On Site Support Engineer

Als vaste IT partner voor diverse bedrijven en (overheids)instanties detacheren wij on site support engineers (ook wel technical support engineer, IT support engineer of customer support engineer). Onze specialist draagt bij aan het goed functioneren van gebruikte systemen en applicaties. Daarbij is hij verantwoordelijk voor het opzetten, vervangen en verhuizen van werkplekken. Meer informatie of iemand spreken? Neem contact op en wij bespreken de mogelijkheden.

Neem contact op

Op het huidige moment is er bij Ultimum een On Site Support Engineer direct beschikbaar. Met ervaring als servicedeskmedewerker bij een grote gemeente en werkplekbeheer in de bancaire sector weet hij alles over projecten als migraties, uitrol van mobile devices en inrichting van patchruimtes.

On site Support

On Site Support Engineer nodig?

Op tijdelijke of vaste basis zorgen wij voor de juiste collega. Zo putten wij uit een groot netwerk met bedrijven en IT-specialisten die klaar staan voor een opdracht. Een match op gebied van expertise en persoonlijk niveau is voor ons van belang voor een duurzame relatie.

Behoefte aan (tijdelijk) personeel ontstaat als gevolg van ziekte, drukte of vakantie. Als full-service IT-dienstverlener ondersteunen wij hier uiteraard graag bij. Ook voor hulp bij complexe implementaties, projecten of specialistische vraagstukken kan Ultimum orde op zaken stellen.

IT Support Engineers van Ultimum

In een tijd waar IT doorontwikkeld, is het van belang dat ons personeel up-to-date is. IT Support Engineers van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en nemen werk uit handen. Daarnaast onderscheiden wij ons ten opzichte van andere IT-dienstverleners door de zoektocht naar de Ultieme match. Zo letten wij naast technische vereisten ook op eigenschappen als teamcultuur, sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden.

Samenwerken of benieuwd naar onze beschikbare IT professionals? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Mocht de juiste IT-specialist niet beschikbaar zijn voor de opdracht, kunnen wij desgewenst meezoeken binnen ons netwerk. 

Uitgelichte topics