Managed Enterprise Firewall Service

Data en processen zijn digitaal bereikbaar wat voor- en nadelen met zich meebrengt. Vast staat dat de netwerk beveiliging op orde moet zijn om data te beschermen, continuïteit te waarborgen en een hack te voorkomen. Een Firewall is de eerste lijn van bescherming en controleert al het in- en uitgaande verkeer. Zo kan er tijdig worden ingegrepen en voorkom je aanvallen van hackers, zoals virussen, spam en Denial of Service-attacks. Kies daarom voor een Managed Enterprise Firewall van Ultimum, zodat jouw organisatie veilig en weerbaar is.

Neem contact op

Onderhoud, configuratie en optimalisatie van de netwerk beveiliging vraagt om specialistische kennis. Met een Managed Enterprise Firewall service of Firewall as a Service heb je hier geen omkijken meer naar en nemen wij zorgen uit handen, zodat de organisatie zich kan richten tot de kernactiviteiten.

Wanneer een firewall niet up-to-date is kan het netwerk kwetsbaar zijn of kan internet- en communicatieverkeer stilvallen. Hierdoor kunnen werkplekken en processen buiten bedrijf raken en zijn gevolgen niet te overzien. Ultimum biedt hoogwaardige dienstverlening en heeft ruim 25 jaar ervaring. Met klanten als overheidsinstanties, Shell, KPN, ING en Ebay nemen wij onze verantwoordelijkheden en brengen wij de beveiliging op ISO-niveau. Vanzelfsprekend voldoet ook onze eigen beveiliging aan dezelfde norm.

Managed Enterprise Firewall Service

Managed Enterprise Firewall as a Service

Als full-service IT-dienstverlener voor MKB, Overheid, Grootbedrijf en Enterprise bieden wij voor elke situatie een oplossing. Ondanks de omvang van onze klanten blijven we lijntjes kort houden als betrokken partner. Zo krijg je bij contact direct een specialist te spreken en kan je snel schakelen.

Ultimum streeft naar een verbonden, veilige en betrouwbare samenleving. Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Kies ook voor Ultimum en plan vandaag nog een gesprek met één van onze cybersecurity experts.

Firewall service en monitoring

Hoe werkt: Firewall Service en Monitoring

Grote organisaties kunnen processen, applicaties en de gehele IT-infrastructuur complex zijn. Het kan hierdoor lastig zijn om een passende Enterprise Firewall Service te vinden. Wij maken gebruik van toonaangevende producten en zorgen dat deze probleemloos en naadloos aansluit op de huidige omgeving. 

De firewall service zorgt voor actieve filtering en scheiding van verkeer van en naar apparaten, applicaties en bijvoorbeeld de virtuele (werk)omgeving. Door een juiste configuratie, monitoring en analyses kan verkeer worden toegelaten of geblokkeerd. Expertise maakt hierbij het verschil.

Samenwerken?

Ook aan de slag met een Managed Firewall? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Uitgelichte topics