Netwerk beveiliging en monitoring

Het is tegenwoordig niet de vraag of je wordt aangevallen, maar wanneer. Het op orde brengen van de informatiebeveiliging is daarom essentieel. Het interne kennisniveau is vaak ingehaald door de technologische ontwikkelingen rondom netwerk beveiliging en monitoring methoden. Externe exerptise kan dan oplossing bieden. Ook aan de slag? Nem contact op met en specialist van Ultimum en plan een adviesgesprek.

Neem contact op

Doet jou organisatie al aan cybermanagement en zijn bedrijfsgegevens goed beschermd? Als bedrijf ben je verplicht om data goed te beschermen met onder andere netwerk beveiliging. Ultimum is specialist in cybersecurity en helpt graag om de IT Security naar het juiste niveau te brengen.

Netwerk beveiliging en monitoring

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

 

Netwerk beveiliging van Ultimum

  • 24/7 monitoring
  • Volledige bescherming
  • Resultaten inzichtelijk

Wist je dat het gemiddeld 6 maanden duurt, voordat een organisatie een inbreuk detecteert? Met netwerk beveiliging van Ultimum is dat wel anders.. Verbindingen, incidenten en bedreigingen worden 24/7 gemonitord in ons Cyber Defense Centre (CDC). Waar nodig wordt direct ingegrepen en resultaten zijn inzichtelijk in de handige Cybersecurity Dashboards.

Onderschatten van beveiligingsrisico's

Veel ondernemers, bedrijven en organisaties onderschatten de beveiligingsrisico's. Er worden veelal verouderde systeem gebruikt voor ICT beveiliging en ook de netwerk beveiliging is niet up-to-date. Maar wat als het bedrijf een dag, een week of misschien wel een maand wordt stilgelegd, doordat bedrijfskritische processen niet meer draaien of verstoord zijn?

Met Cybersecurity van Ultimum beveilig je het systeem en netwerk preventief om de impact van een cyberaanval te minimaliseren. Door dit preventief te doen bespaar je aanzienlijk en gaat jouw organisatie zorgeloos verder.

Bedreigingen voorkomen met netwerk beveiliging

Met netwerk beveiliging voorkom je toekomstige bedreigingen. Het verkeer en activiteiten worden dagelijks gescand, waarmee incidenten direct worden opgemerkt. Echte bedreigingen vinden vaak plaats onder de radar en doorsnee beveiligingssystemen maken hier geen melding van. Hierdoor ontstaat een gevoel van valse veiligheid, terwijl de cybercrimineel zijn gang kan gaan.

Voorkom hacks, social engineering, datalekken en andere veiligheidsincidenten. Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten. Doe een quickscan of neem contact met ons op!

FAQ: Netwerk beveiliging

Hoe werkt netwerk beveiliging?

Met ons Cyber Defens Center (CDC) monitoren we het netwerk 24/7 op verdachte activiteiten en verbindingen, zodat we waar nodig kunnen ingrijpen.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Waarom Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics