Managed Endpoint Security Solutions

Als full-service IT-dienstverlener kan je bij Ultimum de volledige infrastructuur en beveiliging onderbrengen. Het interne kennisniveau wordt vaak ingehaald door technologie en het is lastig om voorop te blijven lopen. Wees cybercriminelen een stap voor en kies voor onze cybersecurity solutions, zoals een pentesting, een geïntergreerd Cyber Defense Center (CDC), een cybersecurity awareness programma voor personeel en managed endpoint security oplossingen. Direct aan de slag? Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Neem contact op

In de praktijk blijken werkplekken kwetsbaar door (onzorgvuldig) gebruik van werknemers of het ontbreken van duidelijke richtlijnen. Denk aan toegangsrechten, USB-gebruik, wachtwoordbeheer, het downloaden van bijlage of andere bedreigingen. Als betrokken partner denken wij mee en zorgen voor een optimale beveiliging middels diverse endpoint security solutions, zoals:

  • 24/7 monitoring en bescherming tegen aanvallen
  • Malwarebescherming
  • Beveiligde e-mailcommunicatie
  • Risico- en Policymanagement
  • Netwerk beveiliging
  • Cybersecurity awareness training en testing

managed endpoint security

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Waarom managed endpoint security?

Breng de focus terug op kernactiviteiten en kies voor hoogwaardige beveiliging van Ultimum. Met ruim 25 jaar ervaring en werkzaam voor MKB, Grootbedrijf, Enterprise en overheid pakken wij onze verantwoordelijkheid en vinden voor elke situatie een oplossing.

Beveiliging van de ICT-omgeving is een cruciale stap bij borging van de continuïteit. Aanvallen vinden steeds vaker plaats en cybercriminelen hebben voldoende aan de kleinste opening. Met Managed Endpoint Security oplossingen minimaliseer je de bedreiging en gevaarlijkse risico's.

  • Hoge financiële schade en herstelkosten door ransomware;
  • Processen en organisatie die stilvallen;
  • Imagoschade voor de organisatie;
  • Diefstal van gevoelige data.

endpoint security solutions

Training, Simulation en Monitoring

Na de technische beveiligingen vormt de gebruiker het grootste risico. Bewustzijn speelt hierbij een grote rol. Middels training, e-learningmodules, phishing simulation en de monitoring hiervan meten we het cybersecurity awareness niveau en bieden op individueel niveau extra training aan. Zo werken we doelgericht aan preventie en voorkoming van succesvolle cyberaanvallen.

Samenwerken?

Wees futureproof en wees hackers een stap voor. Neem contact met ons op en wij brengen de cybersecurity op orde.

FAQ: Managed Endpoint Security

Waarom Endpoitn Security outsourcen?

Technologische ontwikkelingen hebben het interne kennisniveau vaak ingehaald. Met outsourcing van endpoint security breng je hoogwaardige producten, ervaring en expertise in huis voor maximale weerbaarheid.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit doen wij onder andere middels Managed Endpoint Security services en ons uitgebreide netwerk van ervaren collega's.

Wat zijn de voordelen van Managed Endpoint Security?

Borg de continuïteit en breng de focus van de organisatie op kernactiviteiten terug. Met 24/7 monitoring en incident respons ben je voorbereid en optimaal beschermd.

 

Uitgelichte topics