Microsoft 365 Migratie of Implementatie

Opzoek naar een Microsoft 365 migratie of implemenatie specialist? Ultimum heeft ruim 23 jaar ervaring en brengt diverse disciplines bij elkaar, waarmee IT-vraagstukken adequaat worden opgelost. Met kennis van de nieuwste producten en technieken, up-to-date certificering en een bewezen track-record helpen onze specialisten graag. Neem direct contact op of vraag een gesprek aan.

Neem contact op

Overstappen op het vernieuwde platform Microsoft 365 (voormalig Office 365) kan complex zijn. In Nederland tref je daarom diverse Microsoft Office 365 bedrijven, zoals Ultimum die een Microsoft 365 migratie of implementatie uitvoeren. Hiervoor bepalen wij de behoefte en doelen van de organisatie voor de bepaling van benodigde producten en licenties. Vervolgens  gaan wij aan de slag met de migratie en implementatie van Microsoft 365.

Licenties Microsoft 365

Microsoft 365: Migratie en Implementatie

Wil je meer functionaliteiten om fijn te werken? Grip op data en apparaten? Cybersecurity? Met de migratie en implementatie van Microsoft 365 is dit allemaal mogelijk! Ultimum Business Solutions ondersteunt bedrijven in heel Nederland bij de overstap. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis voor de installatie, migratie en het beheer.

Benieuwd hoe wij werken? Samen bepalen we de behoefte van de organisatie. Dit doen wij in 10 belangrijke stappen.

  1. Opstellen business case
  2. Projectinitiatie inclusief gezamenlijke kick-off, projectmanagement en adoptiestrategie
  3. Architectuur en detailontwerp
  4. Inrichting Microsoft 365
  5. Data migratie Microsoft 365
  6. Adoptie en training
  7. Nazorg
  8. Overdracht naar managed services van Ultimum / ICT-afdeling van jouw organisatie
  9. Proactief beheer Microsoft 365
  10. Optimalisatie Microsoft 365

Microsoft 365 migratie en implementatie

Beheer van Microsoft 365

Gebruikers hebben het platform dagelijks nodig en adequaat beheer van Microsoft 365 is daarbij noodzakelijk. Wij zorgen dat alles optimaal, veilig en soepel werkt. Al vanaf de start besteden wij aandacht aan adoptie en verandermanagement, zodat gebruikers worden meegenomen in het traject. Inspiratiesessies, trainingen en workshops maken medewerkers enthousiast met een positief effect op het draagvlak van de migratie.

Na de migratie zorgen wij voor een goede ovedracht naar onze Managed Services collega's. Zij hebben continu aandacht voor secuirity, governance, updates, adoptie en optimalisatie. Op deze manier is de nieuwe ICT-omgeving altijd en optimaal beschikbaar. Samenwerken? Neem direct contact met ons op!