Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Microsoft Dynamics 365 consultant (tijdelijk)

In een tijd waar IT zich blijft ontwikkelen volgen vraagstukken zich één voor één op. Een Microsoft Dynamics 365 consultant van Ultimum ondersteunt klanten door praktijk ervaring te combineren met de digitale mogelijkheden. Daarbij verzorgt hij de (eventuele) implementatie, de configuratie en het onderhoud. Een vaste of tijdelijke Microsoft Dynamics Consultant inhuren? Wij detacheren specialisten op vaste, tijdelijke en co-sourcing basis. Op deze manier bieden wij voor elke situatie een oplossing. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Neem contact op

Wij halen het meest uit Microsoft Dynamics 365 door onze kennis van de nieuwste technieken en producten. Het continu optimaliseren van de omgeving en bedrijfsprocessen is merkbaar. Wij zien dat slimme toepassingen met Microsoft Dynamics 365 direct bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen op het gebied van verkoop, marketing, HR of klantenservice. Voor het selecteren van de juiste consultant gaan wij verder dan andere IT-dienstverleners. Zo maken wij zowel op technisch als persoonlijk vlak een perfecte match. Een match op persoonlijk vlak versterkt namelijk de effectiviteit en resultaten van een team.

Microsoft Dynamics consultant

Microsoft Dynamics 365 consultant van Ultimum

ICT is allang geen eenmalige investering meer. Het inhuren van tijdelijke ICT specialisten biedt oplossingen wanneer jij dit nodig hebt. Zo leveren wij als vaste (staffing)partner voor diverse organisaties in Nederland ICT consultants. Ook Microsoft Dynamics 365 consultants detacheren wij met regelmaat met verschillende redenen. Zo dragen zij bij aan het oplossen van vraagstukken door te implementeren en optimaliseren van slimme toepassingen ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen.

Nieuwsgierig? Wij brengen onze passie en enthousiasme voor Microsoft Dynamics graag over op jouw organisatie. Slimmere verkoop? positieve klantervaring? efficiëntere bedrijfsprocessen en een naadloze integratie met Office 365? Middels een projectmatige aanpak realiseren wij een snelle implementatie, waarna je een nog betere klantenservice kan bieden of slimmere marketing en verkoop activiteiten kan toepassen.

Overstappen van Microsoft Dynamics partner, kan dat?

Wanneer je op dit moment een IT of implementatiepartner hebt, maar zou willen overstappen is dat geen probleem. Na een korte analyse van de Dynamics 365, AX, CE, CRM of ERP omgeving kunnen onze Microsoft Dynamics specialisten direct aan de slag. Ook het overdragen of vernieuwen van licenties is geen probleem door het overkoepelende Microsoft Dynamics platform. Zo is het overstappen net zo eenvoudig als het wisselen van verzekeraar. 

Interesse?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Microsoft Dynamics 365 consultants van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en brengen de ICT-omgeving op orde.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Business Solutions

Waarom Business Solutions uitbesteden?

MS Dynamics en Office 365 vereisen expertise. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

  • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
  • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
  • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
  • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Door diverse disciplines in-house te verenigen biedt Ultimum een totaaloplossing, maar kan je ook slechts een deel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig zijn de Business Solutions?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.