Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Tijdelijk een System Engineer inhuren?

Technologie ontwikkelt continu en het kan lastig zijn om dit als organisatie bij te benen. Toch blijft doorontwikkelen en het centraliseren van ICT belangrijk. Een System Engineer van Ultimum ontzorgt en neemt taken uit handen. Zo werkt een specialist mee aan de doorontwikkeling van de cloudomgeving, infrastructuur, werkplekbeheer en applicaties als:

  • Microsoft producten (Windows, Exchange, Office365, Hyper-V)
  • Switching (HP, Ruckus)
  • Firewalls 
  • Routing (Cisco)

Bij Ultimum huur je een IT professional op basis van co-sourcing, als tijdelijke of als vaste kracht. Een System Engineer inhuren? Neem contact met ons op of vraag een gesprek aan, zodat wij je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Neem contact op

Niet alleen de ontwikkeling van de platformen staat bij ons hoog in het vaandel. Ook IT security is onderdeel van de werkzaamheden. Met het jaarlijks stijgende aantal cyberaanvallen is het beveiligen van de infrastructuur, het netwerk en applicaties belangrijker dan ooit. Onze medewerkers kennen cybersecurity als geen ander en ondersteunen hier graag bij.

System Engineer

Microsoft System Engineer

Veel organisaties zijn er reeds bekend mee en anders heb je er vast weleens van gehoord. Microsoft Dynamics 365; power house van Microsoft. Een CRM-systeem, waarin alles samenkomt. Centraliseren van ICT begint bij Dynamics 365, waarmee je de grip op bedrijfsprocessen weer terugkrijgt. Denk aan slimmere verkoop, marketing of een betere klantenservice. Onze Microsoft System Engineers vertellen je hier graag alles over en begeleiden desgewenst bij de architectuur, infrastructuur, implementatie, het onderhoud en beheer.

Helemaal overtuigt? Het totaalplatform werkt naadloos samen met cloudoplossingen, Office 365 en Azure. Wij realiseren een snelle implementatie, waarna oplossingen volledig in de cloud draaien. Zo hoef je niet te investeren in hardware en zijn applicaties altijd en overal bereikbaar.

System Engineer van Ultimum

Als bedrijf of organisatie een tijdelijke (interim) System Engineer inhuren? Of het nu gaat om onderhoud, complexe implementaties of doorontwikkeling. De System Engineers van Ultimum kennen hun taken en verantwoordelijkheden. Met een bewezen track-record en een up-to-date certificering gaan zij direct aan de slag.

Bij de match letten wij niet alleen op een technische match, maar is een persoonlijke klik net zo belangrijk voor een duurzame relatie. Hierin gaan wij verder dan andere IT-dienstverleners, omdat wij ons vooraf verdiepen in de organisatie, teamcultuur en verantwoordelijkheden. Zo voorkomen wij onnodige gesprekken en zit de juiste persoon snel op de juiste plek.

Interesse?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. System engineers van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en staan voor je klaar.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Detachering ICT

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kunt u snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.