Microsoft Dynamics 365 specialist beschikbaar

In een tijd waar alles snel veranderd, moet je snel kunnen schakelen. Bedrijfsprocessen moet je kunnen sturen en laten meebewegen met de markt. Onze Microsoft Dynamics 365 specialisten brengen met toonaangevende technologie, kennis en ervaring de flexibiliteit terug. Zo krijg je als organisatie weer anticipatievermogen, schaalbaarheid en grip op processen. Denk hierbij aan bedrijfsprocessen rondom de verkoop, service of koppelingen met externe partijen.

Neem contact op

Maak van IT een drijvende kracht voor de organisatie. Met onze kennis en ervaring begrijpen wij als geen ander wat er in de organisatie speelt. Zo lopen onze Microsoft Dynamics specialisten al jaren mee in het vak en is er altijd een oplossing. Even sparren? Onze Microsoft Dynamics 365 specialisten onderscheiden zich door de kennis van bedrijfsprocessen en techniek te vertalen naar oplossingen. Wij praten en denken daarom graag mee over vraagstukken, uitdagingen en oplossingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Microsoft Dyanmics specialist van Ultimum

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Voordelen Microsoft Dynamics 365

Het platform is bedoelt om in tijden van digitale transformatie een totaaloplossing te bieden. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst. Allereerst creëren wij een business case, waarna wij het CRM-systeem met een projectmatige aanpak realiseren. Vervolgens kan je als organisatie betere klantenservice bieden en slimmere verkoop en marketing toepassen.

Daarnaast biedt het platform uitgebreide analyse mogelijkheden en een uitstekende integratie met Office 365. Desgewenst zorgen wij vanzelfsprekend voor de juiste configuratie. Samengevat kent Microsoft Dynamics 365 diverse voordelen, namelijk:

  • Slimmer verkoop en marketing mogelijkheden
  • Uitstekende integratie met Office 365
  • Uitgebreide analysemogelijkheden
  • Positieve klantervaring
  • Snelle implementatie

Microsoft Dynamics en Ultimum

Onze Microsoft Dyanmics specialisten implementeren, ontwikkelen, koppelen, beheren en onderhouden jouw omgeving. Wij bieden Business as a Service aan, kortom BAAS. Wees ook de BAAS over businessvraagstukken en bedrijfsprocessen met slimme IT-toepassingen. Door onze agile werkwijze kunnen wij snel schakelen en het platform realiseren. Doordat Microsoft Dynamics 365 in de cloud draait is er geen investering in hardware nodig en is het altijd bereikbaar.

Business is allang geen 9 tot 5 verhaal meer, maar draait 24 uur per dag en 365 dagen per jaar door. Het toepassen van slimme oplossingen en efficiënte bedrijfsprocessen versnelt en versterkt de business. Hierdoor kom je in de mogelijkheid om te besparen op processen en is er kans op potentiële groei. Aan de processen zal het in ieder geval niet meer liggen!

FAQ: Dynamics 365 specialist

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie. Zo detacheren wij bijvoorbeeld Dynamics 365 specialisten.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics