Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Microsoft Office 365 bedrijf in Nederland

Het voormalig Office 365 gaat verder onder de naam Microsoft 365 Business of Microsoft 365 voor bedrijven. In het alles-in-één platform komt alles voor een online werkplek samen. Zo heb je een veilig en toegankelijk platform, waarin je e-mail, documenten, samenwerken en communicatie samenbrengt. Naast een onbeperkt aanbod aan functionaliteiten biedt Microsoft 365 cybersecurity, grip op apparaten en data en een zeer gebruiksvriendelijke werkomgeving.

Neem contact op

Voor het verloop van de implementatie of migratie is een Office 365 bedrijf of Microsoft 365 bedrijf van groot belang. Ultimum Business Solutions ondersteunt in het hele traject en heeft alle kennis en ervaring in huis voor de installatie, migratie, het beheer en ondersteuning. Overstappen naar de cloud? Wij helpen graag om het proces soepel te laten verlopen. Vraag daarom direct een gesprek met één van onze specialisten aan.

Microsoft Office 365

Microsoft 365 bedrijf in Nederland

Er zijn verschillende Microsoft 365 bedrijven in Nederland te vinden. Ultimum heeft reeds 23 jaar ervaring met de implementatie, migratie en het beheer van ICT-omgevingen voor MKB en grote organisaties. Daarbij kan je in elke situatie op ons terugvallen door onze centrale organisatie, waarin wij verschillende disciplines samenbrengen. Zo zijn wij als geen ander instaat om elk IT-vraagstuk op te lossen.

Bij Microsoft 365 Business wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende licenties. Op basis van de behoefte en het gebruik adviseren wij de bijpassende licentie. Dit kan per gebruiker verschillen, wat wij in samenspraak beoordelen. Licentie type:

 • Microsoft 365 Business Basic: Exchange, Teams, Sharepoint en Onedrive
 • Microsoft 365 Business Standard: Exchange, Teams, Sharepoint, Onedrive, Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Publisher en Access.
 • Microsoft 365 Business Premium: Exchange, Teams, Sharepoint, Onedrive, Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Publisher,  Access, Intune, Azure information protection, Defender, Conditional Access, Windows Virtual Desktop.

Office 365 licenties

Implementatie of migratie naar Microsoft 365

Overstappen naar Office 365 of Microsoft 365 Business? De implementatie of migratie naar bestaat uit 10 belangrijke stappen, namelijk:

 1. Opstellen business case
 2. Projectinitiatie inclusief gezamenlijke kick-off, projectmanagement en adoptiestrategie
 3. Architectuur en detailontwerp
 4. Inrichting Microsoft 365
 5. Data migratie Microsoft 365
 6. Adoptie en training
 7. Nazorg
 8. Overdracht naar managed services van Ultimum / ICT-afdeling van jouw organisatie
 9. Proactief beheer Microsoft 365
 10. Optimalisatie Microsoft 365

Interesse?

Samenwerken met Ultimum voor de implementatie, migratie of beheer van Microsoft 365 (voormalig Office 365)? Neem direct contact met ons op of vraag een gesprek aan met één van onze ICT specialisten.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Business Solutions

Waarom Business Solutions uitbesteden?

MS Dynamics en Office 365 vereisen expertise. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Door diverse disciplines in-house te verenigen biedt Ultimum een totaaloplossing, maar kan je ook slechts een deel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig zijn de Business Solutions?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.