voor detailhandelsketens door site surveys, netwerkupgrades en kassasysteemverbeteringen uit te voeren. Met onze speciaal uitgeruste Ultimum-auto kunnen we snel en efficiënt werken, waardoor we in staat zijn om in korte tijd alle filialen van onze klanten te bedienen. Met de toekomstige uitbreiding naar een restaurantketen kunnen we onze expertise en oplossingen verder uitbreiden, waardoor meer consumenten kunnen profiteren van geoptimaliseerde IT-infrastructuur en een naadloze winkelervaring.

 

Samenwerken met Ultimum? Als toonaangevend IT specialist staan wij voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op of plan een afspraak met één van onze specialisten om de mogelijkheden door te nemen.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


Uitgelichte topics