Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Microsoft Exchange Server Specialist

Een Microsoft Exchange server specialist nodig? Onze Microsoft specialisten lossen IT-vraagstukken direct op en denken met je mee. Zo zijn wij betrokken bij de implementatie en het beheer van grote en complexe ICT-omgevingen. Hulp nodig? Onze ervaren System Engineers kennen hun verantwoordelijkheden en helpen graag bij de ontwikkeling van Exchange, Office 365, Dynamics 365 of VMWare productlijnen. Ook voor andere diensten of producten heeft Ultimum IT professionals beschikbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers.

Neem contact op

Met Microsoft Exchange server kan je e-mailen, bestanden delen, contacten en de agenda bijhouden. Daarnaast is het platform zo ontworpen dat het vanaf elk apparaat bereikbaar is, waarmee de service zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk is voor personeel. Een migratie of implementatie van de software brengt dan ook diverse voordelen met zich mee. Voor een soepel verloop van de ontwikkeling, het migratie of implementatie proces is een ervaren Microsoft Exchange server specialist cruciaal.

Microsoft Exchange Server Specialist

Microsoft Exchange Server Specialist van Ultimum

Wij leveren IT professionals vanuit onze vestiging in Almere met een landelijke dekking aan MKB en grote organisaties. Zo detacheren wij naast Microsoft Exchange server specialisten ook andere specialisaties, zoals Linux, Citrix en Netwerk engineers. Met kennis van de laatste producten en technieken, up-to-date certificering en een bewezen track-record zijn wij de geschikte partner.

Bij het selecteren van de juiste match gaan wij verder dan andere IT-dienstverleners en zorgen dat de juiste persoon snel op de juiste plek zit. Zo kijken wij voor een duurzame relatie naar een match op technisch en persoonlijk vlak. De klik met de medewerkers en communicatieve skills vinden wij erg belangrijk.

Tijdelijke Exchange specialist

De behoefte voor extra, vaste of tijdelijke ondersteuning kan op verschillende manier ontstaan. Als vaste (staffing) partner voor diverse organisaties neemt Ultimum de zorgen uit handen. Onze Exchange specialisten zijn er als ondersteuning bij (complexe) implementaties, migraties of projecten en zijn ideaal als inzet voor vakantiekrachten, zwangerschapsverlof of ziekte.

Een ICT specialist nodig? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Onze Microsoft Exchange Server Specialisten kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en staan voor je klaar.  


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.