Microsoft Dynamics 365 expert

De IT-behoefte verandert, waardoor je als organisatie snel moet kunnen schakelen. Om processen en technologie te laten meebewegen met de behoefte is een flexibel CRM systeem essentieel. Onze Microsoft Dynamics 365 experts ondersteunen en adviseren hier graag bij. Met het toonaangevende product van Microsoft krijg je weer grip op processen en breng je schaalbaarheid en anticipatievermogen terug in het bedrijf. Meer informatie of direct aan de slag? Neem contact op of maak een afspraak.

Neem contact op

Met ruim 24 jaar ervaring weten onze consultants als geen ander wat er in de organisatie speelt. Even sparren? Onze Microsoft Dynamics 365 experts staan klaar en denken met je mee. Door onze centrale organisatie, kennis en kunde vinden wij voor elke uitdaging een oplossing. In een kort informatiegesprek bespreken wij graag de mogelijkheden.

Microsoft Dynamics 365 expert

Microsoft Dynamics 365 experts van Ultimum

Onze MS Dynamics experts ondersteunen bij de migratie of implementatie. De totaaloplossing ondersteunt bij de transformatie van processen, mits juist geconfigureerd. Vanzelfsprekend begeleiden wij in het hele traject. Zo stellen wij samen de business case op en realiseren wij met een projectmatige aanpak het CRM-systeem. Vervolgens zorgen wij dat alles werkt en voorkomen wij problemen middels onderhoud, optimalisatie en beheer. Met ons adoptieprogramma trainen en coachen wij medewerkers ter behoeve van de gebruikersadoptie.

Innoveer met intelligente bedrijfsapplicaties

 • Verkoop: sluit meer deals
 • Marketing: verhoog leads
 • Service: overtref verwachtingen
 • Finance: efficiënt financieel beheer
 • Operations: automatiseer activiteiten
 • Handel: verenig fysieke en digitale handel
 • Human Resources: optimaliseer hr-processen en -programma's

Samenwerken?

Ook aan de slag met MS Dynamics 365? Maak kennis met de professionele en persoonlijke aanpak van Ultimum. Zorg voor slimmere verkoop, integratie met Office 365 en een positieve klantervaring. Onze experts adviseren oprecht en op basis van behoefte. Benieuwd? Neem direct contact op of maak een afspraak. Doe geen concessies en kies voor Ultimum. Met de nieuwe omgeving ben je flexibel en klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Business Solutions

Waarom Business Solutions uitbesteden?

MS Dynamics en Office 365 vereisen expertise. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Door diverse disciplines in-house te verenigen biedt Ultimum een totaaloplossing, maar kan je ook slechts een deel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig zijn de Business Solutions?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.

Uitgelichte topics