Microsoft Dynamics 365 consultant (tijdelijk)

In een tijd waar IT zich blijft ontwikkelen volgen vraagstukken zich één voor één op. Een Microsoft Dynamics 365 consultant van Ultimum ondersteunt klanten door praktijk ervaring te combineren met de digitale mogelijkheden. Daarbij verzorgt hij de (eventuele) implementatie, de configuratie en het onderhoud. Een vaste of tijdelijke Microsoft Dynamics Consultant inhuren? Wij detacheren specialisten op vaste, tijdelijke en co-sourcing basis. Op deze manier bieden wij voor elke situatie een oplossing. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op en plan een adviesgesprek met een consultant.

Neem contact op

Wij halen het meest uit Microsoft Dynamics 365 door onze kennis van de nieuwste technieken en producten. Het continu optimaliseren van de omgeving en bedrijfsprocessen is merkbaar. Wij zien dat slimme toepassingen met Microsoft Dynamics 365 direct bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen op het gebied van verkoop, marketing, HR of klantenservice. Voor het selecteren van de juiste consultant gaan wij verder dan andere IT-dienstverleners. Zo maken wij zowel op technisch als persoonlijk vlak een perfecte match. Een match op persoonlijk vlak versterkt namelijk de effectiviteit en resultaten van een team.

Microsoft Dynamics consultant

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Microsoft Dynamics consultant van Ultimum

ICT is allang geen eenmalige investering meer. Het inhuren van tijdelijke ICT specialisten biedt oplossingen wanneer jij dit nodig hebt. Zo leveren wij als vaste (staffing)partner voor diverse organisaties in Nederland ICT consultants. Ook Microsoft Dynamics consultants detacheren wij met regelmaat met verschillende redenen. Zo dragen zij bij aan het oplossen van vraagstukken door te implementeren en optimaliseren van slimme toepassingen ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen.

Nieuwsgierig? Wij brengen onze passie en enthousiasme voor Microsoft Dynamics graag over op jouw organisatie. Slimmere verkoop? positieve klantervaring? efficiëntere bedrijfsprocessen en een naadloze integratie met Office 365? Middels een projectmatige aanpak realiseren wij een snelle implementatie, waarna je een nog betere klantenservice kan bieden of slimmere marketing en verkoop activiteiten kan toepassen.

Overstappen van Microsoft Dynamics partner, kan dat?

Wanneer je op dit moment een IT of implementatiepartner hebt, maar zou willen overstappen is dat geen probleem. Na een korte analyse van de Dynamics 365, AX, CE, CRM of ERP omgeving kunnen onze Microsoft Dynamics specialisten direct aan de slag. Ook het overdragen of vernieuwen van licenties is geen probleem door het overkoepelende Microsoft Dynamics platform. Zo is het overstappen net zo eenvoudig als het wisselen van verzekeraar. 

FAQ: Dynamics 365 consultant

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics