Tijdelijk een Microsoft Architect inhuren?

Jouw IT versterken of herinrichten? Onze Microsoft architecten staan voor je klaar en denken graag mee over lopende vraagstukken, uitdagingen en oplossingen. ICT veranderd snel, terwijl veel organisaties een vaste infrastructuur en beperkte mogelijkheden hebben. Met Microsoft Dynamics en Azure creëren we meer flexibiliteit, waarmee het anticipatievermogen van de organisatie toeneemt. Dit doen we door het samenbrengen van toonaangevende technologie, kennis en praktijkervaring.

Neem contact op

Naast de flexibiliteit krijg je weer grip op bedrijfsprocessen en blijft de organisatie schaalbaar. Wij denken graag mee over mogelijke oplossingen. Ultimum is een uniek IT-bedrijf met een vestiging in Almere en landelijke dekking. Ruim 25 jaar geleden zijn wij begonnen als start-up, maar inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste IT-dienstverleners van Nederland met klanten als eBay, Shell, KPN, ING en diverse publieke- en overheidsinstanties. Streven naar een verbonden, veilige en betrouwbare samenleving met diverse diensten als cybersecurity, detachering, outsourcing en business solutions.

Microsoft architect

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Microsoft Solution Architect van Ultimum

Door onze centrale organisatie brengen wij verschillende disciplines bij elkaar. Zo kunnen wij snel schakelen, houden we korte lijntjes en beschikken wij over betrokken collega's. Microsoft Solution Architecten van Ultimum hebben kennis van de laatste producten en technologieën. Zo is er een passende oplossingen voor elk vraagstuk en maken wij van IT weer een drijvende kracht voor de organisatie. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op of vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers.

Gebruik van slimme toepassingen in combinatie met Microsoft Dynamics en/of Azure kent diverse voordelen, zoals

  • Slimmer verkoop en marketing mogelijkheden
  • Uitstekende integratie met Office 365
  • Uitgebreide analysemogelijkheden
  • Positieve klantervaring
  • Snelle implementatie

Microsoft Architect en Dynamics

Tijd voor verandering? Onze Microsoft Architecten helpen graag en kennen de mogelijkheden van Dynamics 365. Wees de BAAS over businessvraagstukken en bedrijfsprocessen door middel van innovatieve IT-toepassingen. Niet alleen adviseren onze specialisten, maar wij zijn als Microsoft partner tevens instaat om producten te implementeren, ontwikkelen, koppelen, beheren en onderhouden. Zet ook een stap richting de toekomst en vraag vandaag nog een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

FAQ: MS Solution architect

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze solution architects start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie met geschikt personeel, zoals Microsoft Solution Architects.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics