Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Netwerkbeveiliging en -monitoring

Veel bedrijven kunnen niet meer zonder digitalisering en zijn nagenoeg uitgegroeid tot een IT-bedrijf. Het is vaak niet de vraag of u wordt aangevallen, maar wanneer. Netwerkbeveiliging is daarom van groot belang. Doet uw organisatie al aan cybermanagement en zijn bedrijfsgegevens goed beschermd? Als bedrijf bent u verplicht om data goed te beschermen met onder andere netwerkbeveiliging. Ultimum is specialist in cybersecurity en helpt graag om de IT-cybersecurity naar het juiste niveau te brengen. Aan de slag, een vraag of meer informatie? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak.

Neem contact op

Netwerk beveiliging van Ultimum

  • 24/7 monitoring
  • Volledige bescherming
  • Resultaten inzichtelijk

Wist je dat het gemiddeld 6 maanden duurt, voordat een organisatie een inbreuk detecteert? Met netwerkbeveiliging van Ultimum is dat wel anders.. Verbindingen, incidenten en bedreigingen worden 24/7 gemonitord in ons Cyber Defence Centre (CDC). Waar nodig wordt direct ingegrepen en resultaten zijn inzichtelijk in de handige Cybersecurity Dashboards.

Netwerk beveiliging en monitoring

Onderschatten van beveiligingsrisico's

Veel ondernemers, bedrijven en organisaties onderschatten de beveiligingsrisico's. Er worden veelal verouderde systeem gebruikt voor ICT-beveiliging en ook de netwerkbeveiliging is niet up-to-date. Maar wat als het bedrijf een dag, een week of misschien wel een maand wordt stilgelegd, doordat bedrijfskritische processen niet meer draaien of verstoord zijn?

Met Cybersecurity van Ultimum beveiligt u het systeem en netwerk preventief om de impact van een cyberaanval te minimaliseren. Door dit preventief te doen bespaart u aanzienlijk en gaat uw organisatie zorgeloos verder.

Bedreigingen voorkomen met netwerkbeveiliging

Met netwerkbeveiliging voorkomt u toekomstige bedreigingen. Het verkeer en activiteiten worden dagelijks gescand, waarmee incidenten direct worden opgemerkt. Echte bedreigingen vinden vaak plaats onder de radar en doorsnee beveiligingssystemen maken hier geen melding van. Hierdoor ontstaat een gevoel van valse veiligheid, terwijl de cybercrimineel zijn gang kan gaan.

Voorkom hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en brengen de netwerk beveiliging op orde.  


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 40
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Netwerk beveiliging

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig netwerk?

We starten altijd met een inventarisatie en een pentest. Op basis daarvan stellen we een plan op om de netwerk beveiliging te optimaliseren. Door het opstellen van een IT-veiligheidsplan krijgen we inzicht in de zwakke punten van uw IT. Zo kunnen we gericht voor u aan de slag!

Hoe voorkomt Ultimum inbraken in de netwerk beveiliging?

Wij hebben meerdere Cybersecurityspecialisten in huis die diverse tests uitvoeren, zoals pentesten. Vervolgens brengen we de netwerk beveiliging op orde en zijn we cybercriminelen een stap voor.

Kan ik iets doen aan mijn netwerk beveiliging om een hack te voorkomen?

Het naleven van de wetgeving op het gebied van privacy en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens op kantoor zijn belangrijke stappen die u kunt zetten. Hierbij is mens, organisatie en techniek een samenspel. Wij kunnen u helpen met het opstellen van een plan en de uitvoering daarvan. 

Hoe groot is het gevaar van hackers?

De kans op cyberaanvallen is heel groot wanneer er geen maatregelen worden getroffen om uw systeem te beveiligen. Dagelijks worden tientallen bedrijven aangevallen door hackers. De vraag is niet of, maar wanneer u wordt gehackt?