Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Tijdelijk een Microsoft Architect inhuren?

Jouw IT versterken of herinrichten? Onze Microsoft architecten staan voor je klaar en denken graag mee over lopende vraagstukken, uitdagingen en oplossingen. ICT veranderd snel, terwijl veel organisaties een vaste infrastructuur en beperkte mogelijkheden hebben. Met Microsoft Dynamics en Azure creëren we meer flexibiliteit, waarmee het anticipatievermogen van de organisatie toeneemt. Dit doen we door het samenbrengen van toonaangevende technologie, kennis en praktijkervaring.

Neem contact op

Naast de flexibiliteit krijg je weer grip op bedrijfsprocessen en blijft de organisatie schaalbaar. Wij denken graag mee over mogelijke oplossingen. Ultimum is een uniek IT-bedrijf met een vestiging in Almere en landelijke dekking. Ruim 23 jaar geleden zijn wij begonnen als start-up, maar inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste IT-dienstverleners van Nederland met klanten als eBay, Shell, KPN, ING en diverse publieke- en overheidsinstanties. Streven naar een verbonden, veilige en betrouwbare samenleving met diverse diensten als cybersecurity, detachering, outsourcing en business solutions.

Microsoft Architect

Microsoft Solution Architect van Ultimum

Door onze centrale organisatie brengen wij verschillende disciplines bij elkaar. Zo kunnen wij snel schakelen, houden we korte lijntjes en beschikken wij over betrokken collega's. Microsoft Solution Architecten van Ultimum hebben kennis van de laatste producten en technologieën. Zo is er een passende oplossingen voor elk vraagstuk en maken wij van IT weer een drijvende kracht voor de organisatie. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op of vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers.

Gebruik van slimme toepassingen in combinatie met Microsoft Dynamics en/of Azure kent diverse voordelen, zoals

  • Slimmer verkoop en marketing mogelijkheden
  • Uitstekende integratie met Office 365
  • Uitgebreide analysemogelijkheden
  • Positieve klantervaring
  • Snelle implementatie

Microsoft Architect en Dynamics

Tijd voor verandering? Onze Microsoft Architecten helpen graag en kennen de mogelijkheden van Dynamics 365. Wees de BAAS over businessvraagstukken en bedrijfsprocessen door middel van innovatieve IT-toepassingen. Niet alleen adviseren onze specialisten, maar wij zijn als Microsoft partner tevens instaat om producten te implementeren, ontwikkelen, koppelen, beheren en onderhouden. Zet ook een stap richting de toekomst en vraag vandaag nog een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Detachering ICT

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kunt u snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.