Online Werkplek in de Cloud

Bedrijf met 20 medewerkers of een grote internationale organisatie? Wij stemmen de IT behoefte af op jouw bedrijfsdoelstellingen. Zo laat je de ICT over aan experts en kan je weer focus leggen op de kernactiviteiten van het bedrijf. Niet alleen vergroot dit het gebruiksgemak, maar bespaar je kosten, is er een vast aanspreekpunt en is jouw online werkplek voorzien van de nieuwste technologie. Kies je voor Ultimum? Dan is zowel het systeem- als applicatiebeheer optimaal beveiligd.

Neem contact op

Ons team bestaat uit verschillende disciplines, waardoor wij op elk vlak uitblinken. Een online werkplek van Ultimum is daarom meer dan een werkomgeving. Het is een online omgeving die zowel op operationeel als strategisch gebied meebeweegt met de organisatie.

Online werkplek

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Online Werkplek als drijvende kracht

Een werkplek kan de organisatie afremmen of juist een boost geven. Wanneer applicaties optimaal aansluiten bij bedrijfsprocessen en problemen direct worden verholpen scheelt dit niet alleen in tijd, maar ook comfort en kosten. Zo kan een simpele online werkplek het verschil maken voor een complete organisatie. Hier wordt immers het werk gedaan!

In de basis zijn er 4 type werkplekken, namelijk:

  • Vaste werkplek (traditioneel)
  • Flexwerkplek (het Nieuwe Werken)
  • Mobiele werkplek (voor medewerkers die vaak reizen)
  • Thuiswerkplek (steeds populairder)

Feitelijk behoort elk type tot de mogelijkheden, wanneer je kiest voor een online werkplek van Ultimum. Zo hoef je enkel nog te bepalen waar behoefte aan is in de organisatie, waarna ons team de werkplekken configureert.

Voordelen van IT Outsourcing

Het uitbesteden van de ICT Infrastructuur, Cybersecurity en IT Beheer kent diverse voordelen.

  • Meer focus op de core-business
  • Single Point of Contact: één aanspreekpunt voor alle IT vraagstukken en problemen.
  • Wij handelen 95 procent van de problemen direct op afstand af.
  • Een toegewijd servicemanagement en keuze uit diverse SLA's.
  • Voorspelbare en vaste kosten.

Online Werkplekken van Ultimum

Enthousiast geworden over het uitbesteden van een online werkplek? Neem dan contact met ons op en vraag een gesprek aan. Ultimum is gevestigd in Almere, maar is een landelijke IT beheerder voor diverse organisaties in Nederland. Ontdek de mogelijkheden en vraag naar één van onze experts.

FAQ: Online werkplek in Cloud

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Aan de slag met online werkplekken? Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Online werkplekken zijn hierbij een belangrijk onderdeel.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics