Microsoft Teams: Tips and Tricks!

Werken in de cloud, als organisatie ontkom je er niet meer aan. De cloud-werkplek is de perfecte oplossing om personeel door te laten werken vanuit huis. Er bestaan cloudoplossingen voor het delen van documenten, maar ook complete virtuele desktopomgevingen. In de laatste situatie beschikt een medewerker thuis over een volledige cloud-werkplek en kan er op ieder moment vanuit huis gewerkt worden. Handig bij incidenten of als je even snel moet schakelen.

Wij zien dan ook steeds meer organisaties overstappen naar een Microsoft365 omgeving/werkplek waarbij Microsoft Teams als centrale werkplek wordt gebruikt. Het biedt werknemers de mogelijkheid om flexibel en productief te vergaderen, samen te werken en te communiceren; thuis, op kantoor en daarbuiten! Microsoft Teams is dus dé tool om van uw organisatie echt een geheel te maken.

Maar hoe maakt u en uw team nou zo efficiënt mogelijk gebruik van Teams? Dat hebben wij voor uw uitgezocht en samengevat. Download hieronder onze Whitepaper: Microsoft Teams: Tips and Tricks!

Uitgelichte topics