Managed Endpoint Protection Services

Het op orde krijgen van de informatiebeveiliging kan een uitdaging zijn voor een organisatie. Data en processen zijn vaak kwetsbaar, doordat ontwikkeling is achtergebleven en het interne kennisniveau is ingehaald. Met Managed Endpoint Protection Services en diensten als pentesting, een geïntergreerd Cyber Defense Center (CDC) en een bewezen succesvol cybersecurity awareness programma breng je de informatiebeveiliging op niveau en is de continuïteit gewaarborgd. Ook aan de slag? Ontdek de mogelijkheden en neem contact op voor een informatiegesprek.

Neem contact op

Het is belangrijk om voorbereid te zijn op kritieke situaties middels een incident respons plan en aangewezen team. Zo kan er direct adequaat worden gereageerd om schade te minimaliseren. Daarbij dient je de beveiliging regelmatig te controleren om risico's te minimaliseren. Daarbij dient een duidelijk beleid gevoerd te worden richting gebruikers van de IT-omgeving. Denk aan toegangsrechten, USB-gebruik, wachtwoordbeheer, het downloaden van bijlage of andere bedreigingen. Als betrokken partner denken wij mee en zorgen voor een optimale beveiliging middels diverse endpoint security solutions.

Als specialist en full-service IT-dienstverlener voor MKB, (overheids)instanties en klanten als ING, Ebay, KPN en Shell kennen wij de markt en vinden een passende oplossing voor elk vraagstuk.

Managed endpoint protection specialist

 

Waarom Managed Endpoint Protection?

Toegang tot data en processen is essentieel voor de bedrijfsvoering. Daarbij kan een organisatie zich het stilvallen van werkzaamheden, een hack of datalek niet veroorloven. Door het stijgende aantal cyberaanvallen is preventie belangrijker dan ooit. Hoogwaardige dienstverlening, ervaring en expertise maak het verschil en zorgt dat je kwaadwillende een stap voor bent. Voorkom de ernstige gevolgen van cybercriminaliteit met Managed Endpoint Protection van Ultimum en wees weerbaar tegen dreigingen als Ransomware, Imagoschade, een hack of datalek.

Het is daarbij raadzaam om jezelf te wenden tot een partij die op de hoogte is van actuele ontwikkelingen en dreigingen. Zo behoud je de focus op kernactiviteiten van de organisatie en ben je maximaal beschermd. Met ruim 25 jaar ervaring en het volledige spectrum aan cybersecurity services beschikken wij voor elke situatie over geschikte toepasingen.

Endpoint Protection Services op ISO Niveau

Training, Simulation en Monitoring

Wanneer de omgeving is voorzien van digitale beveiliging vormen medewerkers het grootste risico. Onzorgvuldig handelen kan een opening veroorzaken voor cybercriminelen. Door personeel te coachen en trainen verhogen wij het bewustzijn. Vervolgens testen we de awareness middels phishing simulations, waarbij we op individueel niveau resultaten meetbaar maken. Medewerkers die minder goed scoren krijgen dan extra training aangeboden middels e-learningmodules, waarmee de awareness aantoonbaar stijgt.

Samenwerken?

Werk aan de informatiebeveiliging en wees klaar voor de toekomst. Neem contact met ons op via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl

Uitgelichte topics