Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Microsoft Dynamics 365 consultant (tijdelijk)

In een tijd waar IT zich blijft ontwikkelen volgen vraagstukken zich één voor één op. Een Microsoft Dynamics 365 consultant van Ultimum ondersteunt klanten door praktijk ervaring te combineren met de digitale mogelijkheden. Daarbij verzorgt hij de (eventuele) implementatie, de configuratie en het onderhoud. Een vaste of tijdelijke Microsoft Dynamics Consultant inhuren? Wij detacheren specialisten op vaste, tijdelijke en co-sourcing basis. Op deze manier bieden wij voor elke situatie een oplossing. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op of vraag een gesprek aan met één van onze specialisten.

Neem contact op

Wij halen het meest uit Microsoft Dynamics 365 door onze kennis van de nieuwste technieken en producten. Het continu optimaliseren van de omgeving en bedrijfsprocessen is merkbaar. Wij zien dat slimme toepassingen met Microsoft Dynamics 365 direct bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen op het gebied van verkoop, marketing, HR of klantenservice. Voor het selecteren van de juiste consultant gaan wij verder dan andere IT-dienstverleners. Zo maken wij zowel op technisch als persoonlijk vlak een perfecte match. Een match op persoonlijk vlak versterkt namelijk de effectiviteit en resultaten van een team.

Microsoft Dynamics consultant

Microsoft Dynamics 365 consultant van Ultimum

ICT is allang geen eenmalige investering meer. Het inhuren van tijdelijke ICT specialisten biedt oplossingen wanneer jij dit nodig hebt. Zo leveren wij als vaste (staffing)partner voor diverse organisaties in Nederland ICT consultants. Ook Microsoft Dynamics 365 consultants detacheren wij met regelmaat met verschillende redenen. Zo dragen zij bij aan het oplossen van vraagstukken door te implementeren en optimaliseren van slimme toepassingen ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen.

Nieuwsgierig? Wij brengen onze passie en enthousiasme voor Microsoft Dynamics graag over op jouw organisatie. Slimmere verkoop? positieve klantervaring? efficiëntere bedrijfsprocessen en een naadloze integratie met Office 365? Middels een projectmatige aanpak realiseren wij een snelle implementatie, waarna je een nog betere klantenservice kan bieden of slimmere marketing en verkoop activiteiten kan toepassen.

Overstappen van Microsoft Dynamics partner, kan dat?

Wanneer je op dit moment een IT of implementatiepartner hebt, maar zou willen overstappen is dat geen probleem. Na een korte analyse van de Dynamics 365, AX, CE, CRM of ERP omgeving kunnen onze Microsoft Dynamics specialisten direct aan de slag. Ook het overdragen of vernieuwen van licenties is geen probleem door het overkoepelende Microsoft Dynamics platform. Zo is het overstappen net zo eenvoudig als het wisselen van verzekeraar. 


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Detachering ICT

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kunt u snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.