Samenwerken met Ultimum?

Neem direct contact op!

Linux specialist inhuren?

Tijdelijk onderbezetting, een complexe implementatie of is de zoektocht naar de juiste persoon een lastige klus. Als vaste (staffing) partner van organisaties in heel Nederland plaatst Ultimum zowel tijdelijke als vaste ICT specialisten, zoals een Cybersecurity, Citrix of Linux specialist. Zo heb je direct de perfecte match op de juiste plek. Een vraag, meer informatie of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of plan een afspraak met een specialist.

Neem contact op

Ultimum kijkt niet alleen naar een technische match, maar zorgt tevens voor een persoonlijke klik. Zo verdiepen wij ons echt in de organisatie, teamcultuur en verantwoordelijkheden. Op deze manier schakelen wij snel en voorkomen wij onnodige gesprekken met kandidaten die geheel in het profiel passen. Opzoek naar een Linux specialist? Vraag het ons vandaag nog en wij gaan direct aan de slag.

Linux specialisten

Wat is een Linux specialist?

Een Linux specialist (of Linux engineer) is expert in Linux-systemen, zoals RedHat (CentOS / Fedora), Ubuntu, Debian en overige systemen. Dagelijks werkt een Linux engineer aan de implementatie, configuratie en het beheer van Linux-systemen, applicaties en softwareoplossingen.

Benieuwd wat een Linux specialist of engineer voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een gesprek aan met één van onze medewerkers. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Technieken waar een Linux-engineer o.a. mee werkt zijn:

  • Netwerkdiensten: DNS, TCP/Ip, VPN,
  • Databases: MySQL, MariaDB, PostgreSQL, SQLite, Firebird, Apache, H2, Firebird en ElasticSearch
  • Monitoring: Solarwinds Netflow, PRTG, Nagios, Zenoss, Cacti en Zabbix
  • Programmeertalen: PHP, Python, Ruby, Shell scripting
  • Control panels: cPanel, DirectAdmin

Linux specialist van Ultimum inhuren

Een tijdelijk project, complexe implementatie of vaste kracht nodig? Bij Ultimum kan je een Linux specialist inhuren op tijdelijke, vaste of co-sourcing basis. Wij detacheren IT professionals met een bewezen track-record, ervaring en een up-to-date certificering. Juist in een tijd waar IT niet stilstaat investeren wij in personeel met kennis van de nieuwste producten en technologieën. Zo profiteer je als organisatie van up-to-date Linux specialisten, wanneer deze cruciaal zijn.

Linux vacatures bij Ultimum

Ben je werkzoekende en toevallig op deze pagina terechtgekomen? Wij zijn altijd opzoek en hebben een Linux vacature openstaan. Deze is te vinden op deze pagina. Wordt jij enthousiast van termen als Kubernetes, Docker, Ansible, Jenkins en Terraform? Wil jij meebeslissen over strategieën samen met een team vol specialisten? Neem dan contact op voor meer informatie, want dit is een functie voor jou!

Maak een afspraak met één van onze consultants of neem direct contact met ons op. Doe geen concessies en wees klaar voor de toekomst. Linux Specialisten van Ultimum kennen de nieuwste producten en technieken als geen ander en staan voor je klaar.


Contact via:

Tel: +31 (0)88 118 98 20
E-mail: sales@ultimum.nl


FAQ: Detachering ICT

Hoe kom ik z.s.m. aan tijdelijk IT-personeel?

Bij ons kunt u snel terecht voor IT-specialisten met uiteenlopende functies. Samen kunnen we kijken welke van onze gekwalificeerde collega’s beschikbaar zijn voor uw opdracht.

Is het mogelijk om iemand te detacheren voor langere periodes?

Onze specialisten zijn zowel beschikbaar voor tijdelijke/interim klussen als voor opdrachten met een langere duur.

In hoeverre zijn IT-specialisten gecertificeerd?

Ultimum specialisten beschikken altijd over diverse kwalificaties en worden continu getraind. Afhankelijk van de gevraagde disciplines bieden wij alleen maar die mensen aan die ook de juiste kwalificaties en certificaten hebben. Dit naast de jarenlange ervaring die zij hebben.

Hoe wordt de juiste IT-er voor mij geselecteerd?

Wij kijken verder dan alleen het CV. Wij zoeken de match die bij zowel de opdrachtgever als bij onze collega past. De cultural fit is naast werkzaamheden ook erg belangrijk. Op die manier vinden wij de perfecte kandidaat voor de klus.