Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Microsoft Dynamics 365 specialist beschikbaar

In een tijd waar alles snel veranderd, moet je snel kunnen schakelen. Bedrijfsprocessen moet je kunnen sturen en laten meebewegen met de markt. Onze Microsoft Dynamics 365 specialisten brengen met toonaangevende technologie, kennis en ervaring de flexibiliteit terug. Zo krijg je als organisatie weer anticipatievermogen, schaalbaarheid en grip op processen. Denk hierbij aan bedrijfsprocessen rondom de verkoop, service of koppelingen met externe partijen.

Neem contact op

Maak van IT een drijvende kracht voor de organisatie. Met onze kennis en ervaring begrijpen wij als geen ander wat er in de organisatie speelt. Zo lopen onze Microsoft Dynamics specialisten al jaren mee in het vak en is er altijd een oplossing. Even sparren? Onze Microsoft Dynamics 365 specialisten onderscheiden zich door de kennis van bedrijfsprocessen en techniek te vertalen naar oplossingen. Wij praten en denken daarom graag mee over vraagstukken, uitdagingen en oplossingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Microsoft Dyanmics specialist van Ultimum

Voordelen Microsoft Dynamics 365

Het platform is bedoelt om in tijden van digitale transformatie een totaaloplossing te bieden. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst. Allereerst creëren wij een business case, waarna wij het CRM-systeem met een projectmatige aanpak realiseren. Vervolgens kan je als organisatie betere klantenservice bieden en slimmere verkoop en marketing toepassen.

Daarnaast biedt het platform uitgebreide analyse mogelijkheden en een uitstekende integratie met Office 365. Desgewenst zorgen wij vanzelfsprekend voor de juiste configuratie. Samengevat kent Microsoft Dynamics 365 diverse voordelen, namelijk:

  • Slimmer verkoop en marketing mogelijkheden
  • Uitstekende integratie met Office 365
  • Uitgebreide analysemogelijkheden
  • Positieve klantervaring
  • Snelle implementatie

Microsoft Dynamics en Ultimum

Onze Microsoft Dyanmics specialisten implementeren, ontwikkelen, koppelen, beheren en onderhouden jouw omgeving. Wij bieden Business as a Service aan, kortom BAAS. Wees ook de BAAS over businessvraagstukken en bedrijfsprocessen met slimme IT-toepassingen. Door onze agile werkwijze kunnen wij snel schakelen en het platform realiseren. Doordat Microsoft Dynamics 365 in de cloud draait is er geen investering in hardware nodig en is het altijd bereikbaar.

Business is allang geen 9 tot 5 verhaal meer, maar draait 24 uur per dag en 365 dagen per jaar door. Het toepassen van slimme oplossingen en efficiënte bedrijfsprocessen versnelt en versterkt de business. Hierdoor kom je in de mogelijkheid om te besparen op processen en is er kans op potentiële groei. Aan de processen zal het in ieder geval niet meer liggen!

Interesse?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Microsoft Dynamics 365 specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en brengen de ICT-omgeving op orde.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Business Solutions

Waarom Business Solutions uitbesteden?

MS Dynamics en Office 365 vereisen expertise. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Door diverse disciplines in-house te verenigen biedt Ultimum een totaaloplossing, maar kan je ook slechts een deel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig zijn de Business Solutions?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.