Tijdelijk een System Engineer inhuren?

Bij Ultimum huur je een IT professional op basis van co-sourcing, als tijdelijke of als vaste kracht. Een System Engineer inhuren? Als vaste partner voor (overheids)instanties en bedrijven detacheren wij al 25 jaar IT specialisten. Neem contact met ons op of vraag een gesprek aan, zodat wij je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Neem contact op

Niet alleen de ontwikkeling van de platformen staat bij ons hoog in het vaandel. Ook IT security is onderdeel van de werkzaamheden. Met het jaarlijks stijgende aantal cyberaanvallen is het beveiligen van de infrastructuur, het netwerk en applicaties belangrijker dan ooit. Onze medewerkers kennen cybersecurity als geen ander en ondersteunen hier graag bij.

System Engineer

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Microsoft System Engineer

Veel organisaties zijn er reeds bekend mee en anders heb je er vast weleens van gehoord. Microsoft Dynamics 365; power house van Microsoft. Een CRM-systeem, waarin alles samenkomt. Centraliseren van ICT begint bij Dynamics 365, waarmee je de grip op bedrijfsprocessen weer terugkrijgt. Denk aan slimmere verkoop, marketing of een betere klantenservice. Onze Microsoft System Engineers vertellen je hier graag alles over en begeleiden desgewenst bij de architectuur, infrastructuur, implementatie, het onderhoud en beheer.

Helemaal overtuigt? Het totaalplatform werkt naadloos samen met cloudoplossingen, Office 365 en Azure. Wij realiseren een snelle implementatie, waarna oplossingen volledig in de cloud draaien. Zo hoef je niet te investeren in hardware en zijn applicaties altijd en overal bereikbaar.

System Engineer van Ultimum

Technologie ontwikkelt continu en het kan lastig zijn om dit als organisatie bij te benen. Toch blijft doorontwikkelen en het centraliseren van ICT belangrijk. Een System Engineer van Ultimum ontzorgt en neemt taken uit handen. Zo werkt een specialist mee aan de doorontwikkeling van de cloudomgeving, infrastructuur, werkplekbeheer en applicaties als:

  • Microsoft producten (Windows, Exchange, Office365, Hyper-V)
  • Switching (HP, Ruckus)
  • Firewalls 
  • Routing (Cisco)

Als bedrijf of organisatie een tijdelijke (interim) System Engineer inhuren? Of het nu gaat om onderhoud, complexe implementaties of doorontwikkeling. De System Engineers van Ultimum kennen hun taken en verantwoordelijkheden. Met een bewezen track-record en een up-to-date certificering gaan zij direct aan de slag.

Bij de match letten wij niet alleen op een technische match, maar is een persoonlijke klik net zo belangrijk voor een duurzame relatie. Hierin gaan wij verder dan andere IT-dienstverleners, omdat wij ons vooraf verdiepen in de organisatie, teamcultuur en verantwoordelijkheden. Zo voorkomen wij onnodige gesprekken en zit de juiste persoon snel op de juiste plek.

FAQ: System engineer

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie met bijvoorbeeld een system engineer.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics