Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Online Werkplek in de Cloud

Bedrijf met 20 medewerkers of een grote internationale organisatie? Wij stemmen de IT behoefte af op jouw bedrijfsdoelstellingen. Zo laat je de ICT over aan experts en kan je weer focus leggen op de kernactiviteiten van het bedrijf. Niet alleen vergroot dit het gebruiksgemak, maar bespaar je kosten, is er een vast aanspreekpunt en is jouw online werkplek voorzien van de nieuwste technologie. Kies je voor Ultimum? Dan is zowel het systeem- als applicatiebeheer optimaal beveiligd. Een vraag, meer informatie of direct aan de slag? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak.

Neem contact op

Ons team bestaat uit verschillende disciplines, waardoor wij op elk vlak uitblinken. Een online werkplek van Ultimum is daarom meer dan een werkomgeving. Het is een online omgeving die zowel op operationeel als strategisch gebied meebeweegt met de organisatie.

Online werkplek

Online Werkplek als drijvende kracht

Een werkplek kan de organisatie afremmen of juist een boost geven. Wanneer applicaties optimaal aansluiten bij bedrijfsprocessen en problemen direct worden verholpen scheelt dit niet alleen in tijd, maar ook comfort en kosten. Zo kan een simpele online werkplek het verschil maken voor een complete organisatie. Hier wordt immers het werk gedaan!

In de basis zijn er 4 type werkplekken, namelijk:

 • Vaste werkplek (traditioneel)
 • Flexwerkplek (het Nieuwe Werken)
 • Mobiele werkplek (voor medewerkers die vaak reizen)
 • Thuiswerkplek (steeds populairder)

Feitelijk behoort elk type tot de mogelijkheden, wanneer je kiest voor een online werkplek van Ultimum. Zo hoef je enkel nog te bepalen waar behoefte aan is in de organisatie, waarna ons team de werkplekken configureert.

Voordelen van IT Outsourcing

Het uitbesteden van de ICT Infrastructuur, Cybersecurity en IT Beheer kent diverse voordelen.

 • Meer focus op de core-business
 • Single Point of Contact: één aanspreekpunt voor alle IT vraagstukken en problemen.
 • Wij handelen 95 procent van de problemen direct op afstand af.
 • Een toegewijd servicemanagement en keuze uit diverse SLA's.
 • Voorspelbare en vaste kosten.

Online Werkplekken van Ultimum

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en beheren online werkplekken in de cloud als vaste partner voor diverse (overheids)instanties, MKB en groot bedrijf.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.