Managed Cybersecurity diensten

Informatiebeveiliging is belangrijker dan ooit. Wij verzorgen Managed Cybersecurity diensten voor MKB, Grootbedrijf en (overheids)instanties. Hiermee is de beveiliging op orde en blijven data en processen toegankelijk. Ook aan de slag met professionele cybersecurity diensten? Middels het NIST Cybersecurity Framework brengen wij de informatiebeveiliging op orde. Hierbij staat de mens centraal, gevolgd door processen en technologie.

Neem contact op

Met onze Managed Cybersecurity diensten streven wij naar een veilig en betrouwbare samenleving voor mens en bedrijf. Door middel van kennis en kunde zorgen wij voor een optimale bescherming, voorkomen wij problemen en lossen incidenten adequaat op. Met 24/7 monitoring en een vakkundige servicedesk lossen wij 95% van de incidenten direct op afstand op.

Managed cybersecurity diensten

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Waarom managed cybersecurity?

Allereerst verkrijg je met onze dienstverlening inzicht in de kwetsbaarheden en cyberdreigingen. Daarnaast voorkom je incidenten en grijpen wij waar nodig direct in. Ook om te voldoen aan wet- en regelgeving of aan de eisen van certificeringen biedt managed cybersecurity een uitkomst.

Kies Ultimum voor o.a.

  • 24/7 monitoring;
  • Compliance partner;
  • Incidenten voorkomen en beperken;
  • Systemen altijd up-to-date, gecontroleerd en beschermd;
  • Realtime rapportages middels ons CDC (Cyber Defense Center);
  • Ondersteuning bij audits en certificeringen;
  • Risicomanagement en Cybersecurityplan.

Ransomware Cybersecurity

Informatiebeveiliging diensten

Middels diverse diensten zorgen wij voor een optimale bescherming en weerbaarheid. Hierbij richten wij ons niet alleen op de technische aspecten, maar is ook de mens in de organisatie onderdeel van de beveiligingsstrategie. Wanneer alle openingen zijn beveiligd, is juist de gebruiker van het systeem de zwakste schakel.

Het downloaden van bijlage, klikken op een link, slecht IAC (Identity and Access Management) of onzorgvuldigheid leidt veelvuldig tot succesvolle hackpogingen (of erger). Middels ons cybersecurity awareness programma maken wij medewerkers bewust van de dreigingen en verhogen wij de awareness binnen de organisatie. Deze bewezen methode is effectief en doorlopen wij structureel om het beveiligingsniveau op peil te houden.

Managed cybersecurity van Ultimum

Het is niet langer de vraag 'of', maar wanneer je slachtoffer wordt van een cyberaanval. De impact kan vernietigend en tijdrovend zijn. Het gaat vaak gepaard met hoge herstelkosten en vervolgens alsnog cybersecurity diensten. Wees cybercriminelen daarom een stap voor en kies voor Ultimum.

Futureproof ondernemen? Neem direct contact met ons op

FAQ: Managed Cybersecurity

Waarom Cybersecurity outsourcen?

Technologische ontwikkelingen hebben het interne kennisniveau vaak ingehaald. Met outsourcing van cybersecurity breng je hoogwaardige producten, ervaring en expertise in huis voor maximale weerbaarheid.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit doen wij onder andere middels Managed Cybersecurity services en ons uitgebreide netwerk van ervaren collega's.

Wat zijn de voordelen van Managed Cybersecurity?

Borg de continuïteit en breng de focus van de organisatie op kernactiviteiten terug. Met 24/7 monitoring en incident respons ben je voorbereid en optimaal beschermd.

Uitgelichte topics