Microsoft Dynamics 365 expert

De IT-behoefte verandert, waardoor je als organisatie snel moet kunnen schakelen. Om processen en technologie te laten meebewegen met de behoefte is een flexibel CRM systeem essentieel. Onze Microsoft Dynamics 365 experts ondersteunen en adviseren hier graag bij. Met het toonaangevende product van Microsoft krijg je weer grip op processen en breng je schaalbaarheid en anticipatievermogen terug in het bedrijf. Meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op of maak een afspraak.

Neem contact op

Met ruim 24 jaar ervaring weten onze consultants als geen ander wat er in de organisatie speelt. Even sparren? Onze Microsoft Dynamics 365 experts staan klaar en denken met je mee. Door onze centrale organisatie, kennis en kunde vinden wij voor elke uitdaging een oplossing. In een kort informatiegesprek bespreken wij graag de mogelijkheden.

Microsoft Dynamics 365 expert

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Microsoft Dynamics 365 experts van Ultimum

Onze MS Dynamics experts ondersteunen bij de migratie of implementatie. De totaaloplossing ondersteunt bij de transformatie van processen, mits juist geconfigureerd. Vanzelfsprekend begeleiden wij in het hele traject. Zo stellen wij samen de business case op en realiseren wij met een projectmatige aanpak het CRM-systeem. Vervolgens zorgen wij dat alles werkt en voorkomen wij problemen middels onderhoud, optimalisatie en beheer. Met ons adoptieprogramma trainen en coachen wij medewerkers ter behoeve van de gebruikersadoptie.

Innoveer met intelligente bedrijfsapplicaties

  • Verkoop: sluit meer deals
  • Marketing: verhoog leads
  • Service: overtref verwachtingen
  • Finance: efficiënt financieel beheer
  • Operations: automatiseer activiteiten
  • Handel: verenig fysieke en digitale handel
  • Human Resources: optimaliseer hr-processen en -programma's

Samenwerken?

Ook aan de slag met MS Dynamics 365? Maak kennis met de professionele en persoonlijke aanpak van Ultimum. Zorg voor slimmere verkoop, integratie met Office 365 en een positieve klantervaring. Onze experts adviseren oprecht en op basis van behoefte. Benieuwd? Neem direct contact op of maak een afspraak. Doe geen concessies en kies voor Ultimum. Met de nieuwe omgeving ben je flexibel en klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Dynamics 365 expert

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze MS Dynamics 365 experts start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie. Zo detacheren wij onder andere Microsoft Dynamics 365 experts.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics