Phishing mail test laten uitvoeren?

Het overkomt bedrijven en instanties steeds vaker. Een medewerker die onbedoeld op een verkeerde link of bijlage klikt, waarna een cybercrimineel toegang krijgt tot het systeem. De schade is vaak niet te overzien, waarna een boete, losgeld en hoge herstelkosten volgen. Wees kwaadwillende daarom een stap voor en kies voor cybersecurity en een phishing mail test van Ultimum. Meer informatie, een vraag of benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het ons en neem direct contact op.

Neem contact op

Cybercriminelen worden slimmer en versturen meer phishing mails dan ooit. Het is daarom belangrijk om het bewustzijn te verhogen en medewerkers alert te houden. Laat een phishing mail test uitvoeren door Ultimum. Als specialist simuleren wij een realistische situatie en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Binnen een bepaalde periode versturen wij testmails, waarvan wij de resultaten monitoren op individueel niveau. Zo kunnen wij extra trainingen aanbieden aan medewerkers die hier behoefte aan hebben.

phishing mail test

Phishing mail test laten uitvoeren

Het is niet langer de vraag 'of' je slachtoffer wordt van een cyberaanval, maar 'wanneer'. Als full-service IT-dienstverlener met ruim 24 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partij voor MKB en grootbedrijf. Naast security maatregelen is het testen van personeel met phishing mail essentieel. De mens is vaak de zwakste schakel en een cybercrimineel heeft slechts een minimale opening nodig. Verhoog daarom de awareness en werk samen met Ultimum aan een bewuste organisatie, waarin data veilig is en de continuïteit is gewaarborgd.

Neem contact op

Waarom een phishing test?

  • Inzicht in risico's
  • Extra begeleiding voor slecht scorend personeel
  • Verhoging bewustzijn
  • Voorkomen van hack door interne bedreiging

Cybersecurity en Phishing

Cybersecurity expert van Nederland

Ultimum kenmerkt zich als een flexibele organisatie, die vanuit een business-visie kijkt naar de kansen en uitdagingen. Wij bieden hoogwaardige dienstverlening en richten IT-processen slim en veilig in. Ook zorgen wij dat de infrastructuur optimaal functioneert, zodat deze aansluit bij de behoefte van nu en de toekomst.

Samenwerken of meer informatie? In een kort gesprek vertellen wij graag meer. Neem direct contact met ons op of plan een afspraak met één van onze specialisten.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Cybersecurity

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan kunnen we een plan opstellen om uw IT-infrastructuur op veilig te maken. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken door hackers?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren op uw systeem, bijvoorbeeld penetratietesten. Hierdoor kunnen we aan kwetsbaarheden werken en hackers voor zijn.

Kan ik iets doen om hacken van mijn systeem tegen te gaan?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?

Uitgelichte topics