Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Microsoft 365 Migratie of Implementatie

Opzoek naar een Microsoft 365 migratie of implemenatie specialist? Ultimum heeft ruim 23 jaar ervaring en brengt diverse disciplines bij elkaar, waarmee IT-vraagstukken adequaat worden opgelost. Met kennis van de nieuwste producten en technieken, up-to-date certificering en een bewezen track-record helpen onze specialisten graag. Neem direct contact op of vraag een gesprek aan.

Neem contact op

Overstappen op het vernieuwde platform Microsoft 365 (voormalig Office 365) kan complex zijn. In Nederland tref je daarom diverse Microsoft Office 365 bedrijven, zoals Ultimum die een Microsoft 365 migratie of implementatie uitvoeren. Hiervoor bepalen wij de behoefte en doelen van de organisatie voor de bepaling van benodigde producten en licenties. Vervolgens  gaan wij aan de slag met de migratie en implementatie van Microsoft 365.

Microsoft 365 migratie en implementatie

Microsoft 365: Migratie en Implementatie

Wil je meer functionaliteiten om fijn te werken? Grip op data en apparaten? Cybersecurity? Met de migratie en implementatie van Microsoft 365 is dit allemaal mogelijk! Ultimum Business Solutions ondersteunt bedrijven in heel Nederland bij de overstap. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis voor de installatie, migratie en het beheer.

Benieuwd hoe wij werken? Samen bepalen we de behoefte van de organisatie. Dit doen wij in 10 belangrijke stappen.

 1. Opstellen business case
 2. Projectinitiatie inclusief gezamenlijke kick-off, projectmanagement en adoptiestrategie
 3. Architectuur en detailontwerp
 4. Inrichting Microsoft 365
 5. Data migratie Microsoft 365
 6. Adoptie en training
 7. Nazorg
 8. Overdracht naar managed services van Ultimum / ICT-afdeling van jouw organisatie
 9. Proactief beheer Microsoft 365
 10. Optimalisatie Microsoft 365

Microsoft 365 migratie en implementatie

Beheer van Microsoft 365

Gebruikers hebben het platform dagelijks nodig en adequaat beheer van Microsoft 365 is daarbij noodzakelijk. Wij zorgen dat alles optimaal, veilig en soepel werkt. Al vanaf de start besteden wij aandacht aan adoptie en verandermanagement, zodat gebruikers worden meegenomen in het traject. Inspiratiesessies, trainingen en workshops maken medewerkers enthousiast met een positief effect op het draagvlak van de migratie.

Na de migratie zorgen wij voor een goede ovedracht naar onze Managed Services collega's. Zij hebben continu aandacht voor secuirity, governance, updates, adoptie en optimalisatie. Op deze manier is de nieuwe ICT-omgeving altijd en optimaal beschikbaar.

Samenwerken?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en verzorgen de Microsoft 365 migratie of implementatie.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Business Solutions

Waarom Business Solutions uitbesteden?

MS Dynamics en Office 365 vereisen expertise. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Door diverse disciplines in-house te verenigen biedt Ultimum een totaaloplossing, maar kan je ook slechts een deel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig zijn de Business Solutions?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.