Servicedesk bedrijf in Nederland

IT outsourcing is het gesprek van de dag bij veel organisaties. Techniek heeft het interne kennisniveau vaak ingehaald en kosten zijn onvoorspelbaar. De overgang naar een servicedesk bedrijf als Ultimum is dan ook een logische stap. Vaste en voorspelbare kosten, een hoog servicelevel en meer focus op de core-business zijn gunstige gevolgen van outsourcing. Ook de servicedesk uitbesteden? Wij nemen graag de mogelijkheden met je door. Plan daarom een gesprek met één van onze specialisten!

Neem contact op

Er is niets zo vervelend als dezelfde vraag meermaals moeten stellen. Wanneer je de servicedesk bij Ultimum uitbesteed is er slechts één aanspreekpunt voor alle vragen. Zo wordt je direct geholpen en stijgt de tevredenheid. Overtref verwachtingen en schakel een servicedesk bedrijf als Ultimum in. Wij nemen zorgen uit handen met onze 24/7 storingdienst en professionele servicedesk. 95% van de incidenten lossen wij direct op afstand op en waar nodig komen wij natuurlijk op locatie.

ICT Servicedesk en helpdesk

U-Manage: Servicedesk bedrijf Ultimum

Er is niets vervelender dan een vraag te moeten herhalen. Direct goed geholpen worden vereist specialistische kennis. Ultimum beschikt over een centrale organisatie, waarin wij verschillende disciplines samenbrengen. Zo is er altijd een expert aanwezig met de juiste kennis. Profiteer van onze ervaring, kennis en vaardigheden, zodat jouw organisatie zorgeloos doordraait met de servicedesk als succesfactor.

Uitbesteden van een servicedesk brengt diverse voordelen met zich mee. Denk aan:

  • Meer focus op kernactiviteiten
  • Toegang tot een gekwalificeerd team
  • Voorspelbare, overzichtelijke en gereduceerde kosten
  • Verhoging van servicelevel met een vaardige 24/7 servicedesk
  • Innovatie binnen handbereik

Servicedesk uitbesteden

Waarom een servicedesk bedrijf?

De kwaliteit van een servicdesk heeft grote invloed op de beeldvorming van een bedrijf. Het adequaat afhandelen van vraagstukken en storingen versnelt niet alleen bedrijfsprocessen, maar draagt bij aan de tevredenheid van klanten en personeel. De servicedesk kan een bedrijf vertragen, maar ook de sleutel tot succes. Kies ook voor een servicedesk van Ultimum. Informeer naar de mogelijkheden en vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

IT Outsourcing, beheer en meer

Als ICT Specialist heeft Ultimum voor elke situatie een oplossing. Zo kan je het gedeeltelijke of volledige IT beheer uitbesteden, waarbij je kunt denken aan diensten als serverbeheer, ICT support, werkplekbeheer en cybersecurity. Daarnaast detacheren wij personeel op vaste of tijdelijke basis en leveren wij business solutions, zoals Microsoft 365 en Dynamics.

Opzoek naar een hoogwaardig servicedesk bedrijf? Wij staan 24/7 voor je klaar en lossen vraagstukken adequaat op. Ultimum heeft ruim 24 jaar ervaring en kent de nieuwste producten en technieken als geen ander. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.