Microsoft 365 specialist inhuren?

In deze dynamische tijd moet bedrijfssoftware kunnen meebewegen met de organisatie. Microsoft 365 (voormalig Office 365) is de alles-in-één online werkplek oplossing. Overstappen op het vernieuwde platform kan complex zijn. Als Microsoft 365 specialist zorgen wij voor een soepele implementatie, migratie en configuratie, zodat de werkplek altijd en overal bereikbaar is. Ook aan de slag? Plan een informatiegesprek of neem direct contact op.

Neem contact op

Vereenvoudig de IT infrastructuur en bespaar op kosten. Het systeem beschikt over toepassingen voor samenwerking, deling van documenten, e-mail, de agenda en communicatie. Onze Microsoft 365 specialisten zorgen dat het systeem volledig aansluit op de wensen. Hiervoor bepalen wij de behoefte en doelstellingen, zodat de software aansluit bij de huidige en toekomstige visie.

Microsoft specialist

Telefoon: 0031881189820 of E-mail: sales@ultimum.nl

Ultimum: Microsoft 365 specialist

Wij zijn Microsoft 365 specialist en helpen graag! Maak kennis met de werkwijze van Ultimum. Als Full-service IT-dienstverlener voor MKB, overheid en groot bedrijf bieden wij voor elke situatie een oplossing.

Bij de overstap van lokaal beheer naar de cloud en implementatie van nieuwe functionaliteiten is ondersteuning raadzaam, zodat de migratie geruisloos verloopt. Ook voor de ingebruikname en het beheer bieden wij services op maat.

Microsoft 365 diensten

Implementatie of Migratie van Microsoft 365

Middels een eenvoudig stappenplan verzorgen wij de Microsoft 365 implementatie of migratie inclusief adoptie, training en nazorg. Vervolgens dragen wij de werkzaamheden over aan onze afdeling managed services of ICT-afdeling van jouw organisatie. 

Voor de overstap naar Microsoft business solutions volgen wij 10 stappen:

  1. Opstellen van de business case
  2. Projectinitaitie bestaande uit kick-off, projectmanagement en adoptiestrategie.
  3. Architectuur en detailontwerp
  4. Inrichting en Configuratie van Microsoft 365
  5. Data migratie naar Microsoft 365
  6. Gebruikers adoptie en training
  7. Nazorg
  8. Overdracht naar managed services van Ultimum of ovedracht naar ICT-afdeling van jouw organisatie.
  9. Proactief beheer
  10. Optimalisatie Microsoft 365

Managed services: Microsoft 365 beheer

Beheer is een cruciale factor voor de werking van Microsoft 365, want medewerkers maken intensief gebruik van het platform. Voor de security, optimale performance en continuïteit is proactief beheer essentieel.

Na de overstap naar Microsoft 365 raden wij onze Managed services aan. Onze collega's zorgen voor een optimale beschikbaarheid en performance van Microsoft 365. Daarbij houden wij je op de hoogte van beveiliging, governance, nieuwe updates, adoptie en optimalisatie van uw Microsoft 365-omgeving.

Microsoft 365 adoptie

Implementatie van Microsoft 365 vereist nieuwe kennis en training voor gebruikers. Vanaf het begin richten wij ons op adoptie en verandermanagement. Samen ontwikkelen we een passende adoptiestrategie voor uw organisatie.

Met inspirerende cursussen, trainingen en/of workshops maken we medewerkers enthousiast over de nieuwe functionaliteiten van Microsoft 365. We laten gebruikers geleidelijk wennen aan de nieuwe werkwijze, wat een positief effect heeft op het draagvlak en werkplezier.

Ook aan de slag? Neem direct contact met ons op!

FAQ: MS 365 specialist

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze Microsoft 365 specialist start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie. Zo detacheren wij onder andere Microsoft 365 specialisten voor onderbezetting, complexe implementaties of openstaande vacatures.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics