Linux specialist inhuren?

Tijdelijk onderbezetting, een complexe implementatie of is de zoektocht naar de juiste persoon een lastige klus. Als vaste (staffing) partner van organisaties in heel Nederland plaatst Ultimum zowel tijdelijke als vaste ICT specialisten, zoals een cybersecurity, Citrix of Linux specialist. Zo heb je direct de perfecte match op de juiste plek.

Neem contact op

Ultimum kijkt niet alleen naar een technische match, maar zorgt tevens voor een persoonlijke klik. Zo verdiepen wij ons echt in de organisatie, teamcultuur en verantwoordelijkheden. Op deze manier schakelen wij snel en voorkomen wij onnodige gesprekken met kandidaten die geheel in het profiel passen. Linux specialist nodig? Vraag het Ultimum!

Linux specialisten

Telefoon: +31 (0)88 118 98 20 of E-mail: sales@ultimum.nl

Wat is een Linux specialist?

Een Linux specialist (of Linux engineer) is expert in Linux-systemen, zoals RedHat (CentOS / Fedora), Ubuntu, Debian en overige systemen. Dagelijks werkt een Linux engineer aan de implementatie, configuratie en het beheer van Linux-systemen, applicaties en softwareoplossingen.

Benieuwd wat een Linux specialist of engineer voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Technieken waar een Linux-engineer o.a. mee werkt zijn:

  • Netwerkdiensten: DNS, TCP/Ip, VPN,
  • Databases: MySQL, MariaDB, PostgreSQL, SQLite, Firebird, Apache, H2, Firebird en ElasticSearch
  • Monitoring: Solarwinds Netflow, PRTG, Nagios, Zenoss, Cacti en Zabbix
  • Programmeertalen: PHP, Python, Ruby, Shell scripting
  • Control panels: cPanel, DirectAdmin

Linux specialist van Ultimum inhuren

Een tijdelijk project, complexe implementatie of vaste kracht nodig? Bij Ultimum kan je een Linux specialist inhuren op tijdelijke, vaste of co-sourcing basis. Wij detacheren IT professionals met een bewezen track-record, ervaring en een up-to-date certificering. Juist in een tijd waar IT niet stilstaat investeren wij in personeel met kennis van de nieuwste producten en technologieën. Zo profiteer je als organisatie van up-to-date Linux specialisten, wanneer deze cruciaal zijn.

Linux vacatures bij Ultimum

Ben je werkzoekende en toevallig op deze pagina terechtgekomen? Wij zijn altijd opzoek en hebben een Linux vacature openstaan. Deze is te vinden op deze pagina. Wordt jij enthousiast van termen als Kubernetes, Docker, Ansible, Jenkins en Terraform? Wil jij meebeslissen over strategieën samen met een team vol specialisten? Neem dan contact op voor meer informatie, want dit is een functie voor jou!

FAQ: Linux specialist

Hoe zorgt Ultimum voor een veilig ICT-infrastructuur?

Na de intake met onze specialisten start de analyse, waarna wij een plan van aanpak en tijdlijn opstellen. Na terugkoppeling starten wij het traject en gaan doelgericht aan de slag.

Wat doet Ultimum?

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij een vaste en betrokken partner als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur.

Met ons uitgebreide netwerk, ervaren collega's, kennis en kunde brengen ondersteunen wij jouw organisatie. Zo detacheren wij bijvoorbeeld Citrix, Microsoft en Linux specialisten.

Wat zijn voordelen van Outsourcing?

Met outsourcing breng je de focus terug op de core-business van de organisatie. Daarbij vallen kosten vaak lager uit en zijn deze met een vast maandbedrag voorspelbaar en overzichtelijk. Daarnaast monitoren wij proactief en zorgen onze specialisten voor een optimaal presterend systeem. Met keuze uit diverse SLA's, een toegewijd servicemanagement en één vast aanspreekpunt maakt outsourcing bij Ultimum de ideale oplossing.

Uitgelichte topics