Inrichten van Microsoft 365

Technologie ontwikkeld razendsnel en de IT-behoefte van de organisatie veranderd. Flexibiliteit is daarom belangrijker dan ooit. Kies daarom voor Microsoft 365. Hiermee krijg je een veilig en toegankelijk systeem voor documenten, samenwerken en communicatie. Vereenvoudig in één klap de gehele IT infrastructuur. Ultimum doet Microsoft 365 inrichting, maar begeleidt ook bij de strategiebepaling, het ontwerp, migraties, adoptie, trainingen en nazorg.

Neem contact op

Als full service IT-dienstverlener beschikken wij ook de kennis, vaardigheden en personeel voor elke situatie. Zo zijn wij dagelijks actief voor MKB'ers, overheidsinstanties en klanten als eBay, Shell, KPN en ING. Als IT beheerder verzorgen wij de inrichting van Microsoft 365 en nemen wij zorgen uit handen. Met ruim 23 jaar ervaring kennen en proactief beheer voorkomen wij problemen en lossen wij vraagstukken adequaat op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op of plan een gesprek met één van onze medewerkers.

Microsoft 365 inrichting

Microsoft 365 inrichting en beheer

De start van het traject is cruciaal. Daarom bepalen wij als Microsoft partner samen met jou de behoefte en benodigde licentie, zodat aan alles is gedacht en je het maximale uit de mogelijkheden / producten haalt. Ook de overstap / migratie van lokaal beheer naar de cloud kan bij ons geruisloos. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Het platform biedt een scala aan functionaliteiten, maar biedt tegelijkertijd innovatieve tools voor cybersecurity en beheer op apparaten en data. Zo houdt je als organisatie controle en grip op processen. Optimaal gebruik maken van de mogelijkheden? Dan is het raadzaam om te kiezen voor Microsoft 365 beheer van Ultimum. Vanaf dag één zijn alle verantwoordelijkheden duidelijk en is er slechts één aanspreekpunt. Waar nodig nemen wij contact op met overige IT leveranciers. Zo is alles in één keer Ultiem geregeld.

Inrichten van Microsoft 365

Hoe werken wij?

Ten eerste bekijken wij de huidige situatie en maken een analyse van de huidige behoefte. In 10 belangrijke stappen realiseren wij de overstap en verzorgen wij andere cruciale onderdelen. Bekijk de stappen:

 1. Opstellen business case
 2. Projectinitiatie inclusief gezamenlijke kick-off, projectmanagement en adoptiestrategie
 3. Architectuur en detailontwerp
 4. Inrichting Microsoft 365
 5. Data migratie Microsoft 365
 6. Adoptie en training
 7. Nazorg
 8. Overdracht naar managed services van Ultimum / ICT-afdeling van jouw organisatie
 9. Proactief beheer Microsoft 365
 10. Optimalisatie Microsoft 365

Inrichten van Microsoft 365 voor gebruikers

Uiteindelijk gaat het erom dat de gebruiker tevreden is met de nieuwe omgeving. Zij maken intensief gebruik van het platform en daarom hebben factoren als gebruiksvriendelijkheid, security en performance hoge prioriteit. Hier wordt bij het inrichten van Microsoft 365 rekening mee gehouden. Daarnaast volgen trainingen, coaching en nazorg voor de optimale adoptie door gebruikers.

Bij het beheer van Micorosoft 365 is er daarom continu aandacht voor veiligheid, governance, updates, adoptie en optimalisatie van de Microsoft 365 omgeving.

Interesse?

Samenwerken met Ultimum om uw IT-infrastructuur op orde te krijgen?
Neem direct contact met ons op!


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Outsourcing en Beheer

Waarom IT en beheer uitbesteden?

IT Outsourcing kent diverse voordelen. Het belangrijkst is dat je als organisatie weer focus kan leggen op de kernactiviteiten. Doen waar je goed in bent is een belangrijke succesfactor en geeft de organisatie bestaansrecht. Andere voordelen zijn:

 • Resources: geschikt personeel, hardware, licenties, koppelingen en meer zijn snel beschikbaar.
 • Kosten: vaak vind een kostenreductie plaats door besparing op personeel, hardware, licenties, onderhoud en innovatie.
 • Beveiliging: belangrijker dan ooit is de veiligheid van jouw werkomgeving, netwerk en software. Met IT Outsourcing is alles optimaal beveiligd, wordt het netwerk gemonitord en is alles automatisch up-to-date.
 • Kwaliteit: 24/7 beschikbaar, één aanspreekpunt en 95 procent van de incidenten op afstand geregeld.

Wat levert Ultimum bij IT Outsourcing?

Met diverse disciplines in-house levert Ultimum het volledige pakket. Zo kan je de ICT gedeeltelijk of geheel uitbesteden.

Hoe werkt het met meer ICT-partners?

Desgewenst neemt Ultimum vanaf dag één het IT beheer uit handen. Waar nodig nemen wij contact op met ICT-partners, zodat er slechts één aanspreekpunt is voor alle IT vraagstukken en problemen.

Hoe veilig is IT Outsourcing?

Ultimum is gespecialiseerd in Cybersecurity en zorgt voor een zeer veilige werkomgeving. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en draait de organisatie zorgeloos en ongestoord door.