Microsoft Exchange Server Specialist

Een Microsoft Exchange server specialist nodig? Onze Microsoft specialisten lossen IT-vraagstukken direct op en denken met je mee. Zo zijn wij betrokken bij de implementatie en het beheer van grote en complexe ICT-omgevingen. Hulp nodig? Onze ervaren System Engineers kennen hun verantwoordelijkheden en helpen graag bij de ontwikkeling van Exchange, Office 365, Dynamics 365 of VMWare productlijnen. Ook voor andere diensten of producten heeft Ultimum IT professionals beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers.

Neem contact op

Met Microsoft Exchange server kan je e-mailen, bestanden delen, contacten en de agenda bijhouden. Daarnaast is het platform zo ontworpen dat het vanaf elk apparaat bereikbaar is, waarmee de service zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk is voor personeel. Een migratie of implementatie van de software brengt dan ook diverse voordelen met zich mee. Voor een soepel verloop van de ontwikkeling, het migratie of implementatie proces is een ervaren Microsoft Exchange server specialist cruciaal.

Microsoft Exchange Server Specialist

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Microsoft Exchange Server Specialist van Ultimum

Wij leveren IT professionals vanuit onze vestiging in Almere met een landelijke dekking aan MKB en grote organisaties. Zo detacheren wij naast Microsoft Exchange server specialisten ook andere specialisaties, zoals Linux, Citrix en Netwerk engineers. Met kennis van de laatste producten en technieken, up-to-date certificering en een bewezen track-record zijn wij de geschikte partner.

Bij het selecteren van de juiste match gaan wij verder dan andere IT-dienstverleners en zorgen dat de juiste persoon snel op de juiste plek zit. Zo kijken wij voor een duurzame relatie naar een match op technisch en persoonlijk vlak. De klik met de medewerkers en communicatieve skills vinden wij erg belangrijk.

Tijdelijke Exchange specialist

De behoefte voor extra, vaste of tijdelijke ondersteuning kan op verschillende manier ontstaan. Als vaste (staffing) partner voor diverse organisaties neemt Ultimum de zorgen uit handen. Onze Exchange specialisten zijn er als ondersteuning bij (complexe) implementaties, migraties of projecten en zijn ideaal als inzet voor vakantiekrachten, zwangerschapsverlof of ziekte.

Een ICT specialist nodig? Neem dan gerust contact met ons op en wij informeren graag over de mogelijkheden. Neem daarom direct contact met ons op of vraag een gesprek aan.

FAQ: MS server specialist

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie met specialistisch personeel als Microsoft Exchange Server Specialisten.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics