Inrichten van Microsoft 365

Technologie ontwikkeld razendsnel en de IT-behoefte van de organisatie veranderd. Flexibiliteit is daarom belangrijker dan ooit. Kies daarom voor Microsoft 365. Hiermee krijg je een veilig en toegankelijk systeem voor documenten, samenwerken en communicatie. Vereenvoudig in één klap de gehele IT infrastructuur. Ultimum doet Microsoft 365 inrichting, maar begeleidt ook bij de strategiebepaling, het ontwerp, migraties, adoptie, trainingen en nazorg.

Neem contact op

Als full service IT-dienstverlener beschikken wij ook de kennis, vaardigheden en personeel voor elke situatie. Zo zijn wij dagelijks actief voor MKB'ers, overheidsinstanties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING. Als IT beheerder verzorgen wij de inrichting van Microsoft 365 en nemen wij zorgen uit handen. Met ruim 23 jaar ervaring kennen en proactief beheer voorkomen wij problemen en lossen wij vraagstukken adequaat op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op of plan een gesprek met één van onze medewerkers.

Microsoft 365 inrichting

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Microsoft 365 inrichting en beheer

De start van het traject is cruciaal. Daarom bepalen wij als Microsoft partner samen met jou de behoefte en benodigde licentie, zodat aan alles is gedacht en je het maximale uit de mogelijkheden / producten haalt. Ook de overstap / migratie van lokaal beheer naar de cloud kan bij ons geruisloos. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Het platform biedt een scala aan functionaliteiten, maar biedt tegelijkertijd innovatieve tools voor cybersecurity en beheer op apparaten en data. Zo houdt je als organisatie controle en grip op processen. Optimaal gebruik maken van de mogelijkheden? Dan is het raadzaam om te kiezen voor Microsoft 365 beheer van Ultimum. Vanaf dag één zijn alle verantwoordelijkheden duidelijk en is er slechts één aanspreekpunt. Waar nodig nemen wij contact op met overige IT leveranciers. Zo is alles in één keer Ultiem geregeld.

Hoe werken wij?

Ten eerste bekijken wij de huidige situatie en maken een analyse van de huidige behoefte. In 10 belangrijke stappen realiseren wij de overstap en verzorgen wij andere cruciale onderdelen. Bekijk de stappen:

  1. Opstellen business case
  2. Projectinitiatie inclusief gezamenlijke kick-off, projectmanagement en adoptiestrategie
  3. Architectuur en detailontwerp
  4. Inrichting Microsoft 365
  5. Data migratie Microsoft 365
  6. Adoptie en training
  7. Nazorg
  8. Overdracht naar managed services van Ultimum / ICT-afdeling van jouw organisatie
  9. Proactief beheer Microsoft 365
  10. Optimalisatie Microsoft 365

Inrichten van Microsoft 365 voor gebruikers

Uiteindelijk gaat het erom dat de gebruiker tevreden is met de nieuwe omgeving. Zij maken intensief gebruik van het platform en daarom hebben factoren als gebruiksvriendelijkheid, security en performance hoge prioriteit. Hier wordt bij het inrichten van Microsoft 365 rekening mee gehouden. Daarnaast volgen trainingen, coaching en nazorg voor de optimale adoptie door gebruikers.

Bij het beheer van Micorosoft 365 is er daarom continu aandacht voor veiligheid, governance, updates, adoptie en optimalisatie van de Microsoft 365 omgeving.

Interesse?

Ontdek Ultimum en laat Microsoft 365 inrichten door een specialist. Wij nemen de mogelijkheden graag met je door. Met ruim 24 jaar ervaring zijn wij bekend met de nieuwste producten en technieken. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: MS 365 inrichting

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze Microsoft 365 specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag met het inrichten van Microsoft 365.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit omvat tevens de Microsoft 365 inrichting.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics