Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Tijdelijk een Microsoft Architect inhuren?

Jouw IT versterken of herinrichten? Onze Microsoft architecten staan voor je klaar en denken graag mee over lopende vraagstukken, uitdagingen en oplossingen. ICT veranderd snel, terwijl veel organisaties een vaste infrastructuur en beperkte mogelijkheden hebben. Met Microsoft Dynamics en Azure creëren we meer flexibiliteit, waarmee het anticipatievermogen van de organisatie toeneemt. Dit doen we door het samenbrengen van toonaangevende technologie, kennis en praktijkervaring.

Neem contact op

Naast de flexibiliteit krijg je weer grip op bedrijfsprocessen en blijft de organisatie schaalbaar. Wij denken graag mee over mogelijke oplossingen. Ultimum is een uniek IT-bedrijf met een vestiging in Almere en landelijke dekking. Ruim 23 jaar geleden zijn wij begonnen als start-up, maar inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste IT-dienstverleners van Nederland met klanten als eBay, Shell, KPN, ING en diverse publieke- en overheidsinstanties. Streven naar een verbonden, veilige en betrouwbare samenleving met diverse diensten als cybersecurity, detachering, outsourcing en business solutions.

Microsoft Architect

Microsoft Solution Architect van Ultimum

Door onze centrale organisatie brengen wij verschillende disciplines bij elkaar. Zo kunnen wij snel schakelen, houden we korte lijntjes en beschikken wij over betrokken collega's. Microsoft Solution Architecten van Ultimum hebben kennis van de laatste producten en technologieën. Zo is er een passende oplossingen voor elk vraagstuk en maken wij van IT weer een drijvende kracht voor de organisatie. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op of vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers.

Gebruik van slimme toepassingen in combinatie met Microsoft Dynamics en/of Azure kent diverse voordelen, zoals

  • Slimmer verkoop en marketing mogelijkheden
  • Uitstekende integratie met Office 365
  • Uitgebreide analysemogelijkheden
  • Positieve klantervaring
  • Snelle implementatie

Microsoft Architect en Dynamics

Tijd voor verandering? Onze Microsoft Architecten helpen graag en kennen de mogelijkheden van Dynamics 365. Wees de BAAS over businessvraagstukken en bedrijfsprocessen door middel van innovatieve IT-toepassingen. Niet alleen adviseren onze specialisten, maar wij zijn als Microsoft partner tevens instaat om producten te implementeren, ontwikkelen, koppelen, beheren en onderhouden. Zet ook een stap richting de toekomst en vraag vandaag nog een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en staan voor je klaar.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Business Solutions

Waarom Business Solutions uitbesteden?

MS Dynamics en Office 365 vereisen expertise. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Door diverse disciplines in-house te verenigen biedt Ultimum een totaaloplossing, maar kan je ook slechts een deel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig zijn de Business Solutions?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.