Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Microsoft Sharepoint specialist inhuren?

Sharepoint is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de krachtigste platforms voor document- en procesmanagement. Ook online samenwerken is vanwege de cloud integratie sterk verbeterd. Met name na de integratie van Microsoft Sharepoint in de Microsoft 365 Business pakketten maakt het product toegankelijk en niet te vergeten betaalbaar voor bedrijven. Interesse gewekt? Bepaal samen met een Sharepoint specialist van Ultimum wat het platform voor jouw organisatie kan betekenen.

Neem contact op

Het platform van Microsoft Sharepoint is ongekend veelzijdig en flexibel. Een Sharepoint specialist kent de applicaties als geen ander en zorgt voor de optimale configuratie. Zo zorgt hij niet alleen voor koppelingen met producten en diensten van Microsoft, maar zijn integraties met producten van derde partijen ook mogelijk. Daarbij zorgt een juiste configuratie voor de ontsluiting van interne en externe processen. Op deze manier krijg je weer grip op de informatiebronnen en documentstromen. Sharepoint maakt vergaande digitalisering van bedrijfsprocessen en -informatie mogelijk.

Sharepoint specialist

Sharepoint Specialist van Ultimum

De (zakelijke) wereld verandert snel. Niet alleen technologische ontwikkelingen, maar ook veeleisende klanten en wet- en regelgeving zijn dynamisch. Om als organisatie flexibel te blijven is digitalisering cruciaal. Met een Sharepoint specialist van Ultimum kan je als organisatie snel schakelen, door een juiste configuratie en grip op data en bedrijfsprocessen.

Als IT-dienstverlener is Ultimum reeds ruim 23 jaar expert op het gebied van ICT-omgevingen, cybersecurity en IT professionals. Zo detacheren wij IT Specialisten in heel Nederland op tijdelijke, vaste en co-sourcing basis. Met kennis/ervaring, een up-to-date certificering en een bewezen track-record zijn onze specialisten binnen elke organisatie een meerwaarde. Daarbij zijn wij door onze centrale organisatie en het samenbrengen van verschillende disciplines in staat om elk IT-vraagstuk adequaat op te lossen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Detachering Microsoft specialisten

IT Outsourcing en Cybersecurity

Naast detachering van Microsoft specialisten werkt Ultimum dagelijks aan IT Beheer en Veiligheid van diverse (grote) organisaties, als overheidsinstanties, eBay, Shell, KPN, ING. Compleet overstappen? Met een specialist van Ultimum neemt de zorgen voor een Microsoft 365 migratie of implementatie uit handen. Wij helpen graag.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl