Systeembeheer bedrijf in Nederland

Als full-service IT-dienstverlener met ruim 25 jaar ervaring versterken wij dagelijks bedrijven met systeembeheer in Nederland. Met klanten als eBay, Shell, KPN, ING en diverse overheidsinstanties kennen wij onze verantwoordelijkheden. Zo staan wij 24/7 voor je klaar en verdiepen wij ons goed in de organisatie om volledig aan te sluiten bij de behoefte. Goed systeembeheer sluit aan bij de actuele behoefte, maar is voorbereid op de toekomst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze specialisten staan voor je klaar. Neem daarom direct contact met ons op.

Neem contact op

In de ICT-omgeving zal je als organisatie moeten blijven investeren. Helaas zijn de kosten en problemen niet altijd even goed te overzien. Kies daarom voor systeembeheer bedrijf Ultimum. Door onze kennis en ervaring met de nieuwste producten voorkomen wij problemen en draait alles zorgeloos door. Daarbij betaal je een vast tarief per maand en zijn kosten weer voorspelbaar en overzichtelijk. De totale kosten zijn vaak lager, doordat je bespaart op licenties, personeel, trainingen, onderhoud en hardware.

Systeembeheer bedrijf

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Systeembeheer bedrijf Ultimum

Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en een optimaal functionerend systeem is essentieel voor de bedrijfsvoering. Het adequaat oplossen van IT vraagstukken en problemen is cruciaal. ICT kan een organisatie of bedrijf afremmen of juist versterken. Haal daarom het maximale uit IT oplossingen en kies voor een systeembeheer bedrijf als Ultimum.

Met onze centrale organisatie zijn wij in staat om elk vraagstuk adequaat op te lossen. Door het samenbrengen van diverse disciplines voorkomen wij niet alleen problemen, maar zijn storingen snel en vakkundig opgelost. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draaien processen zorgeloos door.

Voordelen van outsourcing

 • Meer focus op de core-business
 • ​​Ruim 95% van de problemen direct op afstand opgelost
 • Eén aanspreekpunt voor al uw IT outsourcing (Single Point of Contact)
 • Proactieve monitoring inclusief gedetailleerde rapportages
 • Keuze uit diverse SLA’s en toegewijd servicemanagement
 • Voorspelbare en overzichtelijke (lagere) kosten.

Bedrijf voor systeembeheer

Interesse?

Samenwerken met Ultimum om het IT beheer op orde te krijgen? Als full-service IT-dienstverlener diverse diensten aan, zoals:

 • Infrastructuur beheer
 • Werkplekbeheer
 • Applicatiebeheer
 • Service desk
 • Single point of contact
 • Cybersecurity operations management
 • Change Management

Een systeembeheer bedrijf nodig? Ontdek Ultimum! Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en kent de nieuwste producten en technieken als geen ander. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Systeembeheer

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met toonaangevend systeembeheer.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit onder andere door de implementatie van hoogwaardig systeembeheer.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics