Systeembeheer bedrijf in Nederland

Als full-service IT-dienstverlener met ruim 24 jaar ervaring versterken wij dagelijks bedrijven met systeembeheer in Nederland. Met klanten als eBay, Shell, KPN, ING en diverse overheidsinstanties kennen wij onze verantwoordelijkheden. Zo staan wij 24/7 voor je klaar en verdiepen wij ons goed in de organisatie om volledig aan te sluiten bij de behoefte. Goed systeembeheer sluit aan bij de actuele behoefte, maar is voorbereid op de toekomst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem daarom direct contact met ons op.

Neem contact op

In de ICT-omgeving zal je als organisatie moeten blijven investeren. Helaas zijn de kosten en problemen niet altijd even goed te overzien. Kies daarom voor systeembeheer bedrijf Ultimum. Door onze kennis en ervaring met de nieuwste producten voorkomen wij problemen en draait alles zorgeloos door. Daarbij betaal je een vast tarief per maand en zijn kosten weer voorspelbaar en overzichtelijk. De totale kosten zijn vaak lager, doordat je bespaart op licenties, personeel, trainingen, onderhoud en hardware.

Systeembeheer bedrijf

Systeembeheer bedrijf Ultimum

Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en een optimaal functionerend systeem is essentieel voor de bedrijfsvoering. Het adequaat oplossen van IT vraagstukken en problemen is cruciaal. ICT kan een organisatie of bedrijf afremmen of juist versterken. Haal daarom het maximale uit IT oplossingen en kies voor een systeembeheer bedrijf als Ultimum.

Met onze centrale organisatie zijn wij in staat om elk vraagstuk adequaat op te lossen. Door het samenbrengen van diverse disciplines voorkomen wij niet alleen problemen, maar zijn storingen snel en vakkundig opgelost. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draaien processen zorgeloos door.

Voordelen van outsourcing

 • Meer focus op de core-business
 • ​​Ruim 95% van de problemen direct op afstand opgelost
 • Eén aanspreekpunt voor al uw IT outsourcing (Single Point of Contact)
 • Proactieve monitoring inclusief gedetailleerde rapportages
 • Keuze uit diverse SLA’s en toegewijd servicemanagement
 • Voorspelbare en overzichtelijke (lagere) kosten.

Systeembeheer specialisten

Interesse?

Samenwerken met Ultimum om het IT beheer op orde te krijgen? Als full-service IT-dienstverlener diverse diensten aan, zoals:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Een systeembeheer bedrijf nodig? Ontdek Ultimum! Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en kent de nieuwste producten en technieken als geen ander. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.